Helsingin kaupunki, kaupunginkanslia

Pormestari Jan Vapaavuorelle uusi erityisavustaja

Jaa

Helsingin pormestari Jan Vapaavuoren toisena erityisavustajana on aloittanut toukokuun alussa Hanna Laine.

Hanna Laine siirtyy tehtävään Helsingin hovioikeudesta tuomarin tehtävistä. Aikaisemmin Laine on työskennellyt muun muassa lakimiehenä asianajotoimistossa ja Kokoomuksen järjestöpäällikkönä. Koulutukseltaan Laine on oikeustieteen lisensiaatti.

Laine seuraa tehtävässä Lotta Backlundia, joka palaa ennalta sovitusti Warner Bros tuotantoyhtiön kehitysjohtajaksi. Pormestarin toinen erityisavustaja Laura Åvall jatkaa nykyisessä tehtävässään.

Kaupunginhallitus päätti erityisavustajien tehtävien perustamisesta kesäkuussa 2017. Erityisavustajien työsuhteet ovat määräaikaisia ja ne on sidottu pormestarin tai apulaispormestarin toimikauden kestoon.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Pormestarin erityisavustaja Hanna Laine p. 040 504 4406, hanna.e.laine@hel.fi

Tietoja julkaisijasta

Helsingin kaupunki, kaupunginkanslia
Helsingin kaupunki, kaupunginkanslia

PL 1,00099 Helsingin kaupunki

09 310 1641https://www.hel.fi

Helsingin kaupunginkanslia on kaupunginvaltuuston ja kaupunginhallituksen suunnittelu-, valmistelu- ja toimeenpanoelin.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Helsingin kaupunki, kaupunginkanslia

Helsingin keskustan lähellä asuntojen hinnat kasvaneet vuodessa yli neljä prosenttia – kauempana hinnat lähes ennallaan25.5.2018 10:08Tiedote

Asuminen Helsingissä on huomattavasti muuta Suomea kalliimpaa. Helsinki on vetovoimainen kaupunki, jossa sijaitsee paljon kiinnostavia työpaikkoja sekä palveluita, joiden läheisyydestä asunnon ostajat ovat valmiita maksamaan. Vanhojen kerros- ja rivitaloasuntojen hinnat ovat nousseet vuoden 2018 ensimmäisellä neljänneksellä keskimäärin noin 2,9 % vuoden 2017 alkuun verrattuna. Hintojen nousun veturina ovat toimineet kalleusalueet 1 ja 2 (eli erityisesti ydinkeskustan, Länsi-Helsingin ja itäisen kantakaupungin alueet), joilla hinnat ovat nousseet muita kaupungin alueita nopeammin koko tarkastelujakson ajan vuodesta 2010.

Helsinki ykkönen yhteisöllisyydessä älykaupunkien Cities in Motion -vertailussa – kokonaissijoitus nousi seitsemän sijaa18.5.2018 17:56Tiedote

Tänään julkaistu IESE Business Schoolin toteuttama kansainvälinen Cities in Motion Index (CIMI) sijoitti Helsingin 22. kokonaissijalle 165 kaupungin vertailussa. Helsinki säilytti edellisvuoden ensimmäisen sijansa yhteisöllisyyttä mittaavassa osiossa, jossa toisen ja kolmannen sijan saivat Bern ja Berliini. Helsinki paransi kokonaissijoitustaan seitsemän sijaa viime vuodesta ja yhdeksän sijaa vuodesta 2015, jota indeksissä käytettiin vertailuvuotena.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme