Prosero Security GroupProsero Security Group

Prosero nimittää Jari Piirosen Suomen maajohtajaksi

Jaa

Tukholma, 24. maaliskuuta 2021. Prosero on vuodesta 2017 lähtien kasvanut voimakkaasti yritysostojen ja vahvan orgaanisen kasvun ansiosta. Myynti on tällä hetkellä noin 190 miljoonaa euroa, ja toimintaa harjoitetaan 81 toimipaikassa Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa ja Suomessa.

Jari Piironen
Jari Piironen

Nyt on Proseron seuraavan kehitysvaiheen aika. Tulevien vuosien suunnitelmamme on nostaa hankinta-astetta kaikilla alueilla, ja siksi toivotamme Proseroon tervetulleeksi lisää alan laadukkaimpia yrityksiä. Valmistelemme myös useita aloitteita hyödyntääksemme paremmin kokoamme ja vahvaa markkina-asemaamme. Painopiste on yritystemme välisessä yhteistyössä, jolla pyritään houkuttelemaan sekä suuria asiakkaita että laajentamaan sopimusta olemassa olevien asiakkaiden kanssa. Haluamme vahvistaa yhteistyötä toimittajiemme kanssa kasvun edistämiseksi sekä digitaalista osaamistamme sekä turvaratkaisuissa että markkinoinnissa.

Suomessa Proseroa edustaa kolme yritystä tytäryhtiöidemme Arvolukon, Avain-Aseman ja Turvatalo Tapiola Yleishuollon kautta. Jari Piironen on tällä hetkellä Arvolukon toimitusjohtaja ja laajentaa nyt tehtäväänsä Proseron maajohtajaksi. Tavoitteena on vauhdittaa yritysostoja Suomen markkinoilla, mutta myös Proseron kehitystyötä.

Jari Piironen on toiminut Arvolukon toimitusjohtajana yli kahdeksan vuotta ja hänellä on turvallisuusalalta yli 25 vuoden kokemus.

- Proseron strategiana on ylläpitää nopeaa kasvua sekä yritysostojen kautta että lisäämällä asiakkaiden luottamusta. Jari on vuosien varrella Arvolukossa osoittanut suurta kiinnostusta sekä kasvu- että kehityskysymyksiä sekä vahvaa johtajuutta kohtaan. ”Olen ylpeä voidessani esitellä Jarin Prosero Suomen maajohtajana”, sanoo Fredrik Gren, Proseron toimitusjohtaja.

- Olen ylpeä ja iloinen saadessani astua Proseron johtajan rooliin Suomessa. Proseron vahva usko hajautettuun johtamiseen ja yritysten välisen yhteistyön edistämiseen on ollut todella menestyksekästä, ja nyt toivotan enemmän suomalaisia laatuyrityksiä tervetulleiksi konserniin, Jari Piironen sanoo.

Yhteyshenkilöt

Fredrik Gren
Proseron toimitusjohtaja
fredrik.gren@prosero.com
+46 705 116499

Jari Piironen
Prosero Suomen maajohtaja
jari.piironen@prosero.com
+358 (0)50 576 2280

Kuvat

Jari Piironen
Jari Piironen
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Prosero Security Group
Ostmästargränd 5
12040 Årsta

Prosero on Pohjoismaiden johtava teknisen turvallisuuden toimittaja, jolla on laaja kokemus alalta ja vahva paikallinen edustus 81 paikkakunnalla Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa ja Suomessa

Prosero koostuu paikallisesti johtavista teknisen turva-alan toimijoista, joissa yhdistyvät pienempien yritysten läheisyys ja nopeus sekä suuren turvallisuuskonsernin turvallisuus ja digitaalinen osaaminen. Prosero tarjoaa asiantuntemusta ja toimittaa jokaiselle asiakkaalle ja sovellukselle räätälöityä, johtavaa tietoturvateknologiaa. Palvelupakettiin kuuluu neuvonta, integrointi, käyttö, ylläpito, huolto ja hälytysten valvonta, kulunvalvontajärjestelmät, kamerajärjestelmät, lukot ja paloturvallisuus. Prosero sijaitsee 47 paikkakunnalla Ruotsissa, 26 paikkakunnalla Norjassa, 6 toimipisteessä Tanskassa ja 3 toimipisteessä Suomessa. Kokonaismyynti on noin 190 miljoonaa euroa.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.