Alko Oy

Porin Itäkeskuksen Alko uudistuu, myymälä kiinni 19.–22.8.2019

Jaa

Porin Itäkeskuksen myymälä remonttiin, myymälä kiinni 19.–22.8.2019

Porin Itäkeskuksen myymälä remontoidaan uuteen myymäläilmeeseen ja myymälään tehdään toiminnallisia parannuksia. Myymälä on kiinni remontin vuoksi 19.–22.8. ja se avataan jälleen perjantaina 23.8. klo 12.

Itäkeskuksen Alkon ollessa kiinni palvelevat lähimmät Alkot keskustassa (Liisankatu 2-4), Ulvilassa (Vanha Helsingintie 4), Kauppakeskus Puuvillassa (Siltapuistokatu 14) sekä Eteläväylässä (Eteläväylä 9).

”Remontin jälkeen meillä on ilo esitellä asiakkaillemme täysin uudistunut myymälä, jossa on mukava asioida. Myös henkilöstömme saa entistä toimivammat puitteet maailmanluokan palvelun takaamiseksi”, kertoo Lounais-Suomen aluepäällikkö Juha Laanti.

Remontin jälkeen valikoimassa noin 70 uutta tuotetta

Itäkeskuksen Alkon tuotevalikoima koostuu remontin jälkeen reilusta 1400 tuotteesta, joista panimotuotteita on noin 200, väkeviä noin 350 ja viinejä noin 850. Alkoholittomia tuotteita on tarjolla lähes 50. Remontin yhteydessä valikoimaa uudistetaan noin 70 tuotteella.

Lisäksi Alkon verkkokauppa palvelee asiakkaita lähes 9000 tuotteen koko valikoimalla. Verkkokaupan kautta kaikki Alkon tuotteet ovat tilattavissa mihin tahansa myymälään tai noutopisteeseen.

”Vastuullisuus ja eettisyys ovat selkeitä trendejä ja entistä merkittävämpi ostokriteeri myös Alkon asiakkaille. Vastuullisuus näkyykin vahvasti Alkon tuotevalikoimassa – meillä on lukuisia vastuullisesti tuotettuja, ympäristöystävällisiä ja laadukkaita tuotteita. Otamme aina mielellämme palautetta vastaan, jotta palvelumme ja valikoimamme vastaa asiakkaidemme tarpeisiin", sanoo myymäläryhmän palvelupäällikkö Jani Kaarros.

Yhteyshenkilöt

Lounais-Suomen aluepäällikkö Juha Laanti, puh 020 711 6301

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Alko Oy
Alko Oy
Arkadiankatu 2
00101 Helsinki

020 711 11http://www.alko.fi

Alko haluaa tarjota asiakkailleen maailmanluokan palvelua. Monipuolinen ja uudistuva valikoima mahdollistaa nojatuolimatkat ympäri maailmaa asiakkaan omassa olohuoneessa. Tarjoamme niin 360 myymälässämme kuin digitaalisissa kanavissamme erinomaista ja asiantuntevaa palvelua sekä kiinnostavia tuotteita Hangosta Nuorgamiin. Asiakkaitamme palvelee noin 2500 alkolaista. Vuosittain meillä asioi reilut 55 miljoonaa asiakasta. Vuonna 2018 Alkon liikevaihto oli 1,2 miljardia euroa.

Vastuullisuus on meille sydämen asia. Arjessamme se tarkoittaa muun muassa tinkimätöntä myynninvalvontaa, hankinnan läpinäkyvyyden kehittämistä, pakkausmateriaalien kierrätystä, tuoteturvallisuutta sekä hyvinvointia edistäviä hankkeita.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Alko Oy

Heli Hassinen-Biberger Alkon uudeksi henkilöstöjohtajaksi1.8.2019 09:00:00 EESTTiedote

Filosofian maisteri, MBA Heli Hassinen-Biberger on nimitetty Alkon uudeksi henkilöstöjohtajaksi ja johtoryhmän jäseneksi. Hän aloittaa tehtävässään loppuvuoden 2019 aikana. Heli Hassinen-Bibergerillä on laaja-alainen kokemus henkilöstöjohtamisen ja liiketoiminnan tehtävistä eri palvelualan yrityksissä. Hän työskentelee tällä hetkellä Realia Group -konsernin henkilöstöjohtajana. Aiemmin hän on toiminut johtotehtävissä muun muassa ISS Palveluissa ja Nissanilla. Hassinen-Bibergerillä on vahvaa kokemusta ja näyttöä strategiaa tukevista henkilöstön sekä organisaation kehittämishankkeista. Hän on kehittänyt HR-toimintamalleja painopistealueina esimerkiksi johtaminen, esimiestyö ja osaamisen kehittäminen niin kotimaisissa kuin kansainvälisissäkin organisaatioissa. ”Toivotan Heli Hassinen-Bibergerin lämpimästi tervetulleeksi Alkoon. Hänellä on monipuolinen kokemus palveluyritysten henkilöstön johtamisen ja kehittämisen osa-alueilta”, toimitusjohtaja Leena Laitinen kertoo. ”Olen saanut Alkon my

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme