HUS-kuntayhtymä

Raaseporin junaonnettomuuden loukkaantuneet Raaseporin ja Töölön sairaaloihin

Jaa

HUS:n sairaaloihin Raaseporissa ja Töölössä on tuotu hoitoon yhteensä 11 Raaseporin junaonnettomuudessa loukkaantunutta potilasta.

Lievemmin loukkaantuneet potilaat, joita on seitsemän, on viety lähinnä onnettomuuspaikkaa sijaitsevaan Raaseporin sairaalaan. Sen lisäksi neljä vakavammin loukkaantunutta potilasta hoidetaan Töölön sairaalassa Helsingissä, jonka valmiustilaa on nostettu tilanteen vaatimalle tasolle.

HUS tiedottaa asiasta lisää seuraavan kerran noin kello 11.00 julkaistavalla tiedotteella.

Lisätietoja:

Raaseporin sairaala:

Gabriela Erroll
vt. sairaanhoitoalueen johtaja
Länsi-Uudenmaan sairaanhoitoalue
050 355 4921

Töölön sairaala:

Eero Hirvensalo
Lääkintäpäällikkö, HUS
0400 315 110

Avainsanat

Tietoja julkaisijasta

HUS-kuntayhtymä
HUS-kuntayhtymä
Stenbäckinkatu 9, PL 100
00029 HUS

http://www.hus.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme tältä julkaisijalta, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta HUS-kuntayhtymä

MEDIAKUTSU: Lean sosiaali- ja terveydenhuollossa -taskukirjan julkistamistilaisuus16.3.2018 08:38Tiedote

Tervetuloa Lean sosiaali- ja terveydenhuollossa -taskukirjan julkistamistilaisuuteen perjantaina 23.3. klo 08.20 – 08.50 Biomedicum Helsinki 1, luentosali 1 Haartmaninkatu 8, Helsinki Lean sosiaali- ja terveydenhuollossa -taskukirjassa esitellään lean-lähestymistapa ja erilaisia menetelmiä, joita terveydenhuollon ja sosiaalitoimen ammattilaiset voivat soveltaa toiminnan kehittämiseksi. Kirja on tarkoitettu kaikille sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaisille avaamaan lean-kehittämisen perusteita, joita on mahdollista syventää kirjallisuuteen tutustumalla ja erilaisissa koulutustilaisuuksissa. Teoksen ovat kirjoittaneet HUS Lean-kehittämisen yksiköstä Jyrki Perttunen, Esko Korhonen, Ritva Jokela ja Henna Korte, ja sen on kustantanut Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiiri. Kirjasta on otettu 20 000 kappaleen painos. Taskukirjan julkistaminen on osa tilaisuutta, jossa esitellään ensimmäisen HUS:n tuottaman johdon lean-koulutuksen lopputöitä. Kahvitarjoilu klo 8.00. Lisätietoja Ylilääk

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme