Vetter Communications Oy

Quinyx ainoana Suomessa toimivana yrityksenä Gartnerin raportteihin

Jaa

Quinyx, työvoimanhallinnan markkinajohtaja, on valittu mukaan arvostetun Gartnerin julkaisuihin, 2018 Market Guide for Retail Workforce Management Applications- ja 2018 Market Guide for Workforce Management Applications -raportteihin. Gartner on maailmanlaajuinen tutkimus- ja konsultointiyhtiö, joka tarjoaa yritysmaailman tietoa ja näkemystä. Quinyx on ainoa Suomessa toimiva työvuorosuunnittelu- ja ajanhallintaohjelmisto, joka on valittu mukaan Gartnerin listaukseen.

Työvoimanhallinnan markkinajohtaja Quinyx on valittu mukaan Gartnerin raportteihin.
Työvoimanhallinnan markkinajohtaja Quinyx on valittu mukaan Gartnerin raportteihin.

Gartnerin Market Guide -raportit ohjaavat yritysten tietohallintojohtajia tunnistamaan tarpeisiinsa sopivimmat ratkaisut. Quinyx on nostettu kiinnostavien toimittajien kategoriaan (Representative Vendor) kummassakin julkaisussa.

Quinyx jatkaa laajentumistaan Euroopassa ja yritys on hiljattain julkaissut merkittävän yhteistyön kellomerkki Daniel Wellingtonin kanssa. Lisäksi Quinyx on aiemmin tänä vuonna avannut uuden toimiston Saksan Hampuriin.

Quinyxin toimitusjohtaja ja perustaja Erik Fjellborg toteaa: “Meille on kunnia saada olla mukana Gartnerin uusissa Market Guide -julkaisuissa. Uskomme, että tämä tunnustus osoittaa sitoutumisemme siihen, että saamme maailmanlaajuisesti tarjota uraauurtavia ratkaisuja joustavaan työajanhallintaan. Järjestelmämme perustuu siihen, että työpaikoilla säästetään aikaa ja rahaa, ja siten lisätään kokonaisvaltaisesti työtyytyväisyyttä."

Myös Quinyx Suomen maajohtaja Paulus Maasalo iloitsee tuoreista Gartner-raporteista. "Quinyxin käyttäjäkunta kasvaa hurjaa vauhtia ja olemme tietysti erittäin otettuja siitä, että Suomessa toimivista ohjelmistoista olemme ainoana saaneet tämän tunnustuksen."

Gartner, Market Guide for Retail Workforce Management Applications, Kelsie Marian, Sam Grinter, Ranadip Chandra, 16 August 2018.

Gartner, Market Guide for Workforce Management Applications, Sam Grinter, Ron Hanscome, Kelsie Marian, Ranadip Chandra, 23 August 2018.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:

Paulus Maasalo
Quinyxin maajohtaja
040 5254 708

tai
Vetter Communications Oy
press@vetter.fi 

Kuvat

Työvoimanhallinnan markkinajohtaja Quinyx on valittu mukaan Gartnerin raportteihin.
Työvoimanhallinnan markkinajohtaja Quinyx on valittu mukaan Gartnerin raportteihin.
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Vetter Communications Oy
Vetter Communications Oy
Kuninkaankatu 30 A, 2. krs
33200 TAMPERE

http://www.vetter.fi

Vetter Communications Oy tarjoaa kokonaisvaltaisia viestintäratkaisuja yritysmaailman tarpeisiin – suomeksi, englanniksi, ruotsiksi ja saksaksi.

Toimiva, tehokas ja virheetön tekstisisältö missä tahansa yrityksesi materiaalissa tuo liiketoiminnallesi uskottavuutta sekä hyvää näkyvyyttä. Ammattimainen viestintä myös erottaa yrityksesi kilpailijoista ja tuo kassavirtaa.

Vetter Communications Oy auttaa sinua kun tarvitset copywriteria sisällöntuottamiseen, etsit oikolukijaa tai kääntäjää, haet viestintästrategian laatijaa tai kaipaat yrityksellesi medianäkyvyyttä.

Yritys on myös erikoistunut kansainväliseen viestintään liittyviin asiakasprojekteihin.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Vetter Communications Oy

Maailman ensimmäisellä lapuankielisellä verkkokaupalla kohti markkinajohtajuutta31.8.2018 09:30:00 EESTTiedote

"Vihiroonki parkettilaattia, joka ei nataja!" - pohjanmaalaisen Lapua Floors Oy:n verkkokauppa on avannut lapuankielisen versionsa. Yritys on Pohjoismaiden ensimmäinen parkettilattiavalmistaja, joka sävyttää tammiparketin uuden LED-öljyvahateknologian avulla. Kuluttajille suunnatun verkkokaupan lisäksi yritys tuo tuotteensa kattavasti jälleenmyyntiin ympäri Suomen, kerralla noin 250 myymälään. Tänä vuonna perustettu yhtiö myy tuotteitaan myös kansainvälisillä markkinoilla.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme