Helsingin Psykoterapiainstituutti

Psyykkinen valmennus tukee tiukassa kilpailutilanteessa

Jaa

Helsingin Psykoterapiainstituutin ratkaisukeskeiset valmentajat ovat tänäkin vuonna mukana valmentamassa tangokilpailun finalisteja tiukoissa tilanteissa. Miten ottaa vastaan pettymyksiä ja onnistumisia kilpailun edetessä? Miten löytää voimavaroja itsestä kovien vaatimusten keskellä? Miten selvitä, kun kaikki on pelissä kenties vuosia kestäneen uranrakennuksen jälkeen?

Psyykkinen valmennus auttaa kovassa kilpailussa.
Psyykkinen valmennus auttaa kovassa kilpailussa.

Valmentaja tuo kilpailijoille uusia näkökulmia ja auttaa vaihtelevissa tilanteissa eteenpäin. Ratkaisukeskeiset välineet ja valmennus taipuvat moneen, tangokilpailusta yritysmaailmaan. Valmentajat kulkevat kilpailijoiden rinnalla heinäkuussa järjestettävään finaaliin asti. Myös voittaja tulee saamaan tukea koko arjen mullistavaan elämäntilanteeseen.

Tänä vuonna mukana ovat ainakin valmentajat Kati Kärkkäinen ja Mika Lindfors:

Mika Lindfors
MSc Solution Focused Therapy
Ratkaisukeskeinen psykoterapeutti VET
VTK
NLP Master
Psykoterapeuttikouluttaja
Työnohjaajakouluttaja

Kati Kärkkäinen
Sosiaalipsykologi
Työnohjaaja

Mitä on ratkaisukeskeisyys?

Ratkaisukeskeisyys on Suomessa ja maailmalla vakiintunut suuntaus. Ratkaisukeskeisiä menetelmiä käytetään tuloksellisesti mm. sosiaali-, terveydenhuolto-, kasvatus- ja opetusalalla. Viime vuosina sen käyttö on lisääntynyt myös yritysmaailmassa työhyvinvoinnin parantamisessa ja johtamiskoulutuksessa.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Tiedottaja: Heini Laitinen 040-5713591 heini.laitinen@hpi.fi
Valmentaja: Mika Lindfors, mika.lindfors@hpi.fi
Valmentaja: Kati Kärkkäinen, kati.karkkainen@hpi.fi
Toimisto HPI: 045-1212321

Kuvat

Psyykkinen valmennus auttaa kovassa kilpailussa.
Psyykkinen valmennus auttaa kovassa kilpailussa.
Lataa
Valmentaja Mika Lindfors
Valmentaja Mika Lindfors
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Helsingin Psykoterapiainstituutti
Helsingin Psykoterapiainstituutti
Elimäenkatu 9 A
00510 Helsinki

045 121 2321, info@hpi.fihttp://www.terapeutiksi.fi

Helsingin Psykoterapiainstituutti

Helsingin Psykoterapiainstituutti on oppimisen ilon ja vaikuttavan työn yhteisö.
HPI kouluttaa ratkaisukeskeisiä Psykoterapeutteja sosiaali- ja terveydenhuollon tarpeisiin sekä ratkaisukeskeisiä Lyhytterapeutteja nopean ja matalan kynnyksen mielenterveystyön tekijöiksi. Lisäksi HPI kouluttaa työyhteisöjen erityisosaajia, kuten työnohjaajia ja työyhteisösovittelijoita, alati muuttuvan työelämän asiantuntijarooleihin.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Helsingin Psykoterapiainstituutti

LYHYTTERAPIA POP-UP LAPINLAHDESSA SU 27.11.201614.11.2016 17:15:58 EETKutsu

”Ihmisiä eivät järkytä asiat, vaan heidän uskomuksensa niistä” (Epiktetos n. 55-135 jKr) Syyskuussa suuren suosion saavuttanut matalan kynnyksen terapiapäivä saa nyt jatkoa. Helsingin Psykoterapiainstituutin lyhytterapeuttiopiskelijat järjestävät sunnuntaina 27.11. klo 11 - 16 Lapinlahden Lähteellä kaikille avoimen terapiapäivän. Tavoitteena on tehdä ratkaisukeskeistä lyhytterapiaa tunnetuksi, kertoa, missä kaikessa sitä voi hyödyntää ja antaa halukkaille mahdollisuus kokeilla terapiaa ilmaiseksi.

Itsemurhien ehkäisy: 5 yleisintä virhettä ja miten välttää ne3.11.2016 14:02:16 EETKutsu

Psykoterapeutti John Henden (UK) luennoi Helsingin yliopiston päärakennuksessa keskiviikkona 16.11. klo 18.00 (Fabianinkatu 33, sali 12). Henden oli luennoimassa viime keväänä itsemurhien ehkäisyn poliittisista ulottuvuuksista ja hoitokäytännöistä. Nyt hän puhuu konkreettisella tasolla mitä tehdä, kun kohtaa ihmisen, jolla on itsemurha-aikeita. John Henden on mukana kansainvälisessä Zero Suicides -liikeessä, joka tähtää uusilla hoitokäytännöillä nollatoleranssiin itsemurhaluvuissa.

LYHYTTERAPIA POP-UP LAPINLAHDESSA SU 25.9.16.9.2016 14:11:07 EESTTiedote

”Ihmisiä eivät järkytä asiat, vaan heidän uskomuksensa niistä” (Epiktetos n. 55-135 jKr) Helsingin Psykoterapiainstituutin lyhytterapeuttiopiskelijat järjestävät sunnuntaina 25.9. klo 11 - 17 Lapinlahden Lähteellä kaikille avoimen terapiapäivän. Tempauksen tavoitteena on tehdä ratkaisukeskeistä lyhytterapiaa tunnetuksi, kertoa, missä kaikessa sitä voi hyödyntää ja antaa halukkaille mahdollisuus kokeilla terapiaa ilmaiseksi.

Zero Suicides? - Uusia keinoja itsemurhan ehkäisyyn10.5.2016 15:31:56 EESTTiedote

What really works in suicide prevention? John Henden (UK) Helsingin yliopiston päärakennus, Fabianinkatu 33, sali 6, keskiviikko 18.5. klo 18.00 Psykoterapeutti John Henden on osana kansainvälistä Zero Suicides -liikettä, joka uusilla hoitokäytännöillä tähtää nollatoleranssiin itsemurhaluvuissa. Hendenin mukaan itsemurhaa harkitsevan henkilön hoito- ja tukitoimien toimivuudessa on suuria eroja. Henden näyttää esimerkein sekä toimiviksi että toimimattomiksi todettuja hoitokäytäntöjä eri puolilta maailmaa. Hendenin mukaan uudet hoitokäytännöt voivat vähentää itsemurhien määrää ratkaisevasti myös Suomessa.