Veikkaus Oy

Puolen miljoonan voitto Kaikki tai ei mitään -pelistä Eurajoelle

Jaa

Lauantaina Kaikki tai ei mitään -pelin arvonnassa löytyi yksi 0 oikein -tulos, jolla Eurajoella pelannut voittaja nappaa 500 000 euron voiton.

Eurajoella pelinsä tehnyt asiakas oli pelannut yhden euron rivipanoksella. Rivissä ei ollut yhtään numeroa oikein, joten sillä voittaa pelin päävoiton.  Myyntipaikkana puolen miljoonan voiton antaneelle pelille toimi Eurajoen R-Kioski

Voittaja ei ollut käyttänyt pelatessaan Veikkaus-korttia, joten hänen on lunastettava voittokuponkinsa Veikkauksen pääkonttorilta.

- Voittaja on tervetullut juhlistamaan upeaa voittoaan myös perinteisten voittajakahvitusten merkeissä voittajakabinettiimme. Voittaja ei ollut käyttänyt pelatessaan Veikkaus-korttia, joten nyt kannattaakin pitää arvokkaasta pelitositteesta hyvää huolta. Tunnistautumattona pelatun pelin voitonlunastus onnistuu vain tositetta vastaan, muistuttaa Veikkauksen tiedottaja Minna Sundholm.

Kaikki tai ei mitään -pelin peliaika päättyy päivittäin kello 20:45 ja arvontatulos 12 numeroa 24:stä, sekä Onnenapilan onnennumero väliltä 1-4, julkaistaan veikkaus.fi:ssä kello 21.

Vuoden suurimmat Kaikki tai ei mitään -voitot:

Eurajoki 24.9. 500 000 €
Tohmajärvi 17.9. 500 000 €
Keuruu 18.2. 500 000 €
Jokioinen 27.5. 312 500 €
Kemi 7.4. 125 000 €

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Veikkauksen mediapalvelu, puh. 09 4370 7000
ma-to: klo 8-21
pe: klo 8-24
la: klo 9-12 ja klo 20-22
su: klo 10-15

www.veikkaus.fi/yritys

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Veikkaus Oy
Veikkaus Oy
Aku Korhosen tie 2
00440 Helsinki

https://www.veikkaus.fi/yritys

Me Veikkauksessa tuotamme peleillä iloa ja suojelemme sitä. Haluamme, että suomalaisten pelaaminen pysyy ilon puolella. Tässä työssä vastuullisuus ohjaa kaikkea toimintaamme. Haluamme olla pelialan edelläkävijä ja vastuullisen pelaajakokemuksen suunnannäyttäjä.

Hyvinvointi on meille sydämen asia. On tärkeää, että töihin on mukava tulla joka päivä. Meillä on monipuoliset ja laajat työsuhde-edut. Tarjoamme vaikuttavia työtehtäviä kehittyvässä työyhteisössä, jossa on iloinen tekemisen meininki.

Rakennamme yhdessä parempaa pelikenttää, ja tarjoamme kiinnostavia urapolkuja mm. tech-alan osaajille. Tutustu meihin veikkaus.fi/tyopaikat.

Tehdään työtä ‒ yhdessä ilon puolella.

VEIKKAUS
Aika vaikuttava pelifirma

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Veikkaus Oy

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme