Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala

Rakennustyömaa muuttaa liikennejärjestelyitä Helsingin keskustassa

Jaa

Rakennustyömaa aiheuttaa muutoksia liikennejärjestelyihin Helsingin keskustassa. Fabianinkadusta tulee osittain yksisuuntainen

Poikkeusjärjestelyt liikenteessä vaikuttavat 21.2.–9.3.2018.

Poikkeusjärjestelyt hoidetaan liikenteenohjauslaitteiden ja liikenteenohjaajien avulla.

Moottoriajoneuvot:
Fabianinkatu muuttuu noin kahden viikon ajaksi yksisuuntaiseksi Fabianinkatu 16 kiinteistön kohdalta, jotta liikenne ei tukkeutuisi liiaksi vastapäätä olevan työmaan vuoksi. Ajo Esplanadin suuntaan tapahtuu Unioninkadun kautta.

Joukkoliikenne:
Vaikutus joukkoliikenteeseen on arvion mukaan melko olematon, koska Fabianinkadulla ei kulje säännöllistä joukkoliikennettä.

Polkupyöräilijät ja jalankulkijat kulkevat suoja-aidoin varustettua väylää pitkin työmaan ohitse.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

tarkastaja Paavo Onkinen, puh. 09 310 36863
Helsingin kaupunkiympäristön toimiala
etunimi.sukunimi@hel.fi

Jyri Kohonen, NHK-Rakennus, puh. 040 455 9605
Joni Elomaa, Teline ja sääsuojatekniikka TST Oy, puh. 044 449 6677
Mikael Toivonen, LKJ-Palvelut Oy, puh. 044 768 0699

Tietoja julkaisijasta

Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala
Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala

PL 2244, 00099 Helsingin kaupunki

09 310 1691http://www.hel.fi/kaupunkiymparisto

Kaupunkiympäristön toimiala huolehtii Helsingin kaupunkiympäristön suunnitteluun, rakentamiseen, ylläpitoon ja valvontaan liittyvistä palveluista. Toimiala aloitti 1.6.2017, jolloin Helsingin kaupunkisuunnitteluvirasto, rakennusvirasto, rakennusvalvontavirasto, kiinteistövirasto, ympäristökeskus, asuntotuotantotoimisto ja Helsingin tukkutori yhdistivät toimintansa.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala

Rakentamisen Ruusu 2018 Amos Rexille ja Lasipalatsin peruskorjaukselle – kunniamaininta vastaavan työnjohtajan Harri Salon työuralle18.12.2018 18:58Tiedote

Vuoden 2018 Rakentamisen Ruusu myönnettiin Amos Rexille ja Lasipalatsin peruskorjaukselle. Hanketta leimasi korkealuokkainen yhteistyö ja sen tuloksena syntyi laadukas ja rohkea kokonaisuus. Kunniamaininnan sai Harri Salon erityisen ansiokas työura. Hänen esimerkillinen, systemaattinen ja ennakoiva työpanoksensa nousi esiin myös Lasipalatsin ja Amos Rexin hankkeen työmaalla.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme