Printix Oy

Printix Oy koristeli heijastinpuun keskelle Helsinkiä:

Jaa

VASTUULLISUUS TARVITSEE TEKOJA Heijastinpuu valaisee keskustan aamuliikenteen keskiviikkona 9.12. Sanomatalon edessä kasvava puu on saanut yöllä oksilleen 150 kierrätysmateriaalista valmistettua heijastinta. Tempauksen takana on helsinkiläinen Printix Oy, joka haluaa tehdä vastuullisuuden näkyväksi – projekti ja tapahtuma kerrallaan. Heijastimia voi hakea niin kauan kuin niitä riittää.

Vastuullisuus on Printix Oy:n toiminnan ytimessä ja liikkeelle paneva voima myös yrityksen liiketoiminnassa. Kiertotalous, materiaalien uusiokäyttö ja oman toimialan uudistaminen kestävämmäksi tapahtuma tapahtumalta on yrityksen tärkein missio. 

Heijastinpuun tärkein viesti on tämä: Sinulla on vastuu. Kanna se. Kannetaan se yhdessä!Meillä kaikilla on vastuu nähdä ja tulla nähdyksi, vastuu pitää huolta itsestä ja muista. Vastuu siitä, että olemme tehneet parhaamme, myös ympäristömme hyväksi. Se riittää, toteaa idean isä Sampo Silvennoinen Printixiltä.

Tavoitteena tapahtuma tapahtumalta vähemmän jätettä

Printix on helsinkiläinen tapahtuma-alan yritys, jolla on iso missio: haluamme uudistaa oman toimialamme kestävämmäksi ja minimoida jätteen määrää. Ympäristömme ei kestä enää hylättyjä banderolleja ja kaatopaikkaa kuormittavia roll upeja – messu- ja mainostelineet pitää saada kiertoon ja uusiokäyttöön. 

- Olemme kehittäneet palvelun, jossa tapahtumanäkyvyys on asiakkaillemme mahdollisimman helppoa ja vastuullista. Kaikki tarvittava materiaali suunnitellaan, toimitetaan, pystytetään ja viedään pois. Ja ylijäämämateriaalista tehdään vaikka heijastimia, kuten nyt.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Sampo Silvennoinen, Printix Oy
puh. 044 293 5176 ja printix.fi

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Printix Oy
Printix Oy
Tulppatie 16-18 b
00880 HELSINKI

http://www.printix.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Printix Oy

BUSINESS FINLAND OY ON MYÖNTÄNYT 100.000 EUROA HELSINKILÄISELLE TAPAHTUMA-ALAN YRITYKSELLE KÄYTETYN MESSU –JA MAINOSMATERIAALIN HYÖDYNTÄMISEEN PERUSTUVAN LIIKETOIMINNAN KEHITTÄMISEEN28.4.2020 11:16:57 EESTTiedote

Koronaviruksen aiheuttama epidemia seisautti maaliskuun toisella viikolla tapahtuma-alan täysin. Selvitäkseen kassavirran tyrehtymisen aiheuttamasta kriisistä, alan yritykset ovat etsineet korvaavaa liiketoimintaa erilaisista palveluista mm. renkaiden vaihdosta, ruokakuljetuksista jne. Helsinkiläinen messu –ja tapahtumapintojen valmistamiseen ja asentamiseen erikoistunut Printix Oy on jo useiden vuosien ajan kerännyt talteen tapahtumiin tuottamansa ja asentamansa kangas –ja levypinnat. Käytetyistä kankaista on valmistettu mm. erilaisia giwe away –tuotteita (kangaskasseja, meikkipussukoita, esiliinoja yms.). Levymateriaalista on valmistettu mm. messupöytiä ja –tuoleja sekä erilaisia kuljetus –ja säilytyslaatikoita. Business Finland Oy:n on myöntänyt yritykselle 100.000 euroa kierrätetystä messu- ja mainosmateriaalista valmistettavan kuluttajatuotesarjan kehittämiseen. Myönnetty rahoitus tullaan käyttämään kuluttajakysynnän selvittämiseen, asiakasymmärryksen syventämiseen, malliston suun

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme