POP Pankkikeskus osk

POP Pankki tarjoaa Apple Payn asiakkailleen - Helppo, turvallinen ja henkilökohtainen tapa maksaa iPhonella ja Apple Watchilla

Jaa

POP Pankki on tuonut tänään asiakkailleen mahdollisuuden ladata käyttöönsä Apple Pay -maksutavan. Apple Pay on turvallinen, luotettava ja henkilökohtainen tapa maksaa. Käyttäessään Apple Payta asiakkaan ei tarvitse antaa maksukorttiaan kenellekään toiselle, hänen ei myöskään tarvitsee koskettaa mitään painikkeita tai käsitellä käteistä. iPhone suojaa jokaista Apple Paylla tehtyä maksutapahtumaa.

Apple Payn maksutavakseen valinneet asiakkaat voivat näyttää iPhoneaan tai Apple Watchiaan maksulaitteelle tehdäkseen lähimaksun. Jokainen Apple Pay -ostos on turvallinen, koska se varmennetaan biometrisesti Face ID:llä, Touch ID:llä tai laitteen pääsykoodilla sekä kertakäyttöisellä, yksilöllisellä turvakoodilla.

Apple Paylla voi maksaa useissa kaupoissa, apteekeissa, takseissa, ravintoloissa, kahviloissa sekä monissa muissa paikoissa. Asiakkaat voivat käyttää Apple Payta iPhonella, iPadilla ja Macilla nopeuttaakseen ja helpottaakseen sovelluksissa tai verkossa Safari-selaimella tekemiään ostoksia, sillä tällöin heidän ei tarvitse luoda erillisiä asiakastilejä tai kirjoittaa toistuvasti toimitus- ja laskutustietojaan.

Turvallisuus ja yksityisyys ovat Apple Payn käyttämisen keskiössä. Asiakkaiden käyttäessä debit- tai credit-korttiaan maksaessaan Apple Paylla, kortin numeroa ei tallenneta laitteelle eikä Applen palvelimille. Sen sijaan maksutapahtumasta luodaan yksilöllinen laitekohtainen tunniste, joka salataan ja tallennetaan turvallisesti laitteen standardin mukaisesti varmennetulle Secure Element -sirulle.

Apple Pay on helppo asentaa. iPhonella riittää, kun avaa Lompakko-sovelluksen, klikkaa Lisää (+) -painiketta ja seuraa annettuja ohjeita POP Pankin credit- tai debit-kortin lisäämiseksi. Apple Payta voi alkaa käyttää heti, kun se on asennettu iPhonelle, Apple Watchille, iPadille ja Macille. Apple Payta maksamisessaan käyttävät asiakkaat saavat jatkossakin kaikki POP Pankin korttien tarjoamat edut.

Lisätietoa Apple Paystä löytyy Applen sivuilta: https://www.apple.com/fi/apple-pay/

Lisätietoa Apple Payn käyttöönotosta ja käytöstä POP Pankin sivuilta: https://www.poppankki.fi/apple-pay

Yhteyshenkilöt

Lisätietoja:  

Jaakko Pulli, vt. toimitusjohtaja, POP Pankkikeskus, 050 420 0925, jaakko.pulli@poppankki.fi 

Maija Hyötyläinen, viestintäpäällikkö, POP Pankkikeskus, 050 572 9679, maija.hyotylainen@poppankki.fi

Tietoja julkaisijasta

POP Pankkikeskus osk
Hevosenkenkä 3
02600 Espoo

POP Pankki on yli 700 asiantuntijaa työllistävä suomalainen pankkiryhmä, johon kuuluu 21 POP Pankkia, verkossa toimiva vahinkovakuutusyhtiö Suomen Vahinkovakuutus Oy (POP Vakuutus), POP Pankkien keskusluottolaitos Bonum Pankki Oyj ja POP Pankkikeskus osk. POP Pankki -ryhmän visiona on olla pankki, joka parhaiten yhdistää henkilökohtaisen ja digitaalisen palvelun, parhaan asiakastyytyväisyyden sekä nopean päätöksenteon. POP Pankilla on EPSI Ratingin Pankki ja rahoitus 2021 -tutkimuksen mukaan Suomen ja Pohjoismaiden tyytyväisimmät henkilö- ja yritysasiakkaat. 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta POP Pankkikeskus osk

POP Pankin ensi vuoden ennuste on viennin ja yrittämisen osalta positiivinen; hintojen nousu pysyy kokonaisuudessaan parissa prosentissa15.12.2021 08:00:00 EET | Tiedote

Talouden toipuminen jatkuu POP Pankin ennusteen mukaan ensi vuonna. Inflaatio on kiihtynyt loppuvuotta kohti. Kokonaisuudessaan hintojen nousu on noin samaa luokkaa kuin tänäkin vuonna, noin kaksi prosenttia. Hintojen nousu heikentää kotitalouksien ostovoimaa ja lisää korkojen nousun todennäköisyyttä. Hintojen noususta huolimatta kulutus kasvaa, koska työllisyys paranee ja myös palkat nousevat enemmän kuin mihin viime vuosina on totuttu. Viennin osalta kysyntä jatkuu maailmalla edelleen voimakkaana, vaikka variantit sitä hidastaisikin alkuvuonna. Teollisuus vastaa kysynnän kasvuun investoimalla. Investointeja hillitsee kuitenkin osaavan työvoiman saatavuus. Ensi vuonna talouden toipuminen koronasta tukee edelleen yrittäjien tulokehitystä, mutta toisaalta nousevat palkat heikentävät yrittäjien tulojen kasvua.

Piikkiön Osuuspankki liittyy mukaan Suupohjan Osuuspankin ja Liedon Osuuspankin sulautumisaikeeseen3.12.2021 10:00:00 EET | Tiedote

Piikkiön Osuuspankki on ilmoittanut liittyvänsä mukaan Suupohjan Osuuspankin ja Liedon Osuuspankin lokakuussa julkaisemaan sulautumisaikeeseen. Sulautumisaikeen käsittely etenee seuraavaksi Piikkiön Osuuspankin ja Liedon Osuuspankin osuuskuntakokousten ja Suupohjan Osuuspankin edustajiston päätettäväksi. Yhteensulautuminen on arvioitu tapahtuvan toteutuessaan vuoden 2022 toisella vuosineljänneksellä.

Liedon Osuuspankki och Sydbottens Andelsbank planerar fusion13.10.2021 10:00:00 EEST | Tiedote

Liedon Osuuspankki och Sydbottens Andelsbank har idag offentliggjort sina planer på att gå samman. Bakgrunden till samgången är en vilja att stärka de experttjänster banken erbjuder sina kunder samt båda bankernas intresse av att expandera sin affärsverksamhet, speciellt på marknadsområdet Åbo och dess närregion. Om samgången blir verklighet uppskattas fusionen ske under andra kvartalet nästa år. Den fusionerade banken har för avsikt att påbörja verksamheten under ett nytt namn.

Liedon Osuuspankki ja Suupohjan Osuuspankki suunnittelevat yhdistymistä13.10.2021 10:00:00 EEST | Tiedote

Liedon Osuuspankki ja Suupohjan Osuuspankki ovat tänään julkistaneet suunnittelevansa pankkien yhdistämistä. Taustalla on halu vahvistaa asiakkaille tarjottuja asiantuntijapalveluja sekä molempien pankkien kiinnostus kasvattaa toimintaansa erityisesti Turun ja tämän lähiseudun muodostamalla markkina-alueella. Toteutuessaan yhdistyminen tapahtuisi arviolta ensi vuoden toisella neljänneksellä. Yhdistyneen pankin on tarkoitus aloittaa toimintansa uudella nimellä.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme