Porvoon Kirjakeskus Oy

Porvoon Kirjakeskus avasi uudet verkkosivunsa

Jaa

Porvoon Kirjakeskus on avannut uudet verkkosivunsa. Uudistus on osa Porvoon Kirjakeskuksen laajempaa yritysilmeen muutosta. Toteutuksen takana on Digitoimisto Digitaali Oy.

- Haluamme jatkuvasti parantaa palvelua ja kuunnella asiakasta. Ammattitaitoinen henkilökunta, uudet laiteinvestoinnit ja järjestelmät takaavat palvelumme laadun. Olemme eteenpäin suuntavaa yritys ja se välittyy myös uudesta ilmeestämme, toteaa Porvoon Kirjakeskuksen toimitusjohtaja Jari Hyle


Uudet verkkosivut löytyvät osoitteesta www.kirjakeskus.fi

Porvoon Kirjakeskus Oy on Porvoossa sijaitseva logistiikkakeskus, joka tarjoaa yrityksille jakelu-, varastointi- ja tilauspalveluita. Sen asiakkaita ovat muun muassa verkkokaupat ja kirjakustantajat. Yritys on osa Booky Groupia, johon kuuluvat myös Booky.fi Oy ja Kirjastopalvelu Oy.


Porvoon Kirjakeskus

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Lisätiedot

Porvoon Kirjakeskus Oy
toimitusjohtaja
Jari Hyle
jari.hyle@kirjakeskus.fi
puh. 040 508 7612

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Porvoon Kirjakeskus Oy
Porvoon Kirjakeskus Oy
Teollisuustie 4
06150 Porvoo

020 166 2222http://www.kirjakeskus.fi/

Porvoon Kirjakeskus Oy on logistiikkakeskus, joka tarjoaa yrityksille jakelu-, varastointi- ja tilauspalveluita. Sen asiakkaita ovat muun muassa verkkokaupat ja kirjakustantajat.

Porvoon Kirjakeskus on suomalainen perheyritys ja osa Booky Groupia, johon kuuluvat myös Booky.fi Oy, Suomen kirjastopalvelu Oy ja Ostinato Oy.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Porvoon Kirjakeskus Oy

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme