Savonlinnan kaupunki

Professori Iiro Jussila Saimaa Summit –foorumiin Savonlinnaan

Jaa

Saimaan alueen taloudellinen kehitys ja tulevaisuuden näkymät on professori Iiro Jussilan aiheena Saimaa Summit 2017 –foorumissa Savonlinnassa. Jussila on 17. heinäkuuta pidettävän matkailufoorumin yksi puhujista. Summit-ohjelma tarjoaa tänä kesänä katsauksen Saimaan alueen tulevaisuuden näkymiin Aasian ja Venäjän matkailun näkökulmasta. Ilmoittautuminen maksuttomaan seminaariin on käynnissä.

Iiro Jussila
Iiro Jussila

Professori, kauppatieteiden tohtori Jussila tunnetaan Suomessa erityisesti osuustoiminnan asiantuntijana. Hän on toiminut Pellervon taloustutkimus PTT:n toimitusjohtajana vuoden 2016 alusta. Lisäksi Jussila työskentelee osa-aikaisesti Lappeenrannan teknillisen yliopiston Kauppakorkeakoulussa johtamisen ja organisoinnin professorina, erityisalanaan osuustoimintayritysten johtaminen. Jussila on julkaissut vuonna 2015 suomeksi myös teoksen Tiedolla taidolla intohimolla – Liikeyrityksen & omistajayhteisön johtaminen, joka pureutuu jäsenpohjaisten organisaatioiden johtamiseen.

Kansainvälisesti Jussila tunnetaan osuustoiminnan tiedelehti Journal of Co-operative Organization and Management (JCOM) päätoimittajana. Vuonna 2012 perustetun lehden kustantaja on Elsevier, joka on maailman johtava tiedekustantaja. Jussila tunnetaan myös kansainvälisessä perheyritystutkimusakatemiassa, jonka hallituksessa hän toimi organisoiden ja ollen mukana vuotuisten maailman konferenssien ja aluekonferenssien järjestämisessä.

Vuonna 2012 Jussila saavutti merkittävän kansainvälisen tunnustuksen psykologisen omistajuuden tutkimuksessa. Yhdessä Minnesotan yliopiston professori Jon L. Piercen kanssa julkaisema kirja Psychological ownership and the Organizational Context oli kolmen finalistin joukossa merkittävän kansainvälisen tiedekirjapalkinnon saajaksi. Palkinto jaetaan vuosittain kirjalle, joka on kaikkein huomattavimmin myötävaikuttanut johtamistiedon kehittymiseen.

Jussilan julkaisutiedoista löytyy noin 100 kansainvälistä tieteellistä artikkelia tai konferenssipaperia. Nämä käsittelevät etupäässä erilaisia yhteisöllisiä yrittäjyyden ja omistajuuden muotoja, kuten osuustoimintaa, perheyrittäjyyttä ja tiimiyrittäjyyttä.


Iiro Jussila on Pellervon taloustutkimus PTT:n toimitusjohtaja, Lappeenrannan teknillisen yliopiston (LUT) kauppakorkeakoulun johtamisen ja organisoinnin professori, Jyväskylän yliopiston (JYU) kauppakorkeakoulun yrittäjyyden dosentti ja Journal of Co-operative Organization and Management -tiedelehden (Elsevier) päätoimittaja.

Saimaa Summit –foorumi järjestetään Savonlinnassa Saimaa sydämessä kesän juhlakautena. Mielenkiintoiset ja ajankohtaiset teemat sekä korkeatasoiset puhujat vaihtelevat vuosittain. Lisätietoa ja ilmoittautuminen www.saimaasummit.fi

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Lisätietoja

Kehitysjohtaja Pellervo Kokkonen, p. +358 44 758 5472 pellervo.kokkonen@savonlinna.fi

Kuvat

Iiro Jussila
Iiro Jussila
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Savonlinnan kaupunki
Savonlinnan kaupunki
Olavinkatu 27
57130 Savonlinna

(015) 527 4000http://www.savonlinna.fi/

Savonlinna – Saimaan sydämessä

Savonlinna on kansainvälisesti kiinnostava ja vireä kulttuuri-, teollisuus-, palvelu- ja matkailukaupunkikeskus. Tunnelmallinen ja kaunis saaristokaupunki tarjoaa viehättävät puitteet sekä asumiselle että vierailulle. Savonlinna on tunnetaan keskiaikaisesta Olavinlinnasta ja oopperajuhlista sekä ainutlaatuisesta Saimaan järviluonnosta saimaannorppineen. Matkaa maanteitse tai rautateitse Helsingistä on runsaat 300 km ja lentäen Savonlinnaan pääsee hieman alle tunnissa.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme tältä julkaisijalta, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Savonlinnan kaupunki

Saimaa ja kamera Minun maisemassani Savonlinnan Riihisaaressa19.2.2018 09:29Tiedote

Saimaa tarjoaa savonlinnalaiselle valokuvaajalle Timo Seppäläiselle pakopaikan, joka haastaa kuvaajaa jatkuvasti. Seppäläisen pyrkimys laatuun ja tunnelmaan näkyy vangittuina hetkinä 25.2. avautuvassa Minun maisemani -valokuvanäyttelyssä Savonlinnan Riihisaaressa. Yli kolmenkymmenen suuren kuvatulosteen aiheina näyttäytyy Saimaan karun kaunis luonto sekä sen asukkaat. Ikänsä valokuvannut Seppäläinen suhtautuu tekemiseensä edelleen intohimolla.

Sata vuotta sisällissodasta -esitelmäsarja Savonlinnassa alkaa1.2.2018 10:25Tiedote

Savonlinnassa järjestetään vuoden 2018 aikana esitelmäsarja vuoden 1918 sisällissodasta, sen syistä, tapahtumista ja seurauksista. Tavoitteena on tarjota kuulijoille korkeatasoinen ja viimeisimpään tutkimustietoon perustuva luentosarja, jonka esitelmöitsijät ovat maamme eturivin tutkijoita. Kaikki esitelmätilaisuudet järjestetään Riihisaaressa, Savonlinnan maakuntamuseossa alkaen klo 18. Sarjan järjestää työryhmä Savonlinnan kesäyliopisto, Kansallismuseo / Olavinlinna, Savonlinnan maakuntamuseo ja Pyhän Olavin Kilta ry. Ohjelman on koonnut dosentti Jyrki Paaskoski.

Kulttuuritarjonnan monipuolisuus tehosi Savonlinnan Riihisaaressa –kävijämäärä kasvoi reilusti5.1.2018 09:19Tiedote

Monipuolinen tarjonta on houkutellut väkeä Savonlinnan Riihisaareen edellistä vuotta reilusti enemmän. Vuoden 2017 kävijämäärä oli Riihisaaressa, Saimaan luonto- ja kulttuurikeskuksessa 35 681 eli yli 4500 kävijää suurempi kuin vuotta aiemmin. Mielenkiintoiset näyttelyt ja tapahtumat sekä kohteeseen siirtynyt matkailuinfo houkuttelivat. Tulevan kevään uutuutena ovat lasten ja nuorten vapaa sisäänpääsy sekä uuden perusnäyttelyn rakentaminen.

Savonlinnan kaupunki ja Metsä Wood allekirjoittivat aiesopimuksen Kerto® LVL -investoinnin edellytyksistä Punkaharjun tehtaalle4.12.2017 11:12Tiedote

Savonlinnan kaupunki ja Metsä Groupin puutuoteteollisuudesta vastaava Metsä Wood ovat neuvotelleet 52 miljoonan euron investointihankkeen toteuttamisesta Savonlinnaan. Metsä Wood suunnittelee uuden 65 000 m3 Kerto® LVL -linjan rakentamista Punkaharjun tehtaalleen. Kaupungin puolesta luotavista uuden tehdasinvestoinnin edellytyksistä on allekirjoitettu aiesopimus.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme