Helsingin kaupunki, kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala

Pumppaa, jumppaa, punnerra ja ponnista sukelluksiin!

Jaa

Kesä on täynnä puistojumppia, ohjattuja ulko- ja porrastreenejä sekä vesiliikuntaa. Puistojumppia löytyy ympäri kaupunkia 2.5. – 28.8.2018. Ensimmäisenä pääsee jumppaamaan Latokartanon liikuntapuistoon ja Maunulan sorsapuistoon.

Puistojumppaa Helsingissä
Puistojumppaa Helsingissä

Jumppaa puistossa kesäkuntoa!
Maksuttomia puistojumppia järjestetään 2018 Kontulan kelkkapuistossa, Latokartanon liikuntapuistossa, Maunulan sorsapuistossa, Myllypuron ja Oulunkylän liikuntapuistoissa, Puotilan leikkiniityssä, Suuntimopuistossa, Rastilan leirintäalueella, Roihuvuoren ja Talin liikuntapuistoissa, Töölönlahden puistossa Ja Uimastadionilla.

Pumppaa ja punnerra ulkosaleilla ja portaissa!
Monipuolista ja maksutonta ulkoliikuntaa liikunnanohjaajan opastuksella Paloheinässä, Pirkkolassa, Roihuvuoressa ja Töölönlahdella sauvakävelyä. Porrastreeniä Paloheinän kuntoportailla ihan koska vaan itsekseen ja kavereiden kanssa, tai ohjaajan opastuksella 4.5. – 15.6. Ohjattua ulkotreeniä Pirkkolan ja Roihuvuoren liikuntapuistoissa ja Töölön kisahalli / Töölönlahden lähiliikuntapaikka. Ohjatut ulkotreenit alkavat jo 4.5. ja päättyvät 29.6.

Pompi, kauho ja kellu vesijumpissa!
Hallivesijumpasta pääsee nauttimaan vielä touko- ja kesäkuussa Itäkeskuksen uimahallissa, Pirkkolan uimahallissa ja Yrjönkadun uimahallissa. Hallivesijumpat alkavat 30.4. ja päättyvät 18.6. Maauimaloissa pääsee vesijumppaamaan 29.5. alkaen, ja viimeiset ohjatut vesijumpat vedetään Uimastadionilla 30.8. Uintitekniikkaa voi hioa Uimastadionilla 4.6. – 9.7., opetusteemat: 4.6. vapaauinti, 11.6. selkäkrooli, 18.6. rintauinti, 25.6 vapaauinti, 2.7. selkäkrooli, 9.7. rintauinti. Hinta vesijumpissa ja uintitekniikassa on uimahallin/maauimalan sisäänpääsymaksu + 2,50 e.


Kaikki puistojumpat täältä https://www.hel.fi/helsinki/fi/kulttuuri-ja-vapaa-aika/liikunta/liikuntakurssit/puistojumpat

Porras- ja ulkokuntosalitreenit täältä https://www.hel.fi/helsinki/fi/kulttuuri-ja-vapaa-aika/liikunta/liikuntakurssit/porrastreenia-ja-ulkotreenia

Vesijumpat työikäisille täältä https://www.hel.fi/helsinki/fi/kulttuuri-ja-vapaa-aika/liikunta/liikuntakurssit/tyoikaiset/vesijumpat/ senioreille täältä https://www.hel.fi/helsinki/fi/kulttuuri-ja-vapaa-aika/liikunta/liikuntakurssit/seniorit/vesijumpat/

Avainsanat

Kuvat

Puistojumppaa Helsingissä
Puistojumppaa Helsingissä
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Helsingin kaupunki, kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala
Helsingin kaupunki, kulttuurin ja vapaa-ajan toimialahttps://www.hel.fi/kulttuurin-ja-vapaa-ajan-toimiala/fi/

Kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala ylläpitää ja parantaa eri-ikäisten helsinkiläisten mahdollisuuksia henkiseen ja fyysiseen hyvinvointiin, sivistymiseen sekä aktiiviseen kansalaisuuteen ja tukee Helsingin elinvoimaisuutta. Toimiala jakautuu kolmeen palvelukokonaisuuteen, jotka ovat kulttuuri, liikunta ja nuoriso.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Helsingin kaupunki, kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala

Talviloman vauhdikkaimmat liikuntatärpit13.2.2019 13:00:00Tiedote

Etkö keksi tekemistä talvilomalle? Pitäisikö perheelle kehittää yhteistä tekemistä, joka toisi hymyn kaikkien huulille? Eipä hätää. Kokosimme yhteen talviloman hauskimmat lasten, nuorten sekä koko perheen tapahtumat. Tule mukaan Paloheinän talviriehaan viettämään vauhdikas päivä Ryhmä Haun johdolla, tuo lapsesi mukaan EasySport-viikolle ilman ennakkoilmoittautumista tai hyppää mukaan vesiliikuntarata Wibit Aquatrackin pyörteisiin yhdessä koko perheen kanssa. Tutustu talvilomatarjontaan ja tule mukaan nauttimaan lomasta, talvesta ja yhdessäolosta.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme