Uudenmaan ELY-keskus

Porvoossa Myrskyläntiellä (mt 1605) Parikiventie-Papinjärventie kevyen liikenteen väylän hanke talvitauolle

Jaa

Myrskyläntiellä rakennettavan kevyen liikenteen väylän työt keskeytetään talven ajaksi. Hanke jää talvitauolle ja työt jatkuvat olosuhteiden salliessa keväällä 2022. Rakennustyön arvioidaan valmistuvan kokonaisuudessaan 5/2022 mennessä.

Kevyen liikenteen väylältä puuttuu asfalttipäällyste, eikä sitä voida ottaa vielä tänä talvena käyttöön. Talvikunnossapitoa ja lumenpoistoa ei siis väylällä tehdä.

Karttalinkki

Työn rakennuttajana toimii ELY-keskus. Urakoitsijana kohteessa toimii GRK Oy ja urakan valvonnasta vastaa Welado Oy.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Projektipäällikkö Jukka Aro, ELY-keskus, puh. 0295 021 269
Valvontakonsultti Tommi Luostarinen, Welado Oy, puh. 050 413 7689

Tietoja julkaisijasta

Uudenmaan ELY-keskus
Uudenmaan ELY-keskus
Opastinsilta 12 A, 2. krs
00520 Helsinki

0295 021 000http://www.ely-keskus.fi/web/ely/ely-uusimaa

ELY-keskukset ovat valtion viranomaisia, jotka edistävät alueellista kehittämistä hoitamalla valtionhallinnon toimeenpano- ja kehittämistehtäviä alueilla. ELY-keskukset hoitavat elinkeinoihin, työvoimaan, osaamiseen sekä liikenteeseen ja infrastruktuuriin että ympäristöön ja luonnonvaroihin liittyviä tehtäviä. ELY-keskukset kehittävät ja tukevat taloudellista, sosiaalista ja ekologisesti kestävää hyvinvointia.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Uudenmaan ELY-keskus

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme