HUS

Raaseporin junaonnettomuuden loukkaantuneet Raaseporin ja Töölön sairaaloihin

Jaa

HUS:n sairaaloihin Raaseporissa ja Töölössä on tuotu hoitoon yhteensä 11 Raaseporin junaonnettomuudessa loukkaantunutta potilasta.

Lievemmin loukkaantuneet potilaat, joita on seitsemän, on viety lähinnä onnettomuuspaikkaa sijaitsevaan Raaseporin sairaalaan. Sen lisäksi neljä vakavammin loukkaantunutta potilasta hoidetaan Töölön sairaalassa Helsingissä, jonka valmiustilaa on nostettu tilanteen vaatimalle tasolle.

HUS tiedottaa asiasta lisää seuraavan kerran noin kello 11.00 julkaistavalla tiedotteella.

Lisätietoja:

Raaseporin sairaala:

Gabriela Erroll
vt. sairaanhoitoalueen johtaja
Länsi-Uudenmaan sairaanhoitoalue
050 355 4921

Töölön sairaala:

Eero Hirvensalo
Lääkintäpäällikkö, HUS
0400 315 110

Avainsanat

Tietoja julkaisijasta

HUS
HUS
Stenbäckinkatu 9, PL 100
00029 HUS

http://www.hus.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta HUS

”Vanhemmat eros, oliko siinä järkee?” Uusilla #100asiaaerosta -verkkosivustoilla nuoret tukevat toisiaan/”Föräldrarna separerade” ”Fatta!!!” - På den nya sidan #100sakeromseparation ger unga stöd till varandra10.10.2018 00:00Tiedote

Vanhempien ero on nykyisin tavallista, mutta se ei tee siitä helpompaa lapsille ja nuorille. Jotta eroa ei tarvitse miettiä yksin, lapsille ja nuorille avataan 10.10. vertaistukea tarjoavat verkkosivustot www.nuortennetti.fi/100asiaaerosta ja www.nuortennetti.fi/100sakeromseparation. Sivuilla nuoret itse vastaavat toistensa kysymyksiin. Lisäksi vastauksia on kerätty ammattilaisilta.

KUTSU: Biopankkitutkimuksen läpimurtoja 30.10.20189.10.2018 09:02Tiedote

Tervetuloa kuulemaan biopankkitutkimusten saavutuksista. Biopankkitoiminta on tehnyt mahdolliseksi kehittää aivan uudenlaisia hoitoja potilaiden hyväksi. Tutkijat esittelevät tilaisuudessa lääketieteellisiä tutkimuksiaan, joissa he ovat hyödyntäneet biopankin näytteitä. Tarjolla kahvia ja näköaloja tulevaisuuden lääketieteeseen. Aika: 30.10. kello 16- 18 Paikka: Haartmaninkatu 8, Biomedicum 1, luentosali 1. Ohjelma löytyy tästä linkistä.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme