Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala

Putkirikon korjaukset jatkuvat Koskelan Kunnalliskodintiellä

Jaa

Kunnalliskodintien läpi ei pääse ajamaan ennen kuin korjaustyöt valmistuvat. Urakoitsijan arvion mukaan työ valmistuu maanantaiaamuna 13.5.2019.

Keskiviikon ja torstain välisenä yönä (8.–9.5.) rikkoontuneen suuren runkovesiputken korjaukset jatkuvat. Runkovesiputki rikkoontui Kunnalliskoti 6 kohdalla.

Urakoitsija on Helsingin kaupungin rakentamispalvelu Stara. Putkirikon korjausten parissa on tehty jo pitkää päivää ja urakoitsija jatkaa korjauksia viikonloppuna.

Antti Korpin tielle pääsee ajamaan Käpyläntien ja Oulunkyläntien kautta. Kirjurintielle ajo onnistuu Koskelantien puolelta.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

vastaava työnjohtaja Henri Koskelainen
Helsingin kaupungin Stara
puh. 09 310 39207 / 040 563 0583

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala
Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala

PL 58200, 00099 Helsingin kaupunki

09 310 2611http://www.hel.fi/kaupunkiymparisto

Kaupunkiympäristön toimiala huolehtii Helsingin kaupunkiympäristön suunnittelusta, rakentamisesta ja ylläpidosta, rakennusvalvonnasta sekä ympäristöön liittyvistä palveluista.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala

Helsingin kaupunkiympäristölautakunnan ympäristö- ja lupajaoston päätökset 16.8.201916.8.2019 15:14:19 EESTTiedote

Kokouksen päätöstiedote on luettavissa osoitteessa: https://www.hel.fi/static/public/hela/Kaupunkiymparistolautakunnan_ymparisto-_ja_lupajao/Suomi/Paatostiedote/2019/Kymp_2019-08-16_Ylja_11_Pt/index.html Jaosto kokoontuu seuraavan kerran 30.8.2019 Lisää tietoa ympäristö- ja lupajaoston toiminnasta: https://www.hel.fi/kaupunkiymparisto/fi/paatoksenteko/Ymparisto-ja-lupajaosto/

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme