Rakennuttajatoimistojen Liitto Ry RTL

Rakennuttajatoimistojen Liitto RTL on valinnut vuoden rakennuttajakonsultiksi A-Insinöörien Mikko Mäläskän

Jaa

Rakennuttajatoimistojen liitto on valinnut vuoden 2020 rakennuttajakonsultiksi A-Insinöörien rakennuttajapäällikkö Mikko Mäläskän. Tulevaisuuden sairaala OYS 2030 -hankkeessa työskentelevä Mäläskä on elinkaari- ja tietomalliosaaja, joka kannustaa monialaiseen yhteistoimintaan rakennushankkeissa. RTL ry on valinnut vuoden rakennuttajakonsultin vuodesta 2010.

Rakennuttajapäällikkö Mikko Mäläskä on valittu vuoden 2020 rakennuttajakonsultiksi. Tuomariston perusteluissa korostui oululaisen Mäläskän vahva elinkaari- ja tietomalliosaaminen sekä jatkuva oman osaamisen kehittäminen ja osaamisen jakaminen.  

Tällä hetkellä Mäläskä työskentelee Tulevaisuuden sairaala OYS 2030 -hankkeessa. Hankkeessa rakennetaan Ouluun kokonaan uutta yliopistollista sairaalaa, joka on teknologialtaan, tiloiltaan ja osaamiseltaan maailman älykkäin. Mäläskän vastuualueena on ensimmäisen vaiheen suunnittelukonsortion johtaminen ja koordinointi osana kahta allianssia.  

“Tuomaristo arvosti Mikon vahvaa osaamista digitalisaation ja tietomallien saralla. Hän on ollut mukana useissa vaativissa hankkeissa ja vetänyt ne onnistuneesti maaliin. OYS 2030 on tuorein esimerkki monialaisesta hankkeesta, joka vaatii hyvää aikatauluttamista ja laaja-alaista ajattelua”, RTL ry:n hallituksen puheenjohtaja Jani Rantala kertoo.   

”Rakennusala kehittyy nyt monilla alueilla nopeasti, ja projektijohtamisessa on otettavissa isoja loikkia muun muassa digitaalisuuteen ja yhteistoimintaan nojaamalla. Rakennuttajakonsultin on tärkeä olla avoimena uudelle ja kehittää itseään jatkuvasti. Kaikilla alueilla ei voi olla paras substanssiosaaja, mutta laaja-alainen oma osaaminen auttaa ymmärtämään monialaisia tiimejä ja tunnistamaan isostakin hankeorganisaatiosta oikeat asiantuntijat vaativien tai yllättävien tilanteiden ympärille”, Vuoden rakennuttajakonsultti Mikko Mäläskä sanoo.

Rakennuttajatoimistojen Liitto RTL on valinnut Vuoden rakennuttajakonsultin vuodesta 2010. Tunnustuksen tavoitteena on parantaa rakennuttajakonsulttien profiloitumista hankkeenjohtamisen osaajina. Valinnan tekee RAKLIn Rakennuttaminen -johtoryhmästä koottu raati. RTL parantaa rakennuttajakonsulttien toimintaympäristöä sekä ennakoi, seuraa ja auttaa hallitsemaan toimintaympäristön muutoksia. 

Lisätietoja: 
Jani Rantala, hallituksen puheenjohtaja, Rakennuttajatoimistojen Liitto RTL ry, puh. 041 515 2435 

Mikko Mäläskä, Vuoden 2020 rakennuttajakonsultti, rakennuttajapäällikkö, A-Insinöörit, puh. 040 740 8076 

Kuva: A-Insinöörit / Noora Slotte

Avainsanat

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Rakennuttajatoimistojen Liitto Ry RTL
Rakennuttajatoimistojen Liitto Ry RTL
Annankatu 24
00100 Helsinki

http://www.rtlry.fi

Rakennuttajatoimistojen Liitto RTL ry

Rakennuttajatoimistojen liitto RTL ry on perustettu vuonna 1986 riippumattomien rakennuttajakonsulttiyritysten yhteistyötä ja edunvalvontaa varten. RTL:n toiminnan tavoite on parantaa rakennuttajakonsultin profiloitumista hankkeen johtamisen osaajana. Liiton toiminta kattaa toimitila-, asunto- ja infrarakentamisen. 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Rakennuttajatoimistojen Liitto Ry RTL

Rakennuttajatoimistojen Liitto RTL on valinnut vuoden rakennuttajakonsultiksi 2019 projektinjohtaja Erkki Pekkasen Ramboll CM Oy:stä24.1.2020 08:00:00 EETTiedote

Pekkanen on kokenut kiinteistöalan ja rakennuttamisen ammattilainen, joka yli kolmikymmentävuotisen uransa aikana on johtanut merkittäviä uudisrakennus- ja korjaushankkeita. Pekkasen vahvuus on hänen laaja-alainen kokemuksensa erilaisista hankkeista kaupan alan liikehuoneistoista toimistojen, hotellien ja vaativien julkisten tilojen rakennuttamiseen.

Vuoden rakennuttajakonsultti 2016: Merja Tiivola on turvaluokiteltujen kohteiden erityisosaaja27.1.2017 10:16:23 EETTiedote

Rakennuttajatoimistojen Liitto RTL on valinnut vuoden rakennuttajakonsultiksi Merja Tiivolan Rakennuttajatoimisto HTJ:sta. Tilaajat kiittävät Tiivolaa tämän osaamisesta ja luotettavuudesta. Hänen käsiinsä on uskottu useiden vaativien erikoiskohteiden sekä turvaluokiteltujen hankkeiden johtaminen. Pitkäaikaiset asiakassuhteet ja kollegoiden arvostus ovat osoituksia sellaisesta ammattitaidosta, jota tilaaja rakennuttajakonsultilta odottaa.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme