Attendo

Pullansyönti tekee hyvää Attendon hoiva- ja palvelukodeissa

Jaa

Attendon hoiva- ja palvelukodeissa vaihdetaan omatekoisia leivonnaisia ostotuotteisiin hyvän syyn nimissä koko lokakuun ajan. Kaikki reilut 400 Attendon hoiva- ja palvelukotia ympäri Suomen osallistuvat Syöpäsäätiön Roosa nauha -keräyskampanjaan.

Hoiva- ja palvelukodeissa syödään lokakuun ajan Roosa-pullaa kahvin kanssa.
Hoiva- ja palvelukodeissa syödään lokakuun ajan Roosa-pullaa kahvin kanssa.

Roosa nauha -kampanjalla tuetaan suomalaista rintasyöpätutkimusta ja pyritään kehittämään uudenlaisia hoitomuotoja. Kampanjaa voi tänä vuonna tukea esimerkiksi Roosa-pullien ja Roosa-leipien muodossa, joita Attendon hoiva- ja palvelukodeissa nautitaan.

- Attendolla ruoka valmistetaan pitkälti kotimaisista raaka-aineista omissa keittiöissämme, koska kahvi- ja ruokahetket ovat tärkeä osa ikäihmisten ja kuntoutujien arkea. Maukas ja ravitseva ruoka on tärkeää ihan jokaiselle, ja hyvän kohteen tukeminen herkullisten leipomusten kautta sopii yksiköihimme kuin nakutettu. Haluamme esimerkillämme kannustaa muitakin tekemään hyvää tärkeiden asioiden eteen, sanoo Attendon ateriapalvelujen johtaja Marika Salovaara.

Attendon yksiköiden yhteinen ruokalista uudistuu 1.10. ja listalla on nostettu entisestään itse leivotun leivän ja kahvileivän määrää, joten maistuvaa pullaa yksiköissä saa Roosa nauha -kampanjan jälkeenkin.

Ajatus kampanjaan osallistumisesta syntyi yhden työntekijän aloitteesta.

-
Meillä halutaan kannustaa työntekijöitä ideoimaan ja olemaan omatoimisia. Innostus Roosa nauha -kampanjaan osallistumisesta lähti ateria- ja puhtauspalvelupäällikkömme Jonna Parviaisen ajatuksesta. Jonna tarttui tuumasta toimeen ja kohta yli 400:ssä hoiva- ja palvelukodissamme nautitaan kampanjatuotteita, Salovaara kehuu.

Roosa-leivonnaisia tarjotaan Attendon hoiva- ja palvelukodeissa joka viikko koko keräysajankohdan ajan.

Rintasyöpään sairastuu Suomessa tuhansia ihmisiä vuosittain. Virallisesti Roosa nauha -keräys käynnistyi 27. syyskuuta ja Roosa nauha -päivää vietetään 12. lokakuuta. Keräysajankohtaan mahtuu myös kansallinen korvapuustipäivä 4. lokakuuta.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Marika Salovaara
johtaja, Attendo Ateriapalvelut
p. 040 683 2256
marika.salovaara@attendo.fi

Kuvat

Hoiva- ja palvelukodeissa syödään lokakuun ajan Roosa-pullaa kahvin kanssa.
Hoiva- ja palvelukodeissa syödään lokakuun ajan Roosa-pullaa kahvin kanssa.
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Attendo
Attendo
PL 750
00181 HELSINKI

030 634 2000http://www.attendo.fi/

Attendo – Pohjoismaiden johtava hoiva- ja terveyspalveluiden tarjoaja

Attendo on Pohjoismaiden johtava julkisten hoiva- ja terveyspalveluiden yksityinen palveluntuottaja. Yritys on perustettu vuonna 1985, ja olimme ensimmäinen julkisia hoivapalveluja ikäihmisille tarjonnut yksityinen yhtiö Ruotsissa.  Ikäihmisille suunnattujen palvelujen lisäksi Attendo tarjoaa hoivapalveluja kehitysvammaisille ja mielenterveyskuntoutujille, sekä apua tarvitseville ihmisille ja perheille. Suomessa tarjoamme myös terveys- ja hammaslääkäripalveluja. Meillä on yli 24 000 työntekijää yli 700 toimipisteessä yli 200 kunnassa Ruotsissa, Suomessa, Norjassa ja Tanskassa. www.attendo.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Attendo

Attendo keskeyttää tehostetun palveluasumisen hoivakoti Vänrikissä toistaiseksi12.3.2019 15:15:48 EETTiedote

Attendo on päättänyt keskeyttää tehostetun palveluasumisen toiminnan Siilinjärvellä sijaitsevan ikäihmisten hoivakoti Vänrikissä henkilöstöpulan takia. Järjestelystä on sovittu yhdessä Siilinjärven kunnan ja Kuopion kaupungin kanssa, joiden asumisyksiköihin tehostetun palveluasumisen asukkaat siirtyvät hallitusti. Hoivakodissa on lisäksi kevyemmän tuen tarpeessa olevia asukkaita, joiden osalta arki Vänrikissä jatkuu normaalisti.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme