Pro-Caravan Finland Oy

ProCaravan on Vuoden 2022 matkailuajoneuvokauppias

Jaa

ProCaravan valittiin Vuoden 2022 matkailuajoneuvokauppiaaksi osoituksena pitkäjänteisestä työstä matkailuajoneuvoalalla. ProCaravanin vuosi vuodelta jatkunut liiketoiminnan kannattava kasvu sekä useammalle paikkakunnalle laajentunut yritystoiminta olivat perusteena tunnustuksen antamiseen.

ProCaravanin toimitusjohtaja Ari Niskanen iloitsee kunnianosoituksesta
ProCaravanin toimitusjohtaja Ari Niskanen iloitsee kunnianosoituksesta

Kunnianosoitus jaettiin Caravan Business Forumissa Vantaalla 18.11.2022 Matkailuajoneuvotuojat ry:n toimesta. Tunnustuksen luovuttamisen yhteydessä kuultiin ProCaravanin pitkäaikaisen yhteistyökumppanin, Knaus Tabbertin Suomen agentin, Olli Haverisen onnittelut ProCaravanin johdolle ja koko henkilökunnalle.

“Tänä vuonna tuli kuluneeksi kymmenen vuotta siitä kun tapasimme Ari kanssasi Ylivieskassa ja solmimme Knausin ja Weinsbergin matkailuautojen ja -vaunujen kauppiassopimuksen. Homma lähti käyntiin rivakalla tekemisen meiningillä heti alusta alkaen. Kuluneen reilun kymmenen vuoden aikana yhteistyömme on kehittynyt koko ajan. Kuusi vuotta sitten laajensitte toimintaanne Nummelan liikkeeseen ja nyt marraskuun aikana olette juhlistaneet uuden Lahden myymälänne avajaisia. Liikevaihtonne moninkertaistuessa kymmenen vuoden aikana toimintanne on ollut koko ajan myös erittäin tuloksellista.

Ihailen tapaa jolla teette työtänne. Asenteenne, uutteruutenne ja ammattitaitonne heijastuu kauniilla tavalla koko henkilöstönne toimintaan.”

ProCaravanin toimitusjohtaja Ari Niskanen iloitsee kunnianosoituksesta, jolla lähes 15 vuoden ahkera työ matkailuajoneuvokauppiaana palkitaan.

“Lämmin kiitos tunnustuksesta. Pitkä tie on tultu alkuajoista, jolloin meillä työskenteli yksi myyjä, myyntitoimistona oli matkailuauto ja pihassa muutaman käytetyn ajoneuvon varasto. Tuolloin tämän hetken tilanteesta ei olisi uskaltanut edes haaveilla.

Vuosien aikana olemme saaneet kasvatettua liiketoimintaamme aloittamalla oman huoltotoiminnan ja uusien matkailuajoneuvojen myynnin sekä laajentumalla uusille paikkakunnille. Tällä hetkellä meillä on kolme toimipistettä, 25 työntekijää ja viiden laadukkaan matkailuajoneuvomerkin edustus.

Iso kiitos kuuluu koko meidän henkilöstölle. Menestyksekästä liiketoimintaa ei rakenneta yksin tai kaksin vaan se vaatii koko työyhteisön panostuksen. Meillä on poikkeuksellisen motivoitunut ja yhteenhioutunut porukka, joka on mahdollistanut liiketoiminnan kehittymisen ja kasvun.

Kiitos myös meidän asiakkailla ja sidosryhmille. Tästä on taas hyvä jatkaa yhdessä kohti seuraavaa vuotta ja sesonkia.”

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

ProCaravanin toimitusjohtaja Ari Niskanen iloitsee kunnianosoituksesta
ProCaravanin toimitusjohtaja Ari Niskanen iloitsee kunnianosoituksesta
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Pro-Caravan Finland Oy
Pro-Caravan Finland Oy
Hiidenmäentie 268
03100 Nummela

https://procaravan.fi/

ProCaravan lyhyesti

ProCaravan on vuonna 2008 perustettu caravanliike, jonka päätoimiala on matkailuajoneuvojen myynti ja huolto. Toimipisteet sijaitsevat Nummelassa, Ylivieskassa ja Lahdessa. ProCaravan edustaa saksalaisen KnausTabbertin merkkejä: Knaus, Weinsberg ja Tabbert sekä ranskalaista Rapidoa ja italialaista Ci:tä. https://procaravan.fi/

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Pro-Caravan Finland Oy

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme