RPT Byggfakta Oy

ProdLib Oy ja Docu Nordiciin kuuluva RPT Docu Oy yhteistyöhön

Jaa

ProdLib Oy ja Docu Nordiciin kuuluva RPT Docu Oy ovat aloittaneet yhteistyön Docu Nordicin ostaessa osan ProdLibistä.

ProdLib on alusta tuotetiedon jakeluun arkkitehdeille ja rakennesuunnittelijoille.
ProdLib on alusta tuotetiedon jakeluun arkkitehdeille ja rakennesuunnittelijoille.

Yhdistämällä ProdLibin ja Docu Nordicin resurssit pystymme tarjoamaan asiakkaillemme parhaimman mahdollisen palvelun. Yhteinen päämäärämme on jakaa ja lisätä BIM-tuntemusta suunnittelumaailmassa.

”ProdLib on BIM- ja 3D-piirustusten alalla toimiva yritys, joka täydentää tuotetietopalveluamme. Tämän yhteistyön avulla pystymme toimittamaan asiakkaillemme entistä parempia ratkaisuja. Tavoitteenamme on yhdessä perustajien ja nykyisten omistajien kanssa kiihdyttää nykyisiä palveluita muissa Pohjoismaissa”, sanoo Docu Nordicin toimitusjohtaja Stefan Lindqvist.

Docu Nordicin kattavien verkostojen kautta ProdLib-palveluun on odotettavissa paljon uutta sisältöä, sillä ulkomaisten valmistajien tavoittaminen helpottuu. Lisäksi yhteistyö tuo näkyvyyttä jo mukana olevien valmistajien tuotteille ja tuotemerkeille.

ProdLib puolestaan tarjoaa Docu Nordicille osaavaa ja laajaa palvelua BIM- ja CAD-tiedostojen kehittämisen ja jakelun osalta. ProdLibin asiantuntemuksen avulla on mahdollista validoida olemassa olevaa suunnittelumateriaalia, luoda uutta BIM-sisältöä sekä saada yksityiskohtaista dataa näiden sisältöjen reaalisesta käytöstä.

ProdLib on alusta tuotetiedon jakeluun arkkitehdeille ja rakennesuunnittelijoille. Sovellus tarjoaa suunnittelijoille johtavien valmistajien tuotekirjastot, jotka sisältävät tuhansia BIM- ja CAD-malleja suosituimmille suunnitteluohjelmistoille, kuten Revitille, AutoCADille ja ArchiCADille.

RPT Docu on rakennustietopalveluihin ja -mediaan erikoistunut yritys. RPT Docu on osa kansainvälistä Docu Nordic-konsernia, joka toimii Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa. Docu Nordic -konserni on Pohjoismaiden johtava rakennustietopalveluiden tarjoaja.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

ProdLib Oy, Janne Virtanen, toimitusjohtaja, +358 50 591 4822, janne.virtanen@prodlib.com, www.prodlib.com

Docu Nordic Group, Stefan Lindqvist, CEO, Stefan.Lindqvist@docu.se

Kuvat

ProdLib on alusta tuotetiedon jakeluun arkkitehdeille ja rakennesuunnittelijoille.
ProdLib on alusta tuotetiedon jakeluun arkkitehdeille ja rakennesuunnittelijoille.
Lataa

Tietoja julkaisijasta

RPT Byggfakta Oy
RPT Byggfakta Oy
Ruukinkuja 3
02330 Espoo

http://www.rpt.fi/

RPT Docu Oy on osa Pohjoismaiden johtavaa rakennusalan tietopalveluyhtiötä Docu Nordicia. RPT Docu Oy:n liikevaihto tytäryhtiöineen vuonna 2018 oli 7,2 miljoonaa euroa. Yhtiö toimii Espoossa, ja sen palveluksessa on 55 henkilöä. RPT on tarjonnut tietopalveluita Suomessa vuodesta 1975. www.rpt.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta RPT Byggfakta Oy

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme