KIINKOKIINKO

Rakennusfysiikka 2021 - seminaarista uutta yhteistyötä Tampereen yliopiston ja Kiinkon välille

Jaa

Tampereen yliopiston Rakennusfysiikan tutkimusryhmä ja kiinteistö- ja rakentamisalan johtava kouluttaja Kiinko ovat sopineet Rakennusfysiikka 2021 -seminaarin järjestämisyhteistyöstä. Arvostettu seminaari kokoaa laajasti rakennusalan ammattilaiset kuuntelemaan ja keskustelemaan ajankohtaisista rakennusfysiikkaan liittyvistä aiheista, tutkimustuloksista ja hyvistä käytännön ratkaisuista Tampereelle 26.-28.10.2021.

”Haluan ensinnäkin kiittää aiempaa yhteistyökumppaniamme RILiä monivuotisesta yhteistyöstä seminaarin järjestämisessä. Seminaari on tänä aikana kasvanut yhdeksi suurimmista rakennusalan ammattilaistapahtumista Suomessa. Halusimme nyt laajentaa seminaarin osallistujakuntaa enemmän myös rakennusten omistajiin, rakennuttajiin ja isännöitsijöihin, jotta rakennusfysiikasta, sisäilman olosuhteiden hallinnasta ja ilmastonmuutoksen vaikutuksista voidaan jakaa heillekin paremmin lisätietoa.”, avaa rakennusfysiikan professori Juha Vinha tulevaisuuden näkymiä.

”Asiantuntijaseminaarin järjestäminen syventää yhteistyötämme Tampereen yliopiston kanssa. Kiinkon kiinteistö- ja rakentamisalan kokonaisvaltainen osaaminen ja kumppanuudet tarjoavat uusia mahdollisuuksia laajentaa seminaarin kuulijakuntaa.”, kertoo Kiinkon toimitusjohtaja Jarno Tuimala yhteistyöstä.

Seminaari järjestetään nyt seitsemännen kerran. ”Olemme saaneet järjestelyt hyvin käyntiin ja odotukset menestyksekkääseen tapahtumaan ovat korkealla. Pandemiatilanteen helpottaessa kaikilla on tarve päästä paikan päälle kuulemaan, keskustelemaan ja kokemaan seminaarin kokonaisvaltaista antia.”, uskoo Kiinkon liiketoimintajohtaja Anu Karvonen tapahtuman lähtökohdista.

Rakennusfysiikka 2021 järjestetään Tampere-talossa 26.-28.10.2021

www.rakennusfysiikka.net

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

professori Juha Vinha, Tampereen yliopisto, Rakennusfysiikan tutkimusryhmä
juha.vinha@tuni.fi, p. 040 849 0296

toimitusjohtaja Jarno Tuimala, Kiinko
jarno.tuomala@kiinko.fi, p. 040 726 5346

liiketoimintajohtaja Anu Karvonen, Kiinko
anu.karvonen@kiinko.fi, p. 040 8245 989

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

KIINKO
KIINKO
Malmin asematie 6
00700 Helsinki

09 350 9290http://www.kiinko.fi

Tampereen yliopisto

Rakennusfysiikan tutkimusryhmä on Suomen johtava ja kansainvälisesti korkeatasoinen rakennusfysiikan tutkimusyksikkö, joka on samalla yksi Tampereen yliopiston rakennustekniikan kärkitutkimusalueista. Tutkimusryhmä tekee laajaa yhteistyötä rakennusalan, valtion, kuntien sekä muiden yliopistojen ja tutkimuslaitosten kanssa tarjoamalla erilaisia tutkimus- ja asiantuntijapalveluja. Keskeisiä teemoja tutkimuksessa ovat rakennusten kosteus- ja homeongelmien sekä ilmastonmuutoksen aiheuttamien ongelmien ratkaiseminen. www.tuni.fi

Kiinko – kiinteistö- ja rakentamisalan osaamisen kehittäjä

Kiinko yhdistää uusimman tutkitun tiedon, tuoreen asiantuntemuksen ja liiketoiminnan tarpeet luoden ajantasaisia, tulevaisuuteen tähtääviä koulutus- ja työelämäpalveluita. Näin viemme eteenpäin suomalaisen kiinteistö- ja rakennusalan osaamista. Sadoissa vuosittaisissa seminaareissa ja koulutuksissa yritykset kohtaavat alan johtavat asiantuntijat niin Suomesta kuin ulkomailta. www.kiinko.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta KIINKO

KUTSU MEDIALLE: Kiinteistöalan huipputapahtuma Kiinteistöalan Vuosiseminaari Tampereella 7.-8.11.201923.10.2019 15:59:08 EEST | Kutsu

Kiinteistöalan Vuosiseminaarissa kohtaavat kiinteistö- ja rakennusalan johtavat asiantuntijat ja päättäjät. Nostamme esille mm. konkreettisia toimia ja näkökulmia ilmastonmuutoksen hidastamiseksi. Kiinteistöala tuottaa suuren osan päästöistä, mutta haluamme ja pystymme tuottamaan myös ratkaisuja. Alan suurin vuosittainen tapahtuma vie jo 24. kerran eteenpäin koko kiinteistö- ja rakennusalan osaamista tuoden Suomeen uusinta tietotaitoa ja näkemyksiä.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme