Lapin ELY-keskus

Puojoen putkisilta uusitaan Pellon Lampsijärvellä

Jaa

Puojoen putkisilta ja kaiteet uusitaan Pellon Lampsijärven paikallistiellä 19695. Työt aloitetaan 23. elokuuta ja ne kestävät kolme viikkoa. Uusi putkisilta on liikenteen käytössä 10. syyskuuta.

Kartta siltapaikasta ja kiertoteistä. Kuva vapaasti käytettävissä.
Kartta siltapaikasta ja kiertoteistä. Kuva vapaasti käytettävissä.

Työn ajaksi liikenne katkaistaan siltapaikan kohdalta ja liikenne ohjataan käyttämään reittiä kantatie 83 Pello-Rovaniemi – maantie 19671 Lankojärvi paikallistie.

Tiedotamme alueen asukkaita mahdollisista muista työnaikaisista haitoista erikseen kirjeillä, joita jaetaan kiinteistöjen postilaatikoihin.

Urakoitsijana toimii Skarta Group Oy.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

projektipäällikkö Antero Erikinjuntti, puh. 0295 037 217, antero.erkinjuntti(at)ely-keskus.fi

Kuvat

Kartta siltapaikasta ja kiertoteistä. Kuva vapaasti käytettävissä.
Kartta siltapaikasta ja kiertoteistä. Kuva vapaasti käytettävissä.
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Lapin ELY-keskus
Lapin ELY-keskus
Rovaniemi: Hallituskatu 3 B (valtion virastotalo)
Kemi: Valtakatu 28

0295 037 000http://www.ely-keskus.fi/lappi

ELY-keskukset ovat valtion viranomaisia, jotka edistävät alueellista kehittämistä hoitamalla valtionhallinnon toimeenpano- ja kehittämistehtäviä alueilla. ELY-keskukset hoitavat elinkeinoihin, työvoimaan, osaamiseen sekä liikenteeseen ja infrastruktuuriin että ympäristöön ja luonnonvaroihin liittyviä tehtäviä. ELY-keskukset kehittävät ja tukevat taloudellista, sosiaalista ja ekologisesti kestävää hyvinvointia.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Lapin ELY-keskus

Koordinoiden rakennemuutokseen ja kohtaantoon -hanke käynnistyi Lapin ELY-keskuksessa20.9.2021 10:45:42 EEST | Tiedote

Hankkeessa rakennetaan Lapin alueen toimijoille elinvoimaa ja työllisyyttä edistävä yhteistyön toimintamalli. Mallissa hyödynnetään monipuolista tietoaineistoa ja tiedolla johtamista. Lisäksi kokeillaan erilaisia toimintamalleja ja pilotoidaan ketteriä kehittämistoimenpiteitä eri työnhakijakohderyhmille ja erilaisiin rakennemuutostilanteisiin sekä kehitetään seurantamalleja vaikutusten seurantaan.

Lapin maahanmuuttoasiain toimikunnan uusi toimikausi käynnistyi20.9.2021 09:49:01 EEST | Tiedote

Lapin alueellisen maahanmuuttoasiain toimikunta aloitti uuden toimikautensa maanantaina 13.9. pidetyn järjestämiskokouksen myötä. Lapin ELY-keskuksen asettaman toimikunnan tehtävänä on vahvistaa toimialarajat ylittävää tiedonvaihtoa ja mahdollistaa keskustelua ajankohtaisista maahanmuuttokysymyksistä. Järjestäytymiskokouksessa vilkasta keskustelua herätti työ- ja koulutusperusteinen maahanmuutto.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme