Helsingin kaupunki, kaupunginkanslia

Pormestari Jan Vapaavuorelle uusi erityisavustaja

Jaa

Helsingin pormestari Jan Vapaavuoren toisena erityisavustajana on aloittanut toukokuun alussa Hanna Laine.

Hanna Laine siirtyy tehtävään Helsingin hovioikeudesta tuomarin tehtävistä. Aikaisemmin Laine on työskennellyt muun muassa lakimiehenä asianajotoimistossa ja Kokoomuksen järjestöpäällikkönä. Koulutukseltaan Laine on oikeustieteen lisensiaatti.

Laine seuraa tehtävässä Lotta Backlundia, joka palaa ennalta sovitusti Warner Bros tuotantoyhtiön kehitysjohtajaksi. Pormestarin toinen erityisavustaja Laura Åvall jatkaa nykyisessä tehtävässään.

Kaupunginhallitus päätti erityisavustajien tehtävien perustamisesta kesäkuussa 2017. Erityisavustajien työsuhteet ovat määräaikaisia ja ne on sidottu pormestarin tai apulaispormestarin toimikauden kestoon.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Pormestarin erityisavustaja Hanna Laine p. 040 504 4406, hanna.e.laine@hel.fi

Tietoja julkaisijasta

Helsingin kaupunki, kaupunginkanslia
Helsingin kaupunki, kaupunginkanslia

PL 1,00099 Helsingin kaupunki

09 310 1641https://www.hel.fi

Helsingin kaupunginkanslia on kaupunginvaltuuston ja kaupunginhallituksen suunnittelu-, valmistelu- ja toimeenpanoelin.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Helsingin kaupunki, kaupunginkanslia

Helsingin uusille asuinalueille tulee muovinkeräysjärjestelmät21.6.2018 10:05Tiedote

Jätkäsaaressa, Kalasatamassa ja Kruunuvuorenrannassa alkaa alueellinen kiinteistökohtainen muovinkeräys ensi syksynä. Muovipakkausten keräysmahdollisuus on ollut erityisesti toivottua alueen asukaspalautteessa. Alueiden jätteenkeräysjärjestelmiin tehdään muutoksia, jotka mahdollistavat muovinkeräyksen etupainotteisesti velvoittavaan lainsäädäntöön nähden. Muovipakkausten erilliskeräys ei ole vielä velvoitteena HSY:n jätehuoltomääräyksissä eikä EU:n jätedirektiivissä, mutta esimerkiksi EU tullee edellyttämään muovipakkausten kierrätysasteen nostoa lähivuosina.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme