Porvoon Kirjakeskus Oy

Porvoon Kirjakeskus vahvistaa logistiikan liiketoimintojaan

Jaa

Booky Groupin logistiikkapalvelut keskitetään Porvoon Kirjakeskukseen 1.7.2019 alkaen.

Liiketoiminnan kehittämiseen ja asiakkaiden entistä parempaan palvelemiseen tähtäävän organisaatiouudistuksen myötä Booky.fi:n palvelut siirtyvät Porvoon Kirjakeskukselle.

Booky.fi Oy osti Porvoon Kirjakeskuksen tammikuussa 2018. Yritysten logistiikkatoimintojen vieminen yhteen vahvistaa konsernin asemaa logistiikan toimialalla edelleen.  

Kasvavan logistiikkatalon myyntijohtajaksi on nimitetty Pasi Heiskanen. Heiskanen on työskennellyt aikaisemmin Kirjakeskuksen palvelupäällikkönä. 

“Porvoon Kirjakeskuksella on pitkä ja vahva historia kirja-alan logistiikkatalona.  Konsernin tuki ja Kirjakeskuksen logistiikan vahvistuminen edelleen tuo meille uusia kehitysmahdollisuuksia. Tärkeintä kuitenkin on, että pystymme jatkossa palvelemaan asiakkaitamme paremmin ja kehittämään toimintaamme yhteistyössä”, toteaa Heiskanen. 

Porvoon Kirjakeskus Oy on logistiikkakeskus, joka tarjoaa yrityksille jakelu-, varastointi- ja tilauspalveluita. Sen asiakkaita ovat muun muassa verkkokaupat ja kirjakustantajat. Yritys on osa Booky Groupia, johon kuuluvat laajan valikoiman verkkokirjakauppa ja konsernipalveluita tarjoava Booky.fi Oy, kirjastomateriaalien ja -palveluiden toimittaja sekä peruskoulujen oppimateriaalien välittäjä Suomen kirjastopalvelu Oy ja nuottikauppa Ostinato Oy. Konserni työllistää noin 120 henkeä ja sen liikevaihto on noin 54 miljoonaa euroa.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Lisätiedot

Porvoon Kirjakeskus, toimitusjohtaja Mikko Parviainen, mikko.parviainen@kirjakeskus.fi, puh. 050 336 7528
Booky Group, pääomistaja Antti Ypyä, antti.ypya@bookygroup.fi, puh. 075 756 3600
Booky Group, viestintäjohtaja Vilja Perttola, vilja.perttola@bookygroup.fi, 040 755 3319

www.kirjakeskus.fi

Tietoja julkaisijasta

Porvoon Kirjakeskus Oy
Porvoon Kirjakeskus Oy
Teollisuustie 4
06150 Porvoo

020 166 2222http://www.kirjakeskus.fi/

Porvoon Kirjakeskus Oy on logistiikkakeskus, joka tarjoaa yrityksille jakelu-, varastointi- ja tilauspalveluita. Sen asiakkaita ovat muun muassa verkkokaupat ja kirjakustantajat.

Porvoon Kirjakeskus on suomalainen perheyritys ja osa Booky Groupia, johon kuuluvat myös Booky.fi Oy, Suomen kirjastopalvelu Oy ja Ostinato Oy.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Porvoon Kirjakeskus Oy

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme