Väestörekisterikeskus

Puitejärjestely Väestörekisterikeskuksen IT-asiantuntijapalveluiden hankinnasta voimaan

Jaa

Väestörekisterikeskus on kilpailuttanut toimittajia puitejärjestelyyn, jonka sisällä se voi tehdä kevennettyjä kilpailutuksia IT-asiantuntijapalveluiden tuottamisesta. Puitejärjestelyn toimittajat on nyt valittu.

Väestörekisterikeskus on kilpailuttanut toimittajia puitejärjestelyyn, jonka sisällä se voi tehdä kevennettyjä kilpailutuksia IT-asiantuntijapalveluiden tuottamisesta. Puitejärjestelyn toimittajat on nyt valittu.

Puitejärjestelyn kohteena olevat IT-asiantuntijapalvelut liittyvät tietojärjestelmien ja sen osien, sovellusten sekä tietokantojen suunnitteluun, määrittelyyn, kehittämiseen, toteuttamiseen, jatkokehittämiseen, ylläpitoon sekä laadun ja tietoturvallisuuden varmistamiseen. Palvelut voivat kohdistua määrämittaisiin projekteihin sekä toistaiseksi jatkuvaan palvelutarpeeseen.

”Tämä puitejärjestely on Väestörekisterikeskukselle tärkeä. Yhteiskunnan digitalisaatiota edistävä työ on toiminnassamme keskeisessä asemassa, ja tätä työtä teemme yhteistyössä toimittajien kanssa”, Väestörekisterikeskuksen ICT-johtaja Pekka Rehn toteaa.

Puitejärjestely jakautuu kolmeen osa-alueeseen käytettävien teknologioiden mukaisesti. Jokaiselle osa-alueelle kilpailutettiin toimittajat erikseen.

Osa-alueelle A (JavaScript-teknologia) valittiin seuraavat toimittajat:

 • CGI Suomi Oy
 • Cybercom Finland Oy
 • Digia Finland Oy
 • Gofore Oy
 • Visma Consulting Oy

Osa-alueelle B (.NET-teknologia) valittiin seuraavat toimittajat:

 • CGI Suomi Oy
 • Codemen Oy
 • Cybercom Finland Oy
 • Gofore Oy
 • Tieto Finland Oy

Osa-alueelle C (CA Gen- ja webFocus-teknologiat) valittiin:

 • Tieto Finland Oy

Hankittavien osa-alueiden vuotuinen henkilötyötarve on arviolta 6 000-8 000 henkilötyöpäivää, joka jakautuu arvion mukaan seuraavasti:

 • Osa-alueen A henkilötyötarve on noin 4 000 henkilötyöpäivää/vuosi.
 • Osa-alueen B henkilötyötarve on noin 1 400 henkilötyöpäivää/vuosi.
 • Osa-alueen C henkilötyötarve on noin 800 henkilötyöpäivää/vuosi.

Jatkossa Väestörekisterikeskus kilpailuttaa kyseisten IT-asiantuntijapalveluiden toimittajat yllämainittujen toimittajien joukosta kevennetyllä kilpailutuksella. Puitejärjestelyn sopimuskausi on voimassa 48 kuukautta sopimuksen allekirjoittamisesta. Puitejärjestelyn sisällä tehtävän kevennetyn kilpailutuksen asiakaskohtainen sopimus voi olla voimassa 24 kuukautta puitejärjestelyn päättymisestä.

Yhteyshenkilöt

Pekka Rehn, Johtaja, ICT-Palvelut, p. 0295 535 046, etunimi.sukunimi@vrk.fi

Tietoja julkaisijasta

Väestörekisterikeskus
Väestörekisterikeskus
Lintulahdenkuja 4
00530 HELSINKI

0295 535 001http://www.vrk.fi

Väestörekisterikeskus toteuttaa yhdessä valtiovarainministeriön kanssa kansallista palveluarkkitehtuuria. Viraston tehtävänä on edistää digitaalista yhteiskuntaa tuottamalla ja kehittämällä sähköisen asioinnin tukipalveluja kansalaisten ja julkisen hallinnon käyttöön. Lisäksi Väestörekisterikeskus on yhdessä maistraattien kanssa väestötietojärjestelmän rekisterinpitäjä. Virasto ylläpitää ja kehittää väestötietojärjestelmää, sen tietoja ja tietojen laatua sekä varmennettua sähköistä asiointia. Väestörekisterikeskus tarjoaa väestötietojärjestelmän tietopalveluja ja varmennepalveluja sekä hoitaa vaalitehtäviä. www.vrk.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme tältä julkaisijalta, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Väestörekisterikeskus

Finland's and Estonia's data exchange layers connected to one another on 7 February - the rapid exchange of information between the countries is now possible8.2.2018 09:00Tiedote

Finland's Population Register Centre and the Republic of Estonia's Information System Authority have interconnected the two countries' data exchange layers X-Road and Suomi.fi to one another. This will make it technologically possible to transfer data electronically over the Gulf of Finland between organisations that have joined the countries' data exchange layers.

Finlands och Estlands informationsleder kopplades samman den 7 februari – nu kan länderna utbyta information snabbt och pålitligt8.2.2018 09:00Tiedote

Befolkningsregistercentralen i Finland och den estniska datasystemmyndigheten Riigi Infosüsteemi Amet (RIA) har kopplat samman ländernas informationsleder, dvs. X-tee och Suomi.fi. Kopplingen gör det möjligt att förmedla information elektroniskt över Finska viken mellan organisationer som anslutit sig till ländernas informationsleder.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme