Helsingin kaupunki, kaupunginkanslia

Pormestarin asukasilta pidetään Puistolassa torstaina 31.10.

Jaa

Pormestari Jan Vapaavuoren vuoden viimeiseen pormestarin asukasiltaan kutsutaan Puistolan, Tapulikaupungin ja Heikinlaakson asukkaat.

Asematunneli yhdistää Puistolan ja Tapulikaupungin. Kuva: Outi Rissanen.
Asematunneli yhdistää Puistolan ja Tapulikaupungin. Kuva: Outi Rissanen.

Pormestarin asukasilta järjestetään torstaina 31. lokakuuta kello 17.30–20.30 Puistolan peruskoulussa (Koudantie 2). 

Asukasilta alkaa kello 17.30 Pop up Puistola ja Tapulikaupunki -tapahtumalla, jossa toimialakohtaisilla esittelypisteillä keskustellaan ja tiedotetaan alueen ajankohtaisista asioista. Asukkaille tarjotaan mahdollisuus henkilökohtaiseen keskusteluun asioiden valmistelusta ja toimeenpanosta vastaavien asiantuntijoiden kanssa.

Kello 19.00 alkaa yleisökeskustelu, jonka aikana asukkaat kysyvät ja kaupungin asiantuntijat vastaavat. Asukasilta päättyy kello 20.30.

Kaupunginkanslia järjestää tilaisuuden yhteistyössä Puistolan ja Tapulikaupungin asukkaiden ja yhteisöjen kanssa.

Tilaisuudessa on lastenhoito yli 3-vuotiaille lapsille.

Lue, kommentoi ja katso

KerroKantasi -palvelussa voi lukea, millaisia ajatuksia ja kysymyksiä tuleva tilaisuus on tähän mennessä herättänyt. Kysely on kaikkien luettavissa ja vastattavissa. 

Täältä voi katsoa videon, jolla Tapulikaupunki-Seuran ja Puistola-Seuran edustajat kertovat asuinalueistaan. 

Tapulikaupunkilaisten ajatuksia asuinalueestaan -nimisen videon on tuottanut Helsingin medialukion oppilaiden työryhmä.

Pormestarin asukasillan voi 31.10.2019 katsoa suorana lähetyksenä Helsinki-kanavalta.

#pormestarinasukasilta #puistola #tapulikaupunki #heikinlaakso

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Helsingin pormestari Jan Vapaavuoren erityisavustaja Hanna Laine, puh. 040 5044406, e-mail: hanna.e.laine(at)hel.fi

Alueosallisuuspäällikkö, Titta Reunanen, Helsingin kaupunginkanslia, osallisuus- ja neuvontayksikkö, puh. 040 5781428, e-mail: titta.reunanen(at)hel.fi

Viestinnän yhteyshenkilö:
viestintäasiantuntija, Nina Rintala, Helsingin kaupunginkanslia, viestintä, puh. 040 6857690, e-mail: nina.rintala(at)hel.fi

Kuvat

Asematunneli yhdistää Puistolan ja Tapulikaupungin. Kuva: Outi Rissanen.
Asematunneli yhdistää Puistolan ja Tapulikaupungin. Kuva: Outi Rissanen.
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Helsingin kaupunki, kaupunginkanslia
Helsingin kaupunki, kaupunginkanslia

PL 1,00099 Helsingin kaupunki

09 310 1641https://www.hel.fi

Kaupunginkanslia on Helsingin kaupungin keskushallintovirasto. Päämäärämme on kaupunki, joka tarjoaa parastaan kaupunkilaisille ja menestyy kiihtyvässä kilpailussa. Uudistamme kaupunkia strategian mukaisesti yhdessä toimialojen kanssa.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Helsingin kaupunki, kaupunginkanslia

Helsingin kaupunki etsii tuhansia kesätyöntekijöitä – uusia tehtäviä liittyen Helsinki Biennaaliin ja kaupungin toimivuuden arviointiin21.1.2020 13:07:54 EETTiedote

Suomen suurimman työnantajan Helsingin kaupungin kesätyöhaku on käynnissä. Uusia paikkoja julkaistaan pitkin kevättä. Siisti kesä! -hankkeen 16–20-vuotiaille suunnattu haku ja 16–17-vuotiaiden kesätyöhaku alkaa 24. helmikuuta ja päättyy 9. maaliskuuta klo 16. Kesäväkeä etsitään myös kaupungin omistamiin yhtiöihin ja lisäksi ensimmäistä kertaa Helsinki Biennaaliin sekä kaupungin toiminnan laaduntarkkailuun liittyen. Kesätyöntekijöitä ja -sijaisia palkataan kaupungin toimialoille ja liikelaitoksiin yhteensä noin 4 000.

Kaupunginvaltuusto hyväksyi Länsi-Pakilan koulujen ja päiväkotien hankesuunnitelman15.1.2020 21:07:04 EETTiedote

Helsingin kaupunginvaltuusto hyväksyi vuoden ensimmäisessä kokouksessaan Pakilanpuiston allianssin hankesuunnitelman. Suunnitelma koskee Pakilan ala- ja yläasteen tilojen laajaa perusparannusta, nuorisotiloja sekä nykyisille päiväkodeille Havukka ja Pakila rakennettavaa uudisrakennusta. Rakennukset suunnitellaan mahdollisimman laajaan asukaskäyttöön soveltuviksi. Lisäksi kaupunginvaltuuston kokouksessa pidettiin kyselytunti.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme