Osuuskauppa Keskimaa

Prisma Seppälän valikoimaa ja myymälää uudistetaan alkuvuonna 2019

Jaa

Tammi-huhtikuun 2019 aikana Prisma Seppälän valikoimaa laajennetaan etenkin päivittäistavarapuolella vastaamaan asiakkaiden toivomuksia ja ostokäyttäytymistä. Uudistus toteutetaan vaiheittain, jotta asiointi koko uudistuksen ajan olisi mahdollisimman miellyttävää.

Prisma Seppälän valikoimaa laajennetaan useissa tuoteryhmissä alkuvuonna 2019. Muutos koskee etenkin päivittäistavaravalikoimaa. Valikoimamuutosten taustalla ovat asiakkaiden toivomukset ja ostokäyttäytyminen. Uudistuksessa mukana olevien tuoteryhmien menekki on kasvanut, ja nykyinen valikoimalaajuus ei riitä asiakkaidemme tarpeisiin.

− Valikoimauudistus on meille ja asiakkaille tärkeä. Haluamme esimerkiksi sijoittaa lastenruoat ja lasten tarvikkeet lähemmäksi toisiaan, nyt ne ovat eri puolilla myymälää. Näin haluamme helpottaa Seppälän Prismassa asiointia, perustelee Prisma Seppälän johtaja Mikko Junttila.

Uudistuksessa kasvatetaan tuoretuoteryhmien, kuten juustojen, ja kuivatuotteiden kuten teen ja snacksien pinta-aloja. Lisäksi valikoimauudistuksessa panostetaan erilaisten kausituotteiden, esimerkiksi joulu- ja pääsiäistuotteiden, esillepanomahdollisuuksiin. Myös makeistuotteiden valikoimaa ja pinta-alaa kasvatetaan.

− Asiakkaille lopputulos tulee näkymään ennen kaikkea juhlapyhien aikaan, kun kevään aikana erilaisten sesonkituotteiden saatavuus ja valikoimat paranevat. Uudistus vaikuttaa jonkun verran myös tavaroiden sijoitteluun, mutta pidämme kiinni helposta asioinnista myös koko muutoksen ajan. Valikoimauudistus vahvistaa Seppälän roolia entisestään Keski-Suomen parhaana kauppana niin arjessa kuin juhlassa, Mikko Junttila jatkaa.

Myymäläuudistusta aloitetaan tekemään 7.1.2019 ja se toteutetaan vaiheittain, jotta asiointi koko uudistuksen ajan olisi mahdollisimman miellyttävää. Valikoimauudistus on valmis 14.4.2019 mennessä, ja sen valmistumista juhlitaan asiakkaiden kanssa myöhemmin keväällä.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Lisätietoja

Osuuskauppa Keskimaa, Prisma Seppälän johtaja Mikko Junttila, 050 575 7574, mikko.junttila@sok.fi

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Osuuskauppa Keskimaa
Osuuskauppa Keskimaa
Ahjokatu 7
40320 JYVÄSKYLÄ

010 767 3000http://www.keskimaa.fi

Osuuskauppa Keskimaa on market- ja tavaratalokauppaa, matkailu- ja ravitsemiskauppaa sekä liikennemyymälä- ja polttonestekauppaa harjoittava monialayritys, joka tarjoaa palveluja yli 100 toimipaikassa. Olemme maakunnan markkinajohtaja kaikilla edustamillamme toimialoilla. Keskimaa on Keski-Suomen maakunnan suurimpia yrityksiä yli 600 miljoonan euron liikevaihdolla. Asiakasomistajia on yli 130 000. Keskimaa työllistää lähes 2000 keskisuomalaista.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Osuuskauppa Keskimaa

Keskimaan Iloa auttaa -hyväntekeväisyyskampanjassa äänestettiin liikkumisen ja leikkimielen puolesta16.9.2019 09:45:48 EESTTiedote

Osuuskauppa Keskimaa toteuttaa jo kolmannen kerran Ilo auttaa -hyväntekeväisyyskampanjan, jossa keskitytään keskisuomalaisille iloa ja hyvää mieltä tuottaviin konkreettisiin tekoihin. Tänä vuonna asiakasomistajilta kysyttiin mielipidettä lahjoituskohteesta. 18.8. päättyneeseen äänestykseen osallistui lähes 8 000 asiakasomistajaa. Eniten ääniä keräsi Liikkumista ja leikkimieltä -teema.

Keskimaan S-market Kolmikulmaan ja S-market Kuokkalaan mittavat myymäläuudistukset13.8.2019 10:12:40 EESTTiedote

Osuuskauppa Keskimaa uudistaa S-market Kolmikulman ja S-market Kuokkalan Jyväskylässä. Molemmat S-marketit remontoidaan uudistuneen S-market -ilmeen mukaisiksi myymälöiksi. Myymäläuudistuksessa kaikki myymäläkalusteet uusitaan kylmäkalusteita myöten. Remonttityöt alkavat elokuun lopulla. S-marketien uudistuksien myötä tavoitteena on tarjota asiakkaille entistä parempi ostokokemus.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme