Rakennuttajatoimistojen Liitto Ry RTL

Rakennuttajatoimistojen Liitto RTL on valinnut Vuoden rakennuttajakonsultiksi Hannu-Pekka Seppäsen A-Insinööreistä

Jaa

Rakennuttajatoimistojen liitto on valinnut vuoden 2022 rakennuttajakonsultiksi projektipäällikkö Hannu-Pekka Seppäsen A-Insinööreistä. Seppäsellä on vahva ja monipuolinen kokemus rakennusalalta, joka näkyy hänen tavassaan vetää hankkeita. RTL ry on valinnut Vuoden rakennuttajakonsultin vuodesta 2010.

Vuoden rakennuttajakonsultti 2022             Kuva: Olli-Pekka Latvala
Vuoden rakennuttajakonsultti 2022 Kuva: Olli-Pekka Latvala

Seppänen on työskennellyt ennen A-Insinöörejä julkisissa organisaatioissa muun muassa työnjohtajan, rakennusvalvontaviranomaisen sekä tilaajan tehtävissä. Laaja kokemus julkisista organisaatioista näkyy Seppäsen johtamissa hankkeissa. Hän käy hankkeen tavoitteet läpi selkeästi tilaajan kanssa ja osaa viestiä nämä tavoitteet myös hankkeen muille osapuolille. Seppäsen vahvuus on kokemus ja näkemys siitä, mitkä ovat tilaajan odotukset, mitä tilaaja tarvitsee ja kyky rakennuttajakonsulttina vastata tilaajan tarpeisiin.

Vuoden rakennuttajakonsultiksi 2022 valittu Seppänen käyttää hankkeissaan aktiivisesti uusia rakennusalaa kehittäviä menetelmiä, työkaluja ja sopimusmuotoja. Hänellä on myös kattava kokemus erilaisista hankemuodoista.

”Vuoden rakennuttajakonsultin valinnassa arvostamme hankkeen johtamisen osaamista, tilaajan tavoitteiden toteuttamista, innovatiivisuutta ja panostamista kestävään kehitykseen. Hannu-Pekka Seppänen on osoittanut omaavansa erinomaiset taidot näistä kaikista. Myös hänen yhteistyötaitojaan ja ratkaisuhakuisuutta on kiitelty vetämissään hankkeissa”, kertoo RTL ry:n hallituksen puheenjohtaja Jani Rantala.

”Nykypäivän kompleksiset rakennushankkeet vaativat onnistuakseen vahvaa yhteistyötä ja yhteisten tavoitteiden asettamista. Yhteistoimintaa tarvitaan kaikilla alueilla kokonaistaloudellisuuden ja aikataulujen hallinnasta hyvään käyttäjäkokemukseen. Rakennuttajakonsultin roolina on mahdollistaa yhteistyö ja sovittaa eri ihmisten osaamiset yhteen. Kiitos tästä tunnustuksestakin kuuluu kaikille hankeryhmille, joita olen saanut luotsata”, Vuoden rakennuttajakonsultti Hannu-Pekka Seppänen kiittää.

Tunnustuksen tavoitteena on parantaa rakennuttajakonsulttien profiloitumista hankkeenjohtamisen osaajina. Valinnan tekee Raklin Rakennuttaminen-johtoryhmästä koottu raati. RTL parantaa rakennuttajakonsulttien toimintaympäristöä sekä ennakoi, seuraa ja auttaa hallitsemaan toimintaympäristön muutoksia. RTL ry on valinnut Vuoden rakennuttajakonsultin vuodesta 2010.

Lisätietoja:
Jani Rantala, hallituksen puheenjohtaja, Rakennuttajatoimistojen Liitto RTL ry, puh. 041 515 2435
Hannu-Pekka Seppänen, projektipäällikkö, A-Insinöörit, puh. 044 797 5553

Avainsanat

Kuvat

Vuoden rakennuttajakonsultti 2022             Kuva: Olli-Pekka Latvala
Vuoden rakennuttajakonsultti 2022 Kuva: Olli-Pekka Latvala
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Rakennuttajatoimistojen Liitto Ry RTL
Rakennuttajatoimistojen Liitto Ry RTL
Annankatu 24
00100 Helsinki

http://www.rtlry.fi

Rakennuttajatoimistojen Liitto - RTL ry ja sen jäsenyritykset pyrkivät rakennuttajakonsulttipalveluiden tarkoituksenmukaisuuden, taloudellisuuden ja laatutason kohottamiseen. Liitto jäsenyrityksineen toimivat terveiden ja eettisesti hyväksyttävien yhteistyösuhteiden kehittämiseksi tilaajien ja rakennuttajakonsulttien kesken.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Rakennuttajatoimistojen Liitto Ry RTL

Rakennuttajatoimistojen Liitto RTL on valinnut vuoden rakennuttajakonsultiksi A-Insinöörien Mikko Mäläskän14.1.2021 11:30:00 EET | Tiedote

Rakennuttajatoimistojen liitto on valinnut vuoden 2020 rakennuttajakonsultiksi A-Insinöörien rakennuttajapäällikkö Mikko Mäläskän. Tulevaisuuden sairaala OYS 2030 -hankkeessa työskentelevä Mäläskä on elinkaari- ja tietomalliosaaja, joka kannustaa monialaiseen yhteistoimintaan rakennushankkeissa. RTL ry on valinnut vuoden rakennuttajakonsultin vuodesta 2010.

Rakennuttajatoimistojen Liitto RTL on valinnut vuoden rakennuttajakonsultiksi 2019 projektinjohtaja Erkki Pekkasen Ramboll CM Oy:stä24.1.2020 08:00:00 EET | Tiedote

Pekkanen on kokenut kiinteistöalan ja rakennuttamisen ammattilainen, joka yli kolmikymmentävuotisen uransa aikana on johtanut merkittäviä uudisrakennus- ja korjaushankkeita. Pekkasen vahvuus on hänen laaja-alainen kokemuksensa erilaisista hankkeista kaupan alan liikehuoneistoista toimistojen, hotellien ja vaativien julkisten tilojen rakennuttamiseen.

Vuoden rakennuttajakonsultti 2016: Merja Tiivola on turvaluokiteltujen kohteiden erityisosaaja27.1.2017 10:16:23 EET | Tiedote

Rakennuttajatoimistojen Liitto RTL on valinnut vuoden rakennuttajakonsultiksi Merja Tiivolan Rakennuttajatoimisto HTJ:sta. Tilaajat kiittävät Tiivolaa tämän osaamisesta ja luotettavuudesta. Hänen käsiinsä on uskottu useiden vaativien erikoiskohteiden sekä turvaluokiteltujen hankkeiden johtaminen. Pitkäaikaiset asiakassuhteet ja kollegoiden arvostus ovat osoituksia sellaisesta ammattitaidosta, jota tilaaja rakennuttajakonsultilta odottaa.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme