Veikkaus

Pölyttyykö arvokas tosite lompakon pohjalla? Kolme muhkeaa Lotto-voittoa lunastamatta

Jaa

Lotossa ei löytynyt lokakuun ensimmäisen lauantain arvonnassa yhtään täysosumaa. 6+1-tuloksia oli kuitenkin pelattu kaksi. Toinen niistä on kokonaan lunastamatta ja toisesta – kymmenen kappaleen kimppapelistä – on lunastamatta kaksi muhkeaa voitto-osuutta.

Toinen peleistä oli pelattu Helsingin Kasarmintorin S-marketissa ja toinen K-market Karhunlähteessä Äänekoskella. Kierroksen 40/2018 oikeat numerot olivat 5, 7, 8, 14, 26, 34 ja 40. Lisänumeroksi arvottiin 3.

6+1-pelien voitto-osuus nousi kierroksella 190 000:een euroon. Äänekosken peli oli jaettu kymmenen kappaleen kimppalapuksi, mutta Kasarmintorin voittotositteita on vain yksi.

Nyt Veikkauksessa ihmetellään kolmen tositteen kohtaloa. Kasarmintorin S-marketissa pelattua lähes 200 000:n euron voittoa ei ole vieläkään lunastettu, vaikka arvonnasta on aikaa kaksi kuukautta. Äänekoskella pelatusta rivistä on siitäkin rahaa ”maailmalla”.

- Äänekosken voitosta on lunastettu vain kahdeksan osuutta. Jossain on nyt kolme todella arvokasta tositetta, joista yhden arvo on peräti 190 000 euroa ja niiden kahden muunkin noin 19 000 euroa. On erittäin todennäköistä, etteivät voittajat itsekään tiedä sitä, että mahdollisesti jossain lompakon kätköissä pölyttyvä paperinpalanen on noin arvokas, sanoo Veikkauksen tiedottaja Pauliina Salonoja.

- On erittäin harvinaista, että näin isojen voittojen lunastaminen kestää näin kauan. Noilla summilla saisi vaikka vähän isompaa joulukinkkua pöytään ja lisää täytettä pukinpussiin.

Veikkauksen voittojen lunastusaika on vuosi arvonnan päättymisestä. Aikaa siis vielä on.

- Jos olisi pelannut tunnistautuneena Veikkaus-korttia käyttäen niin rahat olisivat tulleet suoraan pankkitilille lokakuun lopussa, Salonoja muistuttaa.

Lotossa on ensi lauantaina jaossa iso kymmenen miljoonan euron potti. Eurojackpotissa yhdellä täysosumalla voi voittaa perjantaina 32 miljoonaa euroa.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Veikkauksen mediapalvelu, puh. 09 4370 7000 (kello 8-22), www.veikkaus.fi/yritys

Tietoja julkaisijasta

Veikkaus
Veikkaus
Aku Korhosen tie 2
00440 HELSINKI

09 437 01https://www.veikkaus.fi/yritys

Veikkaus on kotimainen peliyhtiö, ja meillä on erityinen tehtävä. Haluamme, että pelejämme pelataan turvallisesti ja maltilla. Rahapelejämme pelaavat lähes kaikki aikuiset suomalaiset, ja meillä on yli kaksi miljoonaa etuasiakasta. Pelaajien ansiosta yhteiseen hyvään kertyy yli miljardi euroa vuodessa. Pelien tuotoilla tarjotaan mahdollisuuksia parempaan elämään.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Veikkaus