Helsingin kaupunki, kaupunginkanslia

Pormestarin asukasilta pidetään Puistolassa torstaina 31.10.

Jaa

Pormestari Jan Vapaavuoren vuoden viimeiseen pormestarin asukasiltaan kutsutaan Puistolan, Tapulikaupungin ja Heikinlaakson asukkaat.

Asematunneli yhdistää Puistolan ja Tapulikaupungin. Kuva: Outi Rissanen.
Asematunneli yhdistää Puistolan ja Tapulikaupungin. Kuva: Outi Rissanen.

Pormestarin asukasilta järjestetään torstaina 31. lokakuuta kello 17.30–20.30 Puistolan peruskoulussa (Koudantie 2). 

Asukasilta alkaa kello 17.30 Pop up Puistola ja Tapulikaupunki -tapahtumalla, jossa toimialakohtaisilla esittelypisteillä keskustellaan ja tiedotetaan alueen ajankohtaisista asioista. Asukkaille tarjotaan mahdollisuus henkilökohtaiseen keskusteluun asioiden valmistelusta ja toimeenpanosta vastaavien asiantuntijoiden kanssa.

Kello 19.00 alkaa yleisökeskustelu, jonka aikana asukkaat kysyvät ja kaupungin asiantuntijat vastaavat. Asukasilta päättyy kello 20.30.

Kaupunginkanslia järjestää tilaisuuden yhteistyössä Puistolan ja Tapulikaupungin asukkaiden ja yhteisöjen kanssa.

Tilaisuudessa on lastenhoito yli 3-vuotiaille lapsille.

Lue, kommentoi ja katso

KerroKantasi -palvelussa voi lukea, millaisia ajatuksia ja kysymyksiä tuleva tilaisuus on tähän mennessä herättänyt. Kysely on kaikkien luettavissa ja vastattavissa. 

Täältä voi katsoa videon, jolla Tapulikaupunki-Seuran ja Puistola-Seuran edustajat kertovat asuinalueistaan. 

Tapulikaupunkilaisten ajatuksia asuinalueestaan -nimisen videon on tuottanut Helsingin medialukion oppilaiden työryhmä.

Pormestarin asukasillan voi 31.10.2019 katsoa suorana lähetyksenä Helsinki-kanavalta.

#pormestarinasukasilta #puistola #tapulikaupunki #heikinlaakso

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Helsingin pormestari Jan Vapaavuoren erityisavustaja Hanna Laine, puh. 040 5044406, e-mail: hanna.e.laine(at)hel.fi

Alueosallisuuspäällikkö, Titta Reunanen, Helsingin kaupunginkanslia, osallisuus- ja neuvontayksikkö, puh. 040 5781428, e-mail: titta.reunanen(at)hel.fi

Viestinnän yhteyshenkilö:
viestintäasiantuntija, Nina Rintala, Helsingin kaupunginkanslia, viestintä, puh. 040 6857690, e-mail: nina.rintala(at)hel.fi

Kuvat

Asematunneli yhdistää Puistolan ja Tapulikaupungin. Kuva: Outi Rissanen.
Asematunneli yhdistää Puistolan ja Tapulikaupungin. Kuva: Outi Rissanen.
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Helsingin kaupunki, kaupunginkanslia
Helsingin kaupunki, kaupunginkanslia

PL 1,00099 Helsingin kaupunki

09 310 1641https://www.hel.fi

Kaupunginkanslia on Helsingin kaupungin keskushallintovirasto. Päämäärämme on kaupunki, joka tarjoaa parastaan kaupunkilaisille ja menestyy kiihtyvässä kilpailussa. Uudistamme kaupunkia strategian mukaisesti yhdessä toimialojen kanssa.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Helsingin kaupunki, kaupunginkanslia

Valtuusto hyväksyi periaatepäätöksen sote- ja maakuntalausunnosta23.9.2020 23:43:27 EESTTiedote

Helsingin kaupunginvaltuusto hyväksyi 23.9. kokouksessa periaatepäätöksen lausunnoksi sosiaali- ja terveysministeriölle hallituksen esitysluonnoksesta sosiaali- ja terveydenhuollon sekä pelastustoimen järjestämisen uudistusta ja maakuntien perustamista koskevaksi lainsäädännöksi. Lisäksi kaupunginvaltuuston kokouksessa pidettiin kyselytunti ja käsiteltiin muun muassa Tennispalatsin tontin vuokrausperiaatteiden muutoksia.

Siilo soi Kruunuvuorenrannassa – Öljysäiliö 468:n avoimet ovet korvataan tänä vuonna uudella ääni- ja valoteoksella21.9.2020 11:13:20 EESTTiedote

Kruunuvuorenrannan palkitulla valoteoksella Öljysäiliö 468:lla on perinteisesti syksyisin pidetty noin kolmena viikonloppuna avoimet ovet, jolloin yleisöllä on ollut mahdollisuus päästä säiliön sisälle katsomaan valoteosta. Tänä vuonna avoimet ovet haluttiin kuitenkin koronatilanteen vuoksi korvata teoksella, josta voi nauttia säiliön ulkopuolella.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme