Open Creative House

Pop-debyyttiään tekevä Prinssi on urbaanin musiikin uusi lupaus

Jaa
Ensi singlensä “Monaco” julkaiseva Prinssi tunnustautuu romanttiseksi kapinalliseksi
Kuva: Aino Aulanko
Kuva: Aino Aulanko

Lahjakas ja oman musiikillisen tiensä selkeästi näkevä Emmanuel aka Prinssi yhdistelee latinoa, poppia ja r&b:tä, ja biiseissä kuuluvat romanttisuus ja tulisuus. Tuottelias artisti itse kuvailee musiikkiaan termillä ”mainstreet”. ”Tavoitteeni on luoda biisejä, jotka puhuttelevat kuulijan mieltä, kehoa ja sielua.”

Monaco on kesäinen hyvän fiiliksen kappale, jonka rytmiin on vaikea olla tarttumatta. ”Koko  tekoprosessin ajan pidimme studiolla ystävieni kanssa hauskaa, joten halusin tehdä biisin, joka kiteyttäisi ja välittäisi sen tunnelman myös kuuntelijoille.” Reggaeton-rytmien lisäksi Monacoon on tuotu latinalaisvaikutteita portugalinkielisillä osilla.

”Olen ollut musiikin ympäröimänä syntymästäni asti. Äitini on ammattiviulisti ja isäni Ricky Ivybez yksi reggaemusiikin pioneereista Brasiliassa. Viulutunneille, studiolle ja Brasilian lavoille mukaan pääseminen on vaikuttanut vahvasti musiikilliseen kehitykseeni ja tuonut syvyyttä ja vahvuutta laulamiseen. Olen erittäin tarkka ääneni ja sen soundin suhteen, ja haluan aina tuoda jotain uutta ja innovatiivista pöytään. Minulle on myös tärkeää jatkuvasti oppia ja kehittyä.”

Kuusivuotiaana aloitettu klassinen pianonsoitto vaihtui teininä kevyempään Helsingin Pop- & Jazz-konservatoriossa. Pikkuhiljaa alkoi rap- ja r&b -biisien säveltäminen, ja myöhemmin tuottaminen.

Oma elämänkokemus ja havainnot ympäristöstä ovat inspiraation lähteitä musiikille. ”Olen ottanut vaikutteita monilta artisteilta, joista pidän, kuten Drake, Bob Marley ja tietenkin Elza Soares, joka on isäni täti ja maailmalla tunnettu samba- ja jazz-laulaja.”

Monacon on tuottanut Jukka Jahnukainen (Kaiku Entertainment), ja se julkaistaan yhteistyössä Open Creative Housen kanssa. Single suoratoistopalveluissa 2.6.2023.

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Kuva: Aino Aulanko
Kuva: Aino Aulanko
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Open Creative House
Keilasatama 2D
02150 Espoo

http://www.opencreativehouse.com

Lisätiedot: 

Seuraa Open Creative Housea:
Facebook
Instagram
Kotisivut

Pressikuvat

Open Creative House (OCH) on uusi luovien alojen keskittymä, joka yhdistää tekijät, yritykset ja organisaatiot toimimaan uudella tavalla yhteistyössä saman katon alla. OCH tarjoaa tiloja ja palveluita luovan alan toimijoille rakentaen siltoja digikulttuuriin ja globaaliin kasvuun.

Open Creative House
Keilasatama 2D
02150 Espoo
http://www.opencreativehouse.com

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Open Creative House

Keski-Euroopassa vaikuttava suomalaislupaus kaipaa rehellistä keskustelua vaikeistakin aiheista8.5.2023 16:57:18 EEST | Tiedote

Uuden sukupolven artistilahjakkuuden Yeron mielestä taide ja viihde auttavat meitä antautumaan tabuillekin ilman paniikin riuhtovaa otetta. Kaikilla meillä on vanhenevia ja ”haalistuvia” ystäviä ja rakkaita, mutta luopumisesta on pelottavaa puhua. Hankalien kokemusten jakamisesta seuraa kuitenkin ihmisten välille yhteys ja ymmärrys, joka on samalla vastalääkettä nykypäivän yltiöindividualismille. Tällaisia pohtii Sveitsissä asuva Yero, oikealta nimeltään Jero Nyberg. Open Creative Housen Artistitarinoita-sarjassa esitellään kiinnostavia ja itsenäisesti toimivia musiikintekijöitä.

Peter Joukainen toivoo, että artisti voisi breikata vielä nelikymppisenä29.3.2023 12:11:53 EEST | Artikkeli

Open Creative Housen Artistitarinoita-sarjassa esitellään kiinnostavia ja itsenäisesti toimivia musiikintekijöitä. Tällä kertaa vuorossa lempääläläinen lauluntekijä Peter Joukainen. Kun hänen vaimonsa kertoi nähneensä Kerimäen kirkon vankkureissa tekstin ”Tänään minä, huomenna sinä”, ajatus pysäytti - mutta tarpeeksi sitä pyöriteltyään Joukainen tunsi olevansa enemmän elossa kuin koskaan aiemmin. ”Ymmärrys ajan rajallisuudesta tuo arvoa tähän hetkeen, silloin kun sen muistaa ja ymmärtää. Toisaalta, jos menee paineiseksi, että nyt täytyy hampaat irvessä nauttia niin ei sekään ole hyvä. ”

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme