MessukeskusMessukeskus

PulPaper 2022 -tapahtuman start-up-yrityksille suunnattu kilpailu käynnistyi

Jaa

PulPaper 2022 -tapahtuman start-up-yrityksille suunnattuun kilpailuun voi nyt ilmoittautua. Kilpailu nostaa esiin uusia ja merkittäviä ratkaisuja metsäbiotalouden alalta ja voittaja palkitaan Suomen Messusäätiön rahoittamalla 5000 euron PulPaper Awardilla. Kansainvälinen metsäteollisuuden ammattitapahtuma PulPaper 2022 järjestetään 29.–31.3.2022 Messukeskuksessa Helsingissä.

PulPaper Award jaetaan nyt kolmatta kertaa PulPaper-tapahtumassa. Kuva: PulPaper 2018.
PulPaper Award jaetaan nyt kolmatta kertaa PulPaper-tapahtumassa. Kuva: PulPaper 2018.

Start-up-kilpailu hakee lupaavimpia ja potentiaalisimpia metsäbiotalouden kasvuyrityksiä. PulPaper Awardin saa suomalainen yritys, joka on kehittänyt metsäbiotalousalalle positiivista imagoa tuottavan innovaation, josta voi kehittyä kansainvälisestikin merkittävä tuote tai palvelu.  Ratkaisu avaa parhaimmillaan myös uusia näkökulmia metsäbiotalousalalla.  

Kilpailun järjestää Messukeskus yhteistyössä Puunjalostusinsinöörit ry:n ja Finnish Business Angels Networkin (FiBAN) kanssa. FiBAN on Euroopan suurimpia bisnesenkeliverkostoja, jossa on jäsenenä yli 670 sijoittajaa. 

Osallistumisohjeet löytyvät PulPaper-tapahtuman sivuilta osoitteesta www.pulpaper.fi . Kilpailuun voi lähettää ehdotuksia 1.3.2022 saakka. Tämän jälkeen kilpailuraati valitsee ehdotuksista parhaat ideat ja ratkaisut, jotka etenevät tapahtumassa järjestettävään pitchaus-kilpailuun. Raati tekee valintansa pitchaus-esitysten perusteella. Voittajan valinnassa huomioidaan liikeidean innovatiivisuus ja omaperäisyys, tuotteen markkinapotentiaali, liiketoimintasuunnitelman ja sen toteutuksen uskottavuus sekä itse pitch-esitys. Tulokset julkistetaan PulPaper-tapahtuman iltajuhlassa PulPaper Partyssä 30.3.2022.

Start-up-kilpailu järjestetään nyt kolmannen kerran. Edellisen, vuonna 2018 järjestetyn kilpailun voitti Lumir, joka suunnittelee ja tuottaa jälkikaiun tehokkaaseen estämiseen tarkoitettuja seinä- ja kattopintoja.

Start-up-kilpailun raatiin kuuluvat Johan Engström (ANDRITZ), Heli Kangas (VTT), Annukka Mickelsson (FIBAN), Saara Söderberg (AFRY), Martti Toivakka (Åbo Akademi), Petri Vakkilainen (Metsä Group), Antti Lindqvist (PI) ja Marcus Bergström (Messukeskus).

Metsäteollisuuden kansainvälisen PulPaper 2022 -tapahtuman teemana on Building tomorrow’ bioeconomy.  Alan ammattilaisille veloituksettomassa PulPaper-tapahtumassa järjestetään yritysten puheenvuoroja Future Squarella sekä PulPaper Conference ja Business Forum, jotka molemmat ovat maksullisia tilaisuuksia. Näyttelyalueella metsäteollisuuden yritykset kohtaavat asiakkaitaan ja esittelevät tuotteitaan.  PulPaper 2022 järjestetään 29.-31.3. Messukeskuksessa Helsingissä. Kävijät voivat rekisteröityä PulPaper-tapahtumaan maksuttomasti osoitteessa www.pulpaper.fi.  PulPaper-tapahtuma järjestettiin edellisen kerran vuonna 2018. Keväällä 2021 järjestettiin Virtual pre-PulPaper.

Messukeskus järjestää PulPaper 2022 -tapahtuman yhteistyössä Puunjalostusinsinöörit ry:n kanssa.

www.pulpaper.fi  #pulpaper2021 #pulpaper2022

Lisätietoja:
Messukeskus, tiedottaja Teija Armanto, puh. 050 376 0804, teija.armanto@messukeskus.com
myyntiryhmäpäällikkö Marcus Bergström, puh. 044 562 4524, marcus.bergstrom@messukeskus.com

Puunjalostusinsinöörit ry, toimitusjohtaja Antti Lindqvist, puh. 040 725 2543, antti.lindqvist@puunjalostusinsinoorit.fi

Kuvia vapaasti median käyttöön: http://mediabank.messukeskus.com

Kuvat

PulPaper Award jaetaan nyt kolmatta kertaa PulPaper-tapahtumassa. Kuva: PulPaper 2018.
PulPaper Award jaetaan nyt kolmatta kertaa PulPaper-tapahtumassa. Kuva: PulPaper 2018.
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Messukeskus
Messukeskus
Messuaukio 1
00520 HELSINKI

+358 40 450 3250http://www.messukeskus.com

Helsingin Messukeskus on ihmisläheinen media ja turvallisuudestaan palkittu tapahtumatalo, joka luo kasvua aitojen kohtaamisten kautta. Suomen suurin tapahtumajärjestäjä tuottaa laadukkaita tapahtumia sekä vuokraa tilojaan ja palvelujaan live-, hybridi- ja virtuaalitapahtumien areenaksi. | Messukeskus – kasvua kohtaamsista | www.messukeskus.com | @messukeskus | twitter.com/messukeskus 

Helsinki Expo and Convention Centre (brand name Messukeskus) creates growth through encounters. We are the largest event organiser in Finland producing or hosting 50 exhibitions and one thousand meetings and congresses annually. We provide a perfect venue with 7 adaptable halls, 40 conference spaces, the 4,400-seater Amfi Hall auditorium, 21 restaurants, a fully renewed event hotel, and all event services, including live, virtual and hybrid events. | www.messukeskus.com | @messukeskus |  | twitter.com/messukeskus 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Messukeskus

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme