Messukeskus

PulPaper 2021 konkretisoi tulevaisuuden bioratkaisut

Jaa

Ensi keväänä Suomessa Helsingissä järjestettävä metsäteollisuuden johtava kansainvälinen tapahtuma PulPaper nostaa esiin biotalouden uutuudet ja tulevaisuuden mahdollisuudet. Tapahtuman teema ”Building tomorrow’s bioeconomy” painottaa metsäbiotalouden moninaisuutta ja tuo näkyviin konkreettisia sovelluksia ja tuotteita. PulPaper järjestetään 27.-29.4.2021 Messukeskuksessa Helsingissä.

PulPaper on johtava kansainvälinen metsäteollisuuden tapahtuma. Sen teema 2021 on ”Building tomorrow’s bioeconomy”. Kuva: PulPaper 2018, Messukeskus, Pekka Hannila.
PulPaper on johtava kansainvälinen metsäteollisuuden tapahtuma. Sen teema 2021 on ”Building tomorrow’s bioeconomy”. Kuva: PulPaper 2018, Messukeskus, Pekka Hannila.

PulPaper kerää maailman parhaat metsäteollisuuden asiantuntijat ensi keväänä Helsinkiin. Tapahtuma on globaali kohtaamispaikka, jossa pääsee tutustumaan kattavasti metsäteollisuuden viimeisimpään teknologiaan. Näyttelyn lisäksi PulPaperiin kuuluu korkeatasoinen seminaari ja muu ohjelma, iltaohjelmaa sekä vierailut suomalaisille tehtaille. Näyttelyn pinta-alasta on myyty jo yli puolet, ja mukaan odotetaan noin 400 yritystä. Tapahtuma järjestettiin edellisen kerran vuonna 2018 ja silloin kävijöitä oli yli 9200.

Maailmanlaajuisen poikkeustilan jälkeen on tärkeää katsoa tulevaisuuteen. PulPaperin ohjelmissa korostuu ympäristönäkökulma, sillä vastuullinen toiminta on alan kaikkien toimijoiden yhteinen tavoite. PulPaperin teema “Building tomorrow’s bioeconomy” tarkastelee talouden uudelleenrakentumista kestävällä tavalla. Ympäristöasiat ovat jatkossa yhä tärkeämpiä, ja niihin liittyy vahvasti myös keskustelu kiertotaloudesta, hiilidioksidipäästöistä, energiansäästöstä ja hyötysuhteesta. Nämä teemat ovat tehdasympäristössä erityisen kiinnostavia, sillä pienempi kulutus tarkoittaa pienempiä kuluja ja parempaa kannattavuutta.

-       Metsäteollisuuden yritykset pystyvät tarjoamaan monia konkreettisia ratkaisuja ja teknologioita globaalien haasteiden ratkaisemiseksi. Ensi keväänä meidän on tärkeää katsoa eteenpäin ja tarjota yrityksille mahdollisuus esitellä näitä hienoja ratkaisuja kestävän tulevaisuuden rakentamiseksi, taustoittaa Puunjalostusinsinöörit ry:n toimitusjohtaja Antti Lindqvist.

Konferenssi tuo näkökulmia metsäbiotalouteen sekä strategisella tasolla että konkreettisin esimerkein. Teollisuuden ja tehtaiden näkökulmat aiheeseen liittyvät muun muassa automaation ja teknologian mahdollisuuksiin, turvallisuuteen ja riskienhallintaan sekä tuotannon hyötysuhteeseen ja tehokkuuteen. Strategiatasolla puolestaan käsitellään ympäristövastuuta ja kestävää kehitystä, uusia biotuotteita ja pakkausratkaisuja. Yhteistä ohjelmille on se, että niissä ei puhuta huomisen lupauksista vaan toteutuksista, jotka ovat totta jo tänään.

PulPaperin kanssa samaan aikaan on myös kemian ja bioalan huipputapahtuma ChemBio Finland ja kemian alan kansainvälinen seminaari Helsinki Chemicals Forum. Tapahtumat tuovat yhteen yrityksiä ja asiantuntijoita prosessiteollisuuden eri osa-alueilta. Samanaikaiset tapahtumat Messukeskuksessa tuovat synergiaetuja niin alan kävijöille kuin yrityksillekin.

Metsäteollisuuden johtava, kansainvälinen tapahtuma PulPaper järjestetään Messukeskuksessa Helsingissä 27.–29.4.2021 yhteistyössä Puunjalostusinsinöörit ry:n kanssa. Pohjoismaiden johtava kemian- ja bioalan tapahtuma ChemBio Finland ja kemikaaliturvallisuuden kansainvälinen asiantuntijafoorumi Helsinki Chemicals Forum pidetään 27.–28.4.2021.

www.pulpaper.fi #pulpaper2021

Lisätiedot: Tiedottaja Riikka Luomanpää, Messukeskus, 050 540 4231, riikka.luomanpaa@messukeskus.com

Toimitusjohtaja Antti Lindqvist, Puunjalostusinsinöörit ry, 040 725 2543, antti.lindqvist@puunjalostusinsinoorit.fi

Kuvia vapaasti median käyttöön: http://mediabank.messukeskus.com/

Kuvat

PulPaper on johtava kansainvälinen metsäteollisuuden tapahtuma. Sen teema 2021 on ”Building tomorrow’s bioeconomy”. Kuva: PulPaper 2018, Messukeskus, Pekka Hannila.
PulPaper on johtava kansainvälinen metsäteollisuuden tapahtuma. Sen teema 2021 on ”Building tomorrow’s bioeconomy”. Kuva: PulPaper 2018, Messukeskus, Pekka Hannila.
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Messukeskus
Messukeskus
Messuaukio 1
00520 HELSINKI

+358 40 450 3250http://www.messukeskus.com

Messukeskus on ihmisläheinen media, joka luo kasvua aitojen kohtaamisten kautta. Suomen suurin tapahtumajärjestäjä tuottaa tai isännöi vuosittain 50 messutapahtumaa ja tuhat kokousta ja kongressia, joihin osallistuu 1,1 miljoonaa vierasta.Tarjoamme messuille, kokouksiin, kongresseihin ja muihin tapahtumiin 7 muuntautuvaa hallia, 40 erilaista kokoustilaa, 21 ravintolaa, uudistuneen tapahtumahotellin ja täydelliset tapahtumapalvelut. | Messukeskus – sata vuotta tapahtumien keskipisteessä 

Messukeskus Helsinki, Expo and Convention Centre, creates growth through encounters. We are the largest event organiser in Finland producing or hosting 50 exhibitions and one thousand meetings and congresses with 1,1 million visitors annually. We provide a perfect venue with 7 adaptable halls, 40 conference spaces, the 4,400-seater Amfi Hall auditorium, 21 restaurants, a fully renewed event hotel, and all event services. | Messukeskus – A century in the centre of events 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Messukeskus

Kongressimessut starttaavat Messukeskuksen syksyn18.6.2020 14:44:45 EESTTiedote

Valtioneuvosto linjasi keskiviikkona 17.6. että yli 500 henkilön sisätilatapahtumia voi elokuusta alkaen järjestää, kunhan tapahtumissa huolehditaan hygieniasta, turvaetäisyyksistä ja asiakasmäärien rajaamisesta. Tapaamisrajoitusten johdosta maaliskuulta siirtynyt Kongressimessut päästään siis toteuttamaan suunnitelmien mukaisesti 26.-27.8.2020, messuvieraiden ja näytteilleasettajien riskittömään tapahtumaosallistumiseen vahvasti panostaen.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme