MessukeskusMessukeskus

POP-UP-messukokonaisuus yhdistää Messukeskuksen suosikkitapahtumat

Jaa

Messukeskuksessa Helsingissä 20.-21.11.2021 järjestettävät I love me POP-UP, Habitare POP-UP ja Lapsimessut POP-UP muodostavat uuden tapahtumakokonaisuuden, joka esittelee tuoteuutuuksia ja tarjoaa ostosmahdollisuuksia niin lapsiperheille kuin muodin, hyvinvoinnin ja sisustuksen ystäville.

Messukeskuksessa Helsingissä 20.-21.11.2021 järjestettävä POP-UP-tapahtuma tarjoaa ostosmahdollisuuksia. (Kuva: Messukeskus)
Messukeskuksessa Helsingissä 20.-21.11.2021 järjestettävä POP-UP-tapahtuma tarjoaa ostosmahdollisuuksia. (Kuva: Messukeskus)

Tapahtumat tulevat taas pitkän tauon jälkeen. Useassa yrityksessä iloitaan kaivattujen face-to-face-kohtaamisten paluusta.

– POP-UP on kiinnostava uusi kokonaisuus, johon tulemme innolla mukaan. Emme ole nähneet toisiamme pitkään aikaan, joten on upeaa että ihmisten välisille kohtaamisille avautuu taas mahdollisuuksia, toteaa Iskun operatiivinen johtaja Mikko Kuuppo. Isku on mukana Habitare POP-Upissa. Mesoaja-kilpailussa Vuoden messutiimi -palkinnolla kahteen otteeseen palkittu Isku panostaa tapahtumaosallistumisiin.

– POP-UP-messuilla tavoitteenamme on muistuttaa messukävijöitä olemassaolostamme sekä tietenkin uutuuksistamme. Tapahtumat ovat Iskulle tärkeitä, ja osallistumme vuosittain kymmeniin tapahtumiin eri puolilla Suomea, Kuuppo kertoo. 

Tapahtumat mahdollistavat tuloksekkaat kohtaamiset

Myös Messukeskuksessa iloitaan face-to-face-kohtaamisten paluusta. Ensimmäisten havaintojen perusteella erityisesti ostavat ihmiset ovat lähteneet liikkeelle messuille.

– Messut on erinomainen paikka tuloksellisille kohtaamiselle yritysten ja asiakkaiden välillä. Esimerkiksi lokakuun lopussa järjestetyiltä Kirjamessuilta ihmiset löysivät kiinnostavia uutuuksia jopa siinä määrin, että useimpien näytteilleasettajien myynnit kasvoivat viime kerrasta, sanoo Messukeskuksen liiketoimintapäällikkö Tanja Pasila.   

Messukeskuksen POP-UP-kokonaisuus ottaa varaslähdön marraskuun lopun Black Week -myyntiin. Myyntitapahtumalla halutaan vauhdittaa yritysten joulunaluskauppaa ja tarjota kuluttajille mahdollisuuksia päästä tutustumaan sesongin uutuuksiin.  

– POP-UP-kokonaisuuden kolme tapahtumaa tukevat toisiaan erinomaisesti. Habitare, I love me -messut ja Lapsimessut ovat eräitä Messukeskuksen suosituimpia yleisötapahtumia. On hienoa päästä tarjoamaan ne tänä syksynä tässä uudessa kokonaisuudessa, joka mahdollistaa monipuolisten löytöjen tekemisen, Pasila sanoo. 

I love me POP-UP, Habitare POP-UP ja Lapsimessut POP-UP järjestetään Messukeskuksessa Helsingissä 20.–21.11.2021. https://popup.messukeskus.com/, #popupmessut


Lisätietoja:

Isku, operatiivinen johtaja Mikko Kuuppo, p. 044 386 3105, mikko.kuuppo@isku.com

Messukeskus, liiketoimintapäällikkö Tanja Pasila, p. 050 387 0024, tanja.pasila@messukeskus.com

Messukeskus, tiedottaja Antti Karjunen, p. 050 574 3444, antti.karjunen@messukeskus.com

Median edustajien akkreditointi: Joko ennakkoon Messukeskuksen uutishuoneessa www.messukeskus.com/uutishuone tai tapahtuman aikana Messukeskuksen Lehdistökeskuksessa (2. kerros, eteläinen sisäänkäynti). PRESS-rintamerkki tulostetaan median edustajille Lehdistökeskuksessa. Pysäköinti on median edustajille maksutonta, pysäköinti kuitataan Lehdistökeskuksessa.

Kuvia Messukeskuksen tapahtumista vapaasti toimitusten käyttöön Messukeskuksen kuvapankista http://mediabank.messukeskus.com.

Avainsanat

Kuvat

Messukeskuksessa Helsingissä 20.-21.11.2021 järjestettävä POP-UP-tapahtuma tarjoaa ostosmahdollisuuksia. (Kuva: Messukeskus)
Messukeskuksessa Helsingissä 20.-21.11.2021 järjestettävä POP-UP-tapahtuma tarjoaa ostosmahdollisuuksia. (Kuva: Messukeskus)
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Messukeskus
Messukeskus
Messuaukio 1
00520 HELSINKI

+358 40 450 3250http://www.messukeskus.com

Messukeskus on ihmisläheinen media ja turvallisuudestaan palkittu tapahtumatalo, joka luo kasvua aitojen kohtaamisten kautta. Suomen suurin tapahtumajärjestäjä tuottaa laadukkaita tapahtumia sekä vuokraa tilojaan ja palvelujaan live-, hybridi- ja virtuaalitapahtumien areenaksi. Messukeskuksen tapahtumissa vieraili vuonna 2019 1,1 miljoonaa vierasta. | Messukeskus – sata vuotta tapahtumien keskipisteessä | www.messukeskus.com | #messukeskus | twitter.com/messukeskus 

Messukeskus Helsinki, Expo and Convention Centre, creates growth through encounters. We are the largest event organiser in Finland producing or hosting 50 exhibitions and one thousand meetings and congresses with 1,1 million visitors annually. We provide a perfect venue with 7 adaptable halls, 40 conference spaces, the 4,400-seater Amfi Hall auditorium, 21 restaurants, a fully renewed event hotel, and all event services, including live, virtual and hybrid events. | Messukeskus – A century in the centre of events | www.messukeskus.com | #messukeskus 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Messukeskus

PulPaper 2022 -tapahtuman start-up-yrityksille suunnattu kilpailu käynnistyi26.11.2021 14:03:33 EET | Tiedote

PulPaper 2022 -tapahtuman start-up-yrityksille suunnattuun kilpailuun voi nyt ilmoittautua. Kilpailu nostaa esiin uusia ja merkittäviä ratkaisuja metsäbiotalouden alalta ja voittaja palkitaan Suomen Messusäätiön rahoittamalla 5000 euron PulPaper Awardilla. Kansainvälinen metsäteollisuuden ammattitapahtuma PulPaper 2022 järjestetään 29.–31.3.2022 Messukeskuksessa Helsingissä.

Kansainvälinen PulPaper 2022 rakentaa huomisen biotaloutta25.11.2021 10:07:12 EET | Tiedote

Metsäteollisuuden PulPaper 2022 -tapahtuman teemana on Building tomorrow’ bioeconomy. Alan ammattilaisille veloituksettomassa PulPaper-tapahtumassa järjestetään yritysten puheenvuoroja Future Squarella sekä PulPaper Conference ja Business Forum, jotka molemmat ovat maksullisia tilaisuuksia. Näyttelyalueella metsäteollisuuden yritykset kohtaavat asiakkaitaan ja esittelevät tuotteitaan. PulPaper 2022 järjestetään 29.–31.3.2022 Messukeskuksessa Helsingissä.

Yhteisöllisyyttä ja osallisuutta edistäneitä lukiolaisia palkittiin Studia-messuilla23.11.2021 13:00:00 EET | Tiedote

Tänään avautuneilla Studia-messuilla jaettiin stipendejä aktiivisille ja ansioituneille lukiolaisille, jotka ovat tehneet huomattavaa työtä koulunsa toiminnan edistämiseksi. 1000 euron arvoiset stipendit menivät Helsinkiin, Loimaalle, Mäntsälään ja Turkuun. Suomen suurin opiskelu- ja uratapahtuma Studia järjestetään Messukeskuksessa Helsingissä 23.–24.11.2021.

MP Pää pyörällä -podcastin rinnalle uusi ohjelma19.11.2021 15:15:00 EET | Tiedote

MP-moottoripyörämessut tukee vahvasti moottoripyörätoimialaa. Tänä vuonna on julkaistu MP-messujen verkkosivuilla ja somessa kymmenkunta MP Pää pyörällä -podcastia moottoripyöräilystä. Podcastien vetäjä, mp-alan moniottelija ja MP-messuista vastaava Niko Kantola isännöi myös uutta MP Pää pyörällä -ajankohtaisohjelmaa, jossa käydään läpi toimialan tärkeimpiä kuulumisia, uutuuksia ja tapahtumia. Ensimmäinen osa on julkaistu ja sen voi katsoa: https://mp.messukeskus.com/mp-paa-pyoralla-ajankohtaisohjelma/.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme