Into Kustannus

"Rakkaudesta harmonikkaan" kertoo muusikko Sirkka Kelopuron pitkästä urasta

Jaa

1.12. ilmestynyt uutuuskirja avaa kiinnostavasti Kelopuron uraa harmonikan soittajana.

Sirkka Kelopuro rakastui harmonikan soittamiseen yhdeksänvuotiaana ja on elänyt suomalaisen harmonikan historiaa siitä lähtien. Miesten hallitsemaan maailmaan astuminen vaati paljon rohkeutta ja sitkeyttä.

Rakkaudesta harmonikkaan -kirjassaan Kelopuro avaa muusikon elämää ja esteitä, joita rajoja rikkova artisti kohtasi. Kelopuro muistelee opiskeluaikojaan Saksassa, esiintymisiä TV-ohjelmissa ja konserteissa sekä levytyksiä ja radionauhoituksia. Hän avaa kiinnostavasti nuoren muusikon matkaa unelmien ja pettymysten kautta arvostetuksi ammattilaiseksi. 

Muusikko Sirkka Kelopuro on voittanut Suomen mestaruuden ja yltänyt neljään kakkossijaan kansainvälisissä harmonikkakilpailuissa. Kelopuro äänitti Yleisradiolle ja äänilevyille taidemusiikkia ja koulutti soitonopettajia Helsingin Konservatoriossa ja Helsingin ammattikorkeakoulussa 25 vuotta. Lisäksi hän on laatinut kolme harmonikkaoppikirjaa.

Arvostelukappaleet:

arvostelukappaleet@intokustannus.fi

Haastattelupyynnöt:

emmi-julia.lepisto@intokustannus.fi / 040 913 5292

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Into Kustannus
Into Kustannus
Kalevankatu 43
00180 HELSINKI

http://www.intokustannus.fi

Into on kustantamo, joka julkaisee uutta avaavaa ja näkökulmia avartavaa laadukasta kirjallisuutta yksin ja yhteistyössä muiden tahojen kanssa. Innon toiminta on rohkeaa, kunnianhimoista ja tavoitteellista. 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Into Kustannus

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme