MessukeskusMessukeskus

Pulp & Beyond 2024 jatkaa PulPaperin kansainvälistä menestystarinaa

Jaa
Perinteinen PulPaper-tapahtuma on uudistettu kokonaan. Uusi tapahtuma Pulp & Beyond on johtava kansainvälinen foorumi, joka jatkaa PulPaperin tarinaa ja kokoaa yhteen uusimmat metsäpohjaisen biotalouden innovaatiot, tuotteet, palvelut ja teknologiat sekä alan avainhenkilöt. Tapahtuma tarjoaa uusia kohtaamisia, inspiraatiota, verkostoitumista sekä liiketoimintamahdollisuuksia globaalien ja kestävien ratkaisujen markkinointiin. Pulp & Beyond esittelee viimeisimmät trendit, tukee oppimista ja työnantajabrändäystä sekä kehittää osaamista. Uudessa tapahtumassa on huomioitu vastuullisuus, tehokkuus ja vaikuttavuus. Pulp & Beyond järjestetään ensimmäisen kerran vuoden kuluttua 10. – 11.4.2024 Helsingin Messukeskuksessa.

” Nyt on ehdottomasti oikea aika aloittaa jotain uutta. Perinteisen PulPaperin sijaan järjestämme täysin uuden tapahtuman, joka on inspiroiva, ihmiskeskeinen ja uusia asioita mahdollistava. Ytimekäs kaksipäiväinen tapahtuma järjestetään keskiviikosta torstaihin 10. - 11.4.2024. Sen yhteydessä on tiistaina 9.4.2024 kansainvälinen konferenssi. Uusi pohjoismainen innovaatioareena kutsuu tervetulleeksi osallistujat kaikkialta maailmasta”, sanoo toimitusjohtaja Antti Lindqvist Puunjalostusinsinöörit ry:stä. 


Pulp & Beyond tarjoaa yrityksille helpon ja vastuullisen tavan osallistua yhteen  maailman johtavimmista ja vaikuttavimmista metsäteollisuuden tapahtumista. Alan ammattilaisille tapahtuma tarjoaa verkostoitumista ja oppimista.

Tehokkaita, helppoja ja vastuullisia tapoja osallistua

Uusi tapahtumakonsepti keskittyy helppouteen, ajansäästöön, vastuullisuuteen ja vaikuttavuuteen. Yritykset voivat valita neljästä erilaisesta avaimet käteen -osallistumispaketista, jotka sisältävät kaiken osallistumiseen tarvittavan. Osaston rakenteet on valmistettu täysin kestävistä ja kierrätettävistä materiaaleista. Järjestäjän hoitaessa kaikki käytännön asiat, tapahtumakumppanit voivat keskittyä täysin verkostoitumiseen ja liiketoimintaan. Vastuullisuudella on keskeinen rooli myös muun muassa ruokailussa ja matkustamisessa. Osallistujilla on mahdollisuus korvata matkustamisen päästöt ja tapahtumassa on tarjolla vain vastuullisesti tuotettua ruokaa.

Vaikuttavuus  ja verkostoituminen keskiössä

Tapahtuma-alueella on kolme erilaista ohjelmalavaa. Päälavalla esiintyvät pääpuhujat ja siellä on huipputason paneelikeskusteluja, Speaker’s Cornerissa kuullaan tapahtumakumppaneiden esityksiä ja Lab Stage on tarkoitettu ideointiin, kehittämiseen ja työpajoihin. Tapahtuma on täynnä monenlaisia aktiivisia kohtaamisia - keskusteluja, foorumeita, tapaamisia ja verkostoitumista. Vierailijoille tarjotaan kohtaamistiloja, etätyöalueita ja kokouspisteitä. Tapahtuman yhteydessä järjestetään myös iltaohjelmaa ja tutustumiskäyntejä yrityksiin. Kansainvälinen Pulp & Beyond -konferenssi järjestetään tiistaina 9.4. omassa tilassaan.

Helsingin Messukeskus tarjoaa kestäviä kokemuksia

Helsingin Messukeskus sai ensimmäisenä suomalaisena tapahtumajärjestäjänä ISO 14001:2015 -sertifikaatin. Tavoitteena on 110 % hiilineutraalius vuoteen 2029 mennessä. Tavoite saavutetaan vähentämällä energiankulutusta, lisäämällä uusiutuvan energian osuutta sekä kierrättämällä ja tekemällä vastuullisia hankintoja. Esimerkiksi vuodesta 2019 lähtien Messukeskuksen katoilla on ollut 1589 aurinkopaneelia, jotka tuottavat 553 MWh energiaa vuodessa. Helsingin Messukeskus käyttää uusinta talotekniikkaa: aurinkovoimaa, maalämpöä, kaukojäähdytystä, lämmön talteenottoa ja LED-tekniikkaa. Kymmenen vuoden aikana Helsingin Messukeskus on vähentänyt veden kulutusta 50 %, lämmönkulutusta 20 % ja sähkön kulutusta 15 %. Kaikki tilat on varustettu kierrätysmahdollisuuksilla. Pulp & Beyond pyrkii olemaan kestävin Helsingin Messukeskuksen järjestämä tapahtuma vuonna 2024.

Helsingin Messukeskus järjestää johtavan kansainvälisen metsäteollisuuden  Pulp & Beyond 2024 -tapahtuman yhteistyössä Puunjalostusinsinöörit ry:n (PI) kanssa.

#pulpandbeyond  www.pulpandbeyond.com

Lisätietoja:
Viestinnän asiantuntija Teija Armanto, +358 50 376 0804, teija.armanto@messukeskus.com, Helsingin Messukeskus
Liiketoimintapäällikkö Marcus Bergström, +358 44 562 4524, marcus.bergstrom@messukeskus.com, Helsingin Messukeskus
Toimitusjohtaja Antti Lindqvist, +358 40 725 2543, antti.lindqvist@puunjalostusinsinoorit.fi , Puunjalostusinsinöörit ry PI

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Messukeskus
Messukeskus
Messuaukio 1
00520 HELSINKI

+358 40 450 3250http://www.messukeskus.com

Helsingin Messukeskus on Suomen elämyksellisin tapahtumakortteli ja vaikuttavin kohtaamismedia. Onnistuneet kohtaamiset jättävät vahvan muistijäljen ja tuottavat kiistatonta tulosta. Suomen suurin tapahtumajärjestäjä tuottaa laadukkaita tapahtumia sekä vuokraa tilojaan ja palvelujaan erilaisten tapahtumien areenaksi. Messukeskuksen itse tuottamia tapahtumia ovat mm. Habitare, Helsingin Kirjamessut, Educa, FinnBuild, Matkamessut ja Vene Båt. Vierastapahtumina Messukeskuksen tiloissa järjestetään mm. Slush, Nordic Business Forum, Assembly, Koiramessut sekä lukuisia kansainvälisiä kongresseja ja yritystapahtumia vuosittain. Tilat käsittävät 7 hallia, 40 muuntuvaa kokoustilaa, 21 ravintolaa ja oman tapahtumahotellin. Omistajayritys Suomen Messut Oyj perustettiin vuonna 1919. | Messukeskus. The real social media. | www.messukeskus.com @messukeskus

Helsinki Expo and Convention Centre (brand name Messukeskus) hosts Finland’s most inspiring events and exciting encounters. We create successful and lasting interactions with undisputable results. As Finland’s premier experience provider, we organise high-quality events and rent out our facilities for various occasions/ for a wide variety of occasions. Events produced by Messukeskus include, among others, Habitare, the Helsinki Book Fair, Educa, Finnbuild, Matka Nordic Travel Fair, and Helsinki International Boat Show. Messukeskus also hosts guest events such as Slush, Nordic Business Forum, Assembly, International Dog Fair, as well as many international congress and business events every year. Our premises include 7 halls, 40 convertible meeting rooms, 21 restaurants, and our own hotel.The Finnish Fair Corporation was founded in 1919. |  Messukeskus. The real social media | www.messukeskus.com @messukeskus 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Messukeskus

Habitaren Yhdessä/Together-teemanäyttely tuo näkyviin erilaisia yhdessä olemisen tapoja ja arkea kohottavia yksityiskohtia30.5.2023 08:30:00 EEST | Tiedote

Habitaren uusi teemanäyttely nostaa esiin tapahtuman Yhdessä/Together-teemaa monista näkökulmista – ihmisten yhdessäolon tapojen, mutta myös esineiden. Studio Plentyn suunnittelemassa näyttelyssä keskustelevat monumentaalisuus ja arjen pienet detaljit. Näyttely sisältää päivittäin muuttuvan osion, jossa arkea kohottavat, usein huomaamattomiksi jäävät esineet nousevat keskiöön ja vaihtavat omistajaa. Habitare järjestetään Helsingin Messukeskuksessa 13.–17.9.2023.

Radical Health Festival Helsinki 2023: Ohjelma on julkistettu29.5.2023 13:09:45 EEST | Tiedote

Radical Health Festival Helsinki 2023 on julkistanut ohjelmansa. Uusi eurooppalainen terveysfestivaali järjestetään Helsingin Messukeskuksessa 12.-14.6.2023. Tapahtuma kokoaa yhteen niin yksityiset kuin julkiset toimijat sekä terveysalalla toimivat ammattilaiset ja päättäjät mahdollisimman laajasti. Radical Health Festival Helsinki 2023 -tapahtuman ohjelma koostuu inspiroivista keynote-puheenvuoroista, interaktiivisista työpajoista, paneelikeskusteluista ja vierailuista kiinnostaviin tutustumiskohteisiin. Tapahtuman teemoja ovat tekoäly, mielenterveys, ilmastonmuutoksen vaikutukset terveyteen, aktiivinen ikääntyminen, kyberturvallisuus, innovaatiot ja terveysalan digitalisaatio. ”Radical Health Festival Helsinki 2023 -tapahtuman korkeatasoinen ohjelma esittelee laajasti terveysalan innovaatioita, teknologioita ja käytäntöjä. Digitalisoituva toimintaympäristö vaatii terveysalalta radikaalia uudistumista ja ennakkoluulotonta yhteistyötä. Festivaalimme ohjelma kannustaa muutokseen ja haas

Prätkällä töihin -päivän 9.6. teemana moottoripyöräilyn aloittaminen – päivän keulakuvana liikenneopettaja Kai Niukkanen29.5.2023 12:25:43 EEST | Tiedote

Valtakunnallinen Prätkällä töihin -päivä perjantaina 9.6.2023 kannustaa kaikki Suomen moottoripyöräilijät pyörän selkään ja näkymään liikenteessä – ja innostamaan kaikkia moottoripyöräilystä kiinnostuneita ajamaan ajokortin. Päivän kummina toimii tänä vuonna liikenneopettaja ja autokouluyrittäjä Kai Niukkanen Autokoulu Startista.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme