Osuuskauppa Hämeenmaa

Prisma Laune laajentaa valikoimiaan

Jaa

Osuuskauppa Hämeenmaa lisää suurimman Prismansa valikoimaa Lahdessa, ja Prisma Launeen tiloissa toiminut sisäaktiviteettipuisto Tykkimäki Actionpark antaa puolestaan tilaa kasvaville pienraudan, työkalujen sekä puutarhatuotteiden valikoimille.

Tykkimäki Actionparkin toiminta Launeen Prisman tiloissa päättyy alkuvuodesta 2020. Muutoksen myötä Prisma Laune pystyy kasvattamaan omia valikoimiaan sekä rakentamisen ja remontoinnin osastolla että piha ja puutarha -tuotteiden osalta.

– Lahden Terran toiminta päättyi aiemmin syksyllä, mutta pystymme nyt vahvistamaan Hämeenmaan suurimman Prisman tarjontaa asiakasomistajillemme, Hämeenmaan toimitusjohtaja Olli Vormisto sanoo.

– Osuuskauppa Hämeenmaan laajennustarpeen myötä vetäytyminen Lahdesta sopi Tykkimäelle tässä kohtaa hyvin. Kouvolan Actionparkin toimintaan tällä ei ole vaikutusta, lisää Tykkimäen vapaa-aikakeskus Oy:n toimitusjohtaja Sakari Pasanen.

Jatkossa Launeen Prisman piha ja puutarha -osastolta löytyy entistä monipuolisemmin pihanhoitotarvikkeita ja -työkaluja. Grillien ja grillaustarvikkeiden valikoima kasvaa, ja puutarhakalusteet sekä -tarvikkeet palaavat valikoimiin.

– Ulkomyymälätuotteita, kuten taimia, lannoitteita ja katteita, myymme Lahden alueella Holman Prismassa, mainitsee Vormisto.

Prisma Launeen rakentamisen ja remontoinnin osastolla vahvistetaan maali- ja maalaustyövälinetarjontaa, samoin käsi- ja sähkötyökalujen sekä sähkötyökalutarvikkeiden valikoimia. Lisäksi osastolta löytyy jatkossa entistä kattavampi valikoima heloja sekä kiinnitys- ja LVI-tarvikkeita.

Yhteyshenkilöt

Tietoja julkaisijasta

Osuuskauppa Hämeenmaa
Osuuskauppa Hämeenmaa
Apilakatu 2, PL 41
15610 Lahti

03-8130 11http://www.hameenmaa.fi

Hämeenmaa – 165 000 asiakasomistajan omistama paikallinen yritys

Osuuskauppa Hämeenmaa toimii Kanta- ja Päijät-Hämeessä, 21 kunnan alueella. Hämeenmaa on alueensa suurin yritys, joka työllistää noin 2 950 kanta- ja päijäthämäläistä. Osuuskaupan omistavat sen asiakasomistajat, ja Hämeenmaalla omistajia on jo yli 165 000. Edullisten ja luotettavien kauppapalvelujen lisäksi omistajuus palkitsee muun muassa kuukausittaisena Bonuksena. Tuloksensa Hämeenmaa käyttää jäsentensä palveluiden ja verkostonsa kehittämiseen.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Osuuskauppa Hämeenmaa

”Kuin uusi kauppa” – Metsäpellon Salen uudistus raikasti koko myymälämiljöön26.8.2020 09:30:00 EESTTiedote

Sale Metsäpellon uudistunut ilme on nykyaikaisempi ja samalla raikkaampi. Miljöön lisäksi remontissa uudistettiin palveluja: myymälässä on nyt asiakkaiden toivoma paistopiste, minkä lisäksi asiointia helpottamaan ja sujuvoittamaan saatiin kaksi pikakassaa. Remonttiavajaisia vietetään torstaina 27. elokuuta eli samana päivänä, kun Sale Metsäpelto täyttää 10 vuotta.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme