Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala

Rakennustyö vaikuttaa liikenteeseen Aleksis Kiven kadulla 23.11. alkaen

Jaa

Aleksis Kiven kadun länteen suuntautuva ja Kustaankadun etelään suuntautuva ajokaista joudutaan sulkemaan rakennustyön ajaksi Vallilassa maanantaista 23.11.2020 alkaen. Aleksis Kiven kadulla jalankulku ohjataan työmaan kohdalla kadun eteläpuoleiselle jalkakäytävälle. Pyöräilyyn työllä ei ole vaikutusta.

NCC Suomi Oy ja Kreate Oy aloittavat osoitteissa Aleksis Kiven katu 3-5 sijaitsevien Nordean rakennusten uusien kunnallisteknisten liittymien rakentamisen. Rakennustyö edellyttää aidatun kaivannon tekoa Aleksis Kiven katu 3:n ja 5:n kohdalle.

Töiden arvioitu kesto on noin 10 viikkoa ja niitä tehdään Aleksis Kiven kadulla ja Kustaankadulla. Lähtökohtainen työaika on maanantaista perjantaihin klo 7.00 - 15.30.

Aleksis Kiven katua pitkin länteen kulkevat bussilinjat reititetään kulkemaan väliaikaisesti Teollisuuskadun kautta. 

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Jouni Kouvalainen, NCC Suomi Oy
puh. 050 328 1009

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala
Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala

PL 58200, 00099 Helsingin kaupunki

09 310 2611http://www.hel.fi/kaupunkiymparisto

Kaupunkiympäristön toimiala huolehtii Helsingin kaupunkiympäristön suunnittelusta, rakentamisesta ja ylläpidosta, rakennusvalvonnasta sekä ympäristöön liittyvistä palveluista.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala

Rakennusten ja yleisten alueiden jaoston päätöstiedote 26.11.202026.11.2020 18:16:08 EETTiedote

Helsingin kaupunkiympäristölautakunnan rakennusten ja yleisten alueiden jaosto kokoontui torstaina 26.11.2020. Kokouksen päätöstiedote (yhteenveto tehdyistä päätöksistä) on julkaistu kaupungin verkkosivuilla: Päätöstiedote » Päätöstiedote näkyy verkkosivuilla siihen asti kun kokouksen pöytäkirja julkaistaan. Pöytäkirja korvaa valmistuttuaan päätöstiedotteen. Rakennusten ja yleisten alueiden jaoston seuraava kokous on torstaina 10.12.2020.

Helsingin kaupunkiympäristölautakunnan päätöstiedote 24.11.202024.11.2020 20:12:13 EETTiedote

Helsingin kaupunkiympäristölautakunnan päivän kokouksen päätöstiedote on julkaistu sivuillamme. Päätöstiedote 24.11.2020 Pöytäkirja korvaa esityslistan ja päätöstiedotteen, kun pöytäkirja on tarkastettu. Lisää tietoa kaupunkiympäristölautakunnan toiminnasta voit lukea sivuiltamme osoitteesta: https://www.hel.fi/kaupunkiymparisto/fi/paatoksenteko/kaupunkiymparistolautakunta/ https://www.hel.fi/kaupunkiymparisto/fi/paatoksenteko/kaupunkiymparistolautakunta/

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme