Vesivek OyVesivek Oy

RAKENNUSALA HERÄSI KOSTEUSRISKEIHIN

Jaa

On hienoa, että alalla on herätty tähän, sanoo Timo Kautto Hämeen Laaturemontilta ja viittaa Helsingin Sanomien kirjoitukseen (Rakennusala havahtui Suomessa vasta nyt työmaiden suojaamiseen säältä / 31.10.2017). Alalla on perinteisesti ollut monenlaista toimintaa ja useimmilla meistä on myös omakohtaisia havaintoja vesisateiden kourissa olevista työmaista ja esimerkiksi pitkään kestäneistä kattoremonteista.

SÄÄLTÄ SUOJAAN SAMAN PÄIVÄN AIKANA

Emme voi vaikuttaa säähän, mutta omaan toimintaamme voimme. Siksi on hienoa, että rakennusalalla on laajemmin herätty kosteusvaurioriskeihin. Säältä suojaamisen voi jakaa karkeasti kahdella tavalla. Tyypillinen tapa on suojata työmaa rakennusaikaisella katoksella. Tämä keino on helpompaa, mutta lisää usein kustannuksia ja siksi jätetään usein tekemättä. Toinen ja harvinaisempi tapa urakoitsijalla on kehittää omaa toimintaa niin, että saneeraus tapahtuu siten ettei sateet pääse sotkemaan toimintaa. Säältä suojaan saman päivän aikana -toimintamalli on ollut Hämeen Laaturemontin Katto 2 päivässä -konseptin keskeinen perusidea jo lähes 20 vuoden ajan. 

NOPEUS ON LAATUA

Nykyään Hämeen Laaturemontin pientalokohteissa yhdeksän kymmenestä tehdään aidosti säältä suojaan saman vuorokauden aikana, eli katto pellille asti. Olemme puhuneet nopean konseptoidun asennuksen ja kuivemman pakkasilmoilla asentamisen puolesta jo vuosia. Nykyisin kolmannes asiakkaistamme teettää kattoremontin talviaikaan, Kautto kertoo ja jatkaa, että harvemmin pakkasella on rankkasateita. Koko toimialan kehityksen ja ennen kaikkea asiakkaiden etu on, että tästä asiasta on nyt herätty keskustelemaan.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Lisätietoja:

Timo Kautto, 040 559 9003
timo.kautto@laaturemontti.fi
Hämeen Laaturemontti / Vesivek

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Vesivek Oy
Vesivek Oy
Jasperintie 273
33960 PIRKKALA

http://www.vesivek.fi

Hämeen Laaturemontti Oy
Jasperintie 273
33960 PIRKKALA

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Vesivek Oy

Keisari vierailee Keravalla lasten hyväksi12.6.2018 06:55:00 EEST | Tiedote

– Vesivek järjestää hyväntekeväisyyshuutokaupan Aki Palsanmäen johdolla Keravalla, osoitteessa Sementtikuja 3, vietetään sunnuntaina 17.6. klo 13:00 alkaen Vesivekin uuden hallin avajaisia, jonne kaikki halukkaat ovat tervetulleita. Tapahtumassa juhlistetaan samalla toukokuussa tapahtunutta nimiuudista, missä Hämeen Laaturemontti ja Vesivek yhdistyivät Vesivek-nimen alle selkeyttääkseen palveluaan. Tapahtumassa kävijät pääsevät juttelemaan ja vaihtamaan ajatuksia toimitusjohtaja Kimmo ”Hiace-Kimmo” Riihimäen kanssa. 500:lle ensimmäiselle kävijälle on tarjolla maukasta hernesoppaa sekä munkkikahvit. Kaikkien kävijöiden kesken arvotaan 1500 euron arvoinen ränni- tai kattoturvatuotepaketti!

Hyväntekeväisyyshuutokauppa Lohjalla - meklarina huutokauppakeisari Aki Palsanmäki29.1.2018 07:45:00 EET | Kutsu

Hämeen Laaturemontti järjestää 11.2.2018 klo 13:00 alkaen Lohjalla uuden toimipaikan avajaiset, jonne kaikki halukkaat ovat tervetulleita. Tapahtumassa kävijät pääsevät juttelemaan ja vaihtamaan ajatuksia toimitusjohtaja Kimmo ”Hiace-Kimmo” Riihimäen kanssa. 500:lle ensimmäiselle kävijälle on tarjolla maukasta läskillä höystettyä hernesoppaa ja tietenkin munkkikahvit!

Menestynyt käsityöläisyrittäjä haluaa kannustaa kädentaitajia – tänä keväänä stipendin saa yli 70 nuorta2.6.2017 15:10:18 EEST | Tiedote

Hämeen Laaturemontin toimitusjohtajan Kimmo Riihimäen nimeä kantava säätiö jakaa kevätlukukauden 2017 päätteeksi stipendejä niin peruskoulun yläluokkien oppilaille kuin myös ammattiin valmistuville nuorille kädentaitajille. Riihimäki haluaa rohkaista nuoria käsityöläisiä hakeutumaan jatko-opiskeluissaan kädentaitoja vaativien ja opettavien alojen pariin. En halua vähätellä lukuaineiden merkitystä, mutta niistä puhuttaessa huomiotta jää usein kaltaiseni, jotka saavat paremmin asioita aikaan käsillään. Kaikki eivät ole hyviä kielissä tai matematiikassa, vaan tykkäävät ja haluavat tehdä käsillään. Haluan kannustaa juuri heitä stipendein, Riihimäki sanoo. Säätiön vuosittain jakamat stipendit on tarkoitettu ensisijaisesti perus- ja ammattikoulun puu-, metalli- ja käsitöiden opiskelijoille. Myös muut kädentaitoja vaativat oppiaineet otetaan huomioon mahdollisuuksien mukaan. Riihimäki kehottaa ihmisiä katsomaan ympärilleen ja miettimään, mihin kaikkeen kädentaitoja tarvitaan myös tulevaisuude

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme