Ammattiliitto Pro

Pron palvelusektoria johtaa nyt Minea Pyykönen

Jaa

– Organisaation johdon kannattaa tehdä yhteistoimintaa, sillä se on kaikkien parhaaksi. Ihmiset ovat tutkitusti tehokkaimmillaan, kun työilmapiiri on hyvä, toteaa Pron palvelusektorin uusi johtaja Minea Pyykönen.

Minea Pyykönen (OTK ja HTM) aloitti työt Ammattiliitto Pron palvelusektorin johtajana tänään perjantaina 1. syyskuuta.

Pyykösen edellinen työpaikka oli suuressa terveydenhuoltoalan yrityksessä hallinto- ja henkilöstöjohtajana. Hän neuvotteli talokohtaisesta työehtosopimuksesta työnantajan puolella pöytää. 

Pyykönen työskenteli toistakymmentä vuotta verohallinnossa. Valmistuttuaan oikeustieteellisestä hän lähti hallintopäälliköksi lakiasiaintoimistoon.

Työpaikkahäirintä oli 2010-luvun alussa ajankohtainen aihe, joka nousi esiin myös lakiasiaintoimiston hoitamissa jutuissa. Pyykönen kirjoitti ensin kirjan häirinnästä ja sen jälkeen esimiestyöstä ja keskijohdon hankalasta roolista puun ja kuoren välissä. Hän puhuu myös uuden ajan yhteistoiminnasta.

– Organisaation johdon kannattaa tehdä yhteistoimintaa, sillä se on kaikkien parhaaksi. Ihmiset ovat tutkitusti tehokkaimmillaan, kun työilmapiiri on hyvä.

Laki- ja viestintäyksikön nimityksiä Prossa

1. syyskuuta Prohon valittiin lakimieheksi OTM Mira Strömmer sekä 30.8. yhteiskuntasuhteiden asiantuntijaksi VTM Antti Malste.

Lisätiedot

puheenjohtaja Jorma Malinen, puh. 050 576 0389
palvelusektorin johtaja Minea Pyykönen, puh. 0400 823 008

Avainsanat

Tietoja julkaisijasta

Ammattiliitto Pro
Ammattiliitto Pro
Selkämerenkuja 1A
00180 HELSINKI

09 172 731http://www.proliitto.fi

Ammattiliitto Pron jäseniä ovat yksityisen sektorin koulutetut esimiehet ja asiantuntijat, alaan katsomatta.

Pro on suomalaisen työelämän ja työmarkkinoiden vahva ja vastuullinen vaikuttaja.

Pron perustehtävä on parantaa yksityisen sektorin jäsenten ja alalle kouluttautuvien, toimeentuloa eri elämäntilanteissa, hyvinvointia työssä ja vapaalla sekä kehittymis- ja työllistymismahdollisuuksia.

Ammattiliitto Pro on Toimihenkilökeskusjärjestö STTK:n suurin yksityisalojen jäsenliitto.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Ammattiliitto Pro

Kemian työehdoista neuvottelutulos toimihenkilöille7.11.2017 13:38Tiedote

Ammattiliitto Pro ja Kemianteollisuus ry saavuttivat tänään neuvottelutuloksen alan toimihenkilöiden työehtosopimuksesta. Neuvottelutulos on rakenteeltaan 2+1 vuotta. Sopimus pitää sisällään paikallisesti sopimalla toteutettavat 1,6 prosentin palkankorotukset sekä vuosille 2018 että 2019. Mikäli paikallista ratkaisua ei synny, palkkoja korotetaan kahden ensimmäisen sopimusvuoden aikana yhteensä 3,2 prosenttia liittojen sopimalla tavalla.