Turun Osuuskauppa

Prisma Piispanristi harjakorkeudessa

Jaa

Prisma Piispanristin rakennustyöt ovat edenneet suunnitellusti ja uusi Prisma on saavuttanut harjakorkeuden. Prisma Piispanristin avajaisia päästään viettämään huhtikuussa 2019.

- Uuden Prisma Piispanristin rakentaminen on meille iso investointi ja merkittävä kehityshanke alueen palveluiden parantamiseksi. Paitsi että rakennamme uutta kauppaa ja tarjoamme kattavat palvelut, haluamme myös panostaa uudisrakentamisessa ympäristöasioihin. Tavoitteenamme on lisätä uusiutuvan energian käyttöä tulevina vuosina ja sen vuoksi myös Prisma Piispanristin katolle asennetaan kevään kuluessa oma aurinkovoimala, kertoo Prismajohtaja Tuomo Makkonen.

Uusi Prisma on noin 1 000 neliötä edeltäjäänsä suurempi ja sen myyntipinta-ala on noin 7 000 m2. Lisää tilaa tulee sekä päivittäistavara- että käyttötavarapuolelle.

Prisma Piispanristin rakennusurakasta vastaa Peab Oy.

Presso jatkaa Piispanristillä

Asiakkaille entuudestaan tuttu ravintola Presso avaa ovensa huhtikuussa Prisma Piispanristin yhteydessä uudistuneena ja hiukan aiempaa suurempana.


- Tarjolla on jatkossakin maukas kotiruokalounas sekä herkulliset kahvilatuotteet. Lapsiperheitä silmällä pitäen kahvilaan tehdään viihtyisä lasten leikkipaikka, kertoo ravintolapäällikkö Aino Säteri.

Lisätietoja:

Turun Osuuskauppa, Prismajohtaja Tuomo Makkonen, puh. 010 764 5801
Turun Osuuskauppa, ravintolapäällikkö Aino Säteri, puh. 010 764 5751

Avainsanat

Tietoja julkaisijasta

Turun Osuuskauppa
Turun Osuuskauppa
PL 186
20101 Turku

http://www.tok.fi

TOK on yli 155 000 varsinaissuomalaisen talouden omistama osuuskauppa. Turun Osuuskauppa toimii päivittäis- ja erikoistavarakaupassa, liikennemyymälä-, matkailu- ja ravitsemis- sekä tavaratalokaupassa 20 kunnan alueella Varsinais-Suomessa. Sen tehtävänä on tuottaa palveluja ja etuja asiakasomistajatalouksille

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Turun Osuuskauppa

Turun Osuuskaupan hallitus ja hallintoneuvosto vuodelle 201918.12.2018 12:59Tiedote

Turun Osuuskaupan hallintoneuvosto on päättänyt kokouksessaan 13.12.2018 Turun Osuuskaupan hallituksen kokoonpanon vuodelle 2019: Matti Manner, laamanni, asianajaja, Turku (pj.) Risto Rinne, vuorineuvos, Naantali (varapj.) Satu Ahomäki, johtaja, Turku Jukka Rinnevaara, toimitusjohtaja, Turku Marja Salenius-Ranki, henkilöstöjohtaja, Kaarina Sanna-Maria Sarelius, toimitusjohtaja, Turku Hallituksen kokoonpano säilyy ennallaan. Puheenjohtajana jatkaa Matti Manner ja varapuheenjohtajana Risto Rinne. Hallintoneuvoston puheenjohtaja vaihtuu Turun Osuuskaupan edustajisto nimitti 21.11.2018 pitämässään kokouksessa Turun Osuuskaupan hallintoneuvoston vuodelle 2019. Uusina hallintoneuvostoon valittiin Janina Andersson Turusta, Sari Majuri Turusta sekä Petri Uggeldahl Turusta. MLL:n Varsinais-Suomen piirin toiminnanjohtaja Janina Andersson on toiminut Turun Osuuskaupan edustajistossa vuodesta 2009 alkaen. Palvelualojen ammattiliiton PAM ry:n Turun aluetoimiston toimitsija Sari Majuri on toiminut h

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme