ProCom - Viestinnän ammattilaiset ry

ProComin toimitusjohtaja Elina Melgin jättää tehtävänsä

Jaa

ProCom – Viestinnän ammattilaiset ry:n ja oy:n pitkäaikainen toimitusjohtaja Elina Melgin on ilmoittanut jättävänsä tehtävänsä elokuun lopussa.

Elina Melgin
Elina Melgin

- Lähden haikein mielin ProComista 17 hienon vuoden jälkeen. Olen oppinut tuntemaan lukemattoman määrän upeita viestinnän ammattilaisia, ja minulla on ollut etuoikeus kehittää alaamme yhteistyössä heidän kanssaan. Nyt on kuitenkin oikea aika siirtyä elämässäni eteenpäin. Irtautuminen tarjoaa minulle mahdollisuuden sekä uusiutumiseen että vapausasteiden lisäämiseen. Olen käynyt alustavia keskusteluja erilaisista rooleista viestinnän, kulttuurin ja yliopistomaailman kanssa. Pisimmälle ovat edenneet neuvottelut Luottamus&Maine-tutkimuksesta tunnetun T-Median kanssa, jossa aloitan Senior Advisorina kesän jälkeen, Melgin sanoo.

Melginin seuraajan haku on käynnistetty. ProComin hallituksen puheenjohtajan Maria Mrouen mukaan toimitusjohtajan vaihdoksen on tarkoitus tapahtua heti kesän jälkeen. Hän kiittää lämpimästi Melginiä pitkästä urasta viestintäalan eteen.

- ProComin vaihtuvat hallitukset ovat arvostaneet syvästi Elina Melginin taitoja ja paneutumista viestintäalan edistämiseen.

FT Elina Melgin on toiminut ProComin johtajana ja viestintäalan vaikuttajana vuodesta 2005. Hän väitteli vuonna 2014 ja sai Turun yliopiston dosentuurin 2021. ProCom on saanut Melginin kaudella useita alan kotimaisia ja ulkomaisia palkintoja.

Linkki ProComin verkkosivulle: https://procom.fi/toimitusjohtaja-elina-melgin-jattaa-tehtavansa/

Yhteyshenkilöt

Lisätiedot

ProComin toimisto
+358 9 135 7775
procom@procom.fi

Kuvat

Elina Melgin
Elina Melgin
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

ProCom - Viestinnän ammattilaiset ry
ProCom - Viestinnän ammattilaiset ry
Kasarmikatu 23 A 5, 2. krs.
00130 HELSINKI

+358 (0)9 135 7775http://www.procom.fi

ProCom – Viestinnän ammattilaiset ry on viestinnän ammattilaisten järjestö, joka toimii jäsentensä osaamisen kehittäjänä, yhteistyöfoorumina ja alan vaikuttajana. Jäseninä on noin 2 700 viestinnän parissa työskentelevää ammattilaista – viestinnän asiantuntijoita, viestintäpäälliköitä, viestintäjohtajia, viestintäalan yrittäjiä, konsultteja ja opiskelijoita.
www.procom.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta ProCom - Viestinnän ammattilaiset ry

Mediakutsu Poikkeuksellinen viestintä -kirjan julkistamistilaisuuteen – teoksessa mukana Venäjän hyökkäystä Ukrainaan käsittelevä organisaatioviestinnän artikkeli7.6.2022 08:09:27 EEST | Kutsu

Yliopistoissa ja ammattikorkeakouluissa opiskelumateriaalina laajasti käytetyn ProComma Academic -kirjasarjan vuoden 2022 teoksen teema on ajankohtainen: poikkeuksellinen viestintä. Kirja julkistetaan ProCom – Viestinnän ammattilaiset ry:n webinaarissa 9.6.2022 kello 9–10.30 Median edustajat ovat tervetulleita linjoille.

ProCom palkitsi pakotteisiin osallistuneet yritykset ja kolme asiantuntijaa2.6.2022 17:00:00 EEST | Tiedote

ProCom – Viestinnän ammattilaiset ry on myöntänyt Vuoden viestintäteko -palkinnon kaikille niille yrityksille ja organisaatioille, jotka ovat nopeasti tuominneet Venäjän hyökkäyksen Ukrainaan. Vaikeassa tilanteessa yritykset ovat pyrkineet löytämään ratkaisuja, joilla on voitu varmistaa arvojen mukainen toiminta ja Venäjällä toimivien työntekijöiden turvallisuus. Vuoden viestintäteolla ProCom haluaa kannustaa yrityksiä ja niiden johtajia rohkeaan mielipiteenilmaisuun sekä vastuulliseen ja arvojen mukaiseen toimintaan yhteiskunnallisissa kysymyksissä.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme