Kustannusosakeyhtiö Otava

Raatteen tie -sarjakuvaromaani mukaan Rights & Brandsin myyntilistoille

Jaa

Raatteen tie on päässyt ensimmäisenä suomalaisena sarjakuvaromaanina kansainvälisen Rights & Brands -agentuurin myyntilistoille.

Pekka Lehtosaari, Anna Lawrence ja Hannu Lukkarinen
Pekka Lehtosaari, Anna Lawrence ja Hannu Lukkarinen

Raatteen tiessä on suurta kansainvälistä potentiaalia”, hehkuttaa Rights and Brandsin ulkomaanjaoston johtaja Anna Lawrence.

Pekka Lehtosaaren tarina on intensiivinen ja iskevä, Hannu Lukkarisen kuvitus mestarillista. Uskomme että jo pian pääsemme julkistamaan uusia kansainvälisiä sopimuksia Raatteen tien myynnistä. Olemme ylpeitä avatessamme sarjakuvaromaanien portfoliomme tällä teoksella.”

Rights and Brands on pohjoismaisia oikeuksia edustava kansainvälinen myyntiorganisaatio, joka vastaa muun muassa Tove Janssonin ja Mauri Kunnaksen käännösoikeuksista. Rights and Brandsin asiakkaina on yli 700 kustantamoa ympäri maailman.

Raatteen tie -sarjakuvan (Otava 2017) tekijät ovat ylpeitä sopimuksen syntymisestä ja uskovat teoksen puhuttelevan lukijoitaan myös muuallakin kuin Suomessa.

Raatteen tien käsikirjoittaja Pekka Lehtosaari kokee, että tässä yhdessä taistelussa kulminoituivat kaikki sodan synkät puolet vaikuttavammin kuin esimerkiksi Normandian maihinnousussa tai Dunkirkin pelastusoperaatiossa.

Kuvittaja Hannu Lukkarinen pitää sarjakuvaa hienona välineenä kertoa uusille sukupolville sitä historiaa, mitä yksikään meistä ei saisi unohtaa. Jokaisessa sodassa on molemmin puolin häviäjiä enemmän kuin voittajia.

Raatteen tie -sarjakuvan ensimmäinen painos myytiin Suomessa loppuun ennätyksellisessä kolmessa arkipäivässä. Raatteen tien taistelu käytiin talvisodassa Suomen ja Neuvostoliiton välillä alkuvuodesta 1940 osana Suomussalmen taistelua.

 Arvostelukappaleet: hannele.tavi@otava.fi 

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Pekka Lehtosaari, Anna Lawrence ja Hannu Lukkarinen
Pekka Lehtosaari, Anna Lawrence ja Hannu Lukkarinen
Lataa
Raatteen tie
Raatteen tie
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Kustannusosakeyhtiö Otava
Kustannusosakeyhtiö Otava
Uudenmaankatu 10
00120 HELSINKI

Puhelinvaihde 09 15661https://otava.fi/

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Kustannusosakeyhtiö Otava

Alkuvuoden himotuimmat dekkariuutuudet ovat pian täällä15.1.2019 08:46Tiedote

Ruth Ware – Rouva Westaway on kuollut (juuri ilmestynyt) Jokaisella perheellä on salaisuutensa – joidenkin salaisuuksien vuoksi ollaan valmiita vaikka tappamaan. Kansainvälisten bestsellerlistojen huippunimi Ruth Ware valloittaa uudella psykologisella trillerillä. ”Loistava trilleri” – The Washington Post Lina Bengtsdotter – Francesca (juuri ilmestynyt) Taattua skandijännitystä Ruotsista! Francescan paras ystävä kuolee, eikä kukaan usko hänen väitteitään, ettei kuolinsyy olisikaan itsemurha. Sitten Francesca katoaa. 20 vuotta myöhemmin rikostutkija Charlie Lager päätyy selvittämättä jääneen tapauksen perässä takaisin lapsuutensa Gullspångiin. Stina Jackson – Hopeatie (vk 5) Uutta verta dekkaritähtien joukossa! Parhaan ruotsalaisen dekkarin palkinnon voittanut Hopeatie on esikoisdekkaristin napakymppi. Isä oli viimeinen, joka näki Linan elossa. Hän ajaa Pohjois-Ruotsia halkovaa Hopeatietä ja koluaa joka ikisen mökki- ja metsäautotien, tutkii hylättyjä maatiloja, umpeenkasvaneita pusikoi

Tervetuloa Otavan kevätpressiin14.1.2019 13:04Tiedote

Lämpimästi tervetuloa Otavan kevätpressiin tiistaina 29.1. Tilaisuus alkaa kello 13.00 Otavan 3. kerroksessa, Uudenmaankatu 10, 00120 Helsinki. Keväällä ilmestyvistä kirjoistaan ovat kertomassa: Raija Oranen, Kati Tervo, Pertti Jarla (Like), Juhana Vartiainen, Saska Saarikoski, Veera Salmi, Ulla-Maija Paavilainen, Maija-Riitta Ollila, Suvi Ratinen, Paula Nivukoski, Liisa Seppänen, Juha Siro (Like), Heini Junkkaala ja Maria Sann sekä Ville Roponen ja Ville-Juhani Sutinen (Like). Ilmoittautumiset ja haastattelupyynnöt: Kirsi Tähjänjoki, Kustannusosakeyhtiö Otava, kirsi.tahjanjoki@otava.fi puh. 040-725 5374

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme