HKL

Pyöräkeskus palvelee Narinkkatorin lisäksi nyt myös Herttoniemessä

Jaa

HKL on avannut kesäkuussa uuden pyöräkeskuksen Herttoniemeen. Keskus palvelee sisätiloissa Herttoniemen metroaseman vieressä entisessä bussinkuljettajien taukotilassa. Aiemmin avattu pyöräkeskus toimii Narinkkatorilla Kampissa.

kuva: HKL
kuva: HKL

Pyöräkeskus auttaa ja neuvoo pyöräilijöitä kesän alusta lokakuun loppuun saakka. Keskus tarjoaa mahdollisuuden pyörän omatoimiseen huoltamiseen ammattilaisen opastuksella. Lisäksi pyörän voi jättää maksulliseen pikahuoltoon.

– Pyöräkeskus auttaa ihmisiä pyöräilemään. Voit lainata tarvittavat työkalut pieniin huoltoihin, ostaa tarvikkeita ja saada neuvoja. Herttoniemen uuden pyöräkeskuksen yhteyteen on tulossa myös uusia runkolukittavia pyörätelineitä, kertoo HKL:n projekti-insinööri Samuli Mäkinen.

Löydät pyöräkeskukselta oleellisimmat työkalut ketjuruoskasta lenkkiavaimiin. Voit kiristää pultit ja pumpata pyöräsi renkaat sekä ostaa pyörätarvikkeita. Henkilökunnalta saat pyöräilykartan ja voit kysyä vinkkejä pyöriin sekä pyöräilemiseen liittyen. Pyöräkeskukselta saat lisäksi tietoa kaupunkipyöristä ja käytännön opastusta niiden käytöstä. Kaupunkipyöriä koskeva palaute ja vikailmoitukset tulee kuitenkin suunnata CityBike Finlandin asiakaspalveluun.

Herttoniemen ja Narinkkatorin pyöräkeskukset palvelevat maanantaista lauantaihin klo 10–18. Pyöräkeskuksia ylläpitää polkupyöräliike Velo & Oxygen.

Tarkista ajankohtaiset kuulumiset pyöräkeskuksen Facebook-sivulta facebook.com/helsinginpyorakeskus ja verkkosivuilta pyorakeskus.info. Velo & Oxygenin omat Facebook-sivut ovat osoitteessa facebook.com/VeloOxygenFI ja verkkosivut osoitteessa velo-oxygen.fi.  

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Projekti-insinööri Samuli Mäkinen (HKL), puh. 09 310 35753, samuli.makinen@hel.fi

Kuvat

kuva: HKL
kuva: HKL
Lataa

Tietoja julkaisijasta

HKL
HKL
PL 1400
00099 HELSINGIN KAUPUNKI

(09) 310 1071http://www.hkl.fi

HKL vastaa raitiovaunujen ja metrojen liikennöinnistä, kaupunkipyöristä sekä joukkoliikenneinfran eli ratojen, asemien ja varikoiden hoidosta ja kehittämisestä. HKL – kaupungin paras liike.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta HKL

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme