Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri (PPSHP)

PPSHP:n infrapalvelujohtajaksi Ollipekka Huotari

Jaa

Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiirin (PPSHP) hallitus valitsi kokouksessaan uudeksi infrapalvelujohtajaksi Ollipekka Huotarin. Huotari on koulutukseltaan diplomi-insinööri, ja hän työskentelee tällä hetkellä koulutuskuntayhtymä OSAOn kiinteistöjohtajana.

Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiirin hallitus valitsi uudeksi infrapalvelujohtajaksi Ollipekka Huotarin. Huotari on valmistunut Oulun yliopiston rakentamistekniikan osastolta diplomi-insinööriksi vuonna 1991. Aiemmin hän on työskennellyt Oulun kaupungilla, Nokialla ja viimeisimpänä Pohjois-Pohjanmaan maakunnan alueella toimivassa koulutuskuntayhtymä OSAOssa.

Huotari siirtyy uusiin tehtäviin positiivisin odotuksin.

– On hienoa ja haasteellista päästä mukaan Suomen tämän hetken suurimpaan sairaalahankkeeseen rakentamaan maailman älykkäintä sairaalaa, Huotari toteaa.

Määräaikaan mennessä virkaa haki 11 henkilöä, jotka kaikki täyttivät ehdottoman kelpoisuusvaatimuksen. Haastatteluihin kutsuttiin seitsemän ja soveltuvuusarviointeihin kaksi hakijaa. Virkaan valittiin varalle diplomi-insinööri Jyrki Kalavainen. Vt. infrapalvelujen johtajan tehtävää on hoitanut henkilöstöjohtaja Juha Jääskeläinen, joka palaa omaan tehtäväänsä 1.6. alkaen.

Infrapalvelut kokoaa yhteen sairaalan kiinteistöjen ylläpidon ja rakentamisen

 Infrapalveluissa työskentelee noin 135 henkilöä. Yksikön vuosibudjetti on noin 33 miljoonaa euroa ja lähivuosien vuosittainen investointibudjetti noin 230 miljoonaa euroa.

Infrapalvelut vastaa sairaanhoitopiirin tilojen kunnossapidosta, tilahallinnasta, lääkintätekniikasta sekä korjaus- ja uudisrakennushankkeista. Yksikkö tukee yliopistollisen sairaalan muuta toimintaa ja vastaa osaltaan terveellisen ja turvallisen toimintaympäristön varmistamisesta. Lähivuosien suurin yksittäinen hanke on uuden ylipistollisen sairaalan rakennuttaminen sekä nykyisten kiinteistöjen elinkaaren mukainen hallinta ja purkaminen seuraavien vuosien aikana.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Ilkka Luoma, PPSHP, sairaanhoitopiirin johtaja, 040 7671 609, ilkka.luoma@ppshp.fi

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri (PPSHP)
Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri (PPSHP)
Kajaanintie 50
90220 Oulu

Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri PPSHP hallinnoi Oulun yliopistollista sairaalaa. OYS vastaa lähes puolen miljoonan suomalaisen erikoissairaanhoidon palveluista ja lähes 750 000 suomalaisen erityisvaativasta erikoissairaanhoidosta. Toimimme myös Oulaskankaan sairaalassa. Parhaillaan rakennamme kokonaan uutta yliopistollista sairaalaa. Näin hoitoprosessimme ja tilamme vastaavat myös tuleviin 2020- ja 2030-lukujen erikoissairaanhoidon haasteisiin. 

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri (PPSHP)

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme