WSOY

Ranskalais-marokkolainen menestyskirjailija Leïla Slimani vierailee Suomessa 24.–25.9.

Jaa

Leïla Slimanin (s. 1981) kansainvälinen menestysromaani Kehtolaulu sai Ranskan arvostetuimman kirjallisuuspalkinnon vuonna 2016. Ranskan presidentti Emmanuel Macron on nimennyt Slimanin ranskalaisen kulttuurin ja kielen lähettilääksi.

Kehtolaulu on rohkea ja ajankohtainen jännitysromaani vallasta ja vanhemmuudesta. Se käsittelee eurooppalaisen yhteiskunnan kahtiajakoa, teemoinaan maahanmuutto, naisen asema, äitiyden ja työn yhdistäminen.

Kehtolaulu palkittiin Goncourtilla, Ranskan arvostetuimmalla kirjallisuuspalkinnolla vuonna 2016. Oikeudet kirjaan on myyty lähes neljäänkymmeneen maahan ja Kehtolaulun jälkeen Slimanista tuli Ranskan luetuin kirjailija. Slimani asuu Pariisissa miehensä ja kahden lapsensa kanssa.

Kehtolaulu on nyt ilmestynyt suomeksi Lotta Toivasen kääntämänä. Slimani vierailee Suomessa 24.-25.9.

Kehtolaulu
WSOY
237 s.
Alkuperäisteos: Chanson douce
Suomentaja: Lotta Toivanen

Median tiedustelut ja arvostelukappalepyynnöt:

Ina Westman, ina.westman@wsoy.fi, p. 040 5544 543

Avainsanat

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

WSOY
WSOY
Lönnrotinkatu 18 A
00120 Helsinki

010 5060 200http://www.wsoy.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta WSOY

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme