Ranskalaisbistro Frans & Amelien syyslistalla herkutellaan kurpitsakeitolla ja poronpaistilla – Maistelumenu kokoaa syksyn maut yhteen
”Halusimme antaa asiakkaillemme mahdollisuuden nauttia mahdollisimman monta makua yhdellä aterialla. Idea on lähtöisin Jyväskylän Frans & Sandra -bistrosta, jossa maistelumenua on menestyksellä tarjoiltu asiakkaille jo toista vuotta”, kertoo ketjupäällikkö Jussi Lampinen SOK Matkailu- ja ravitsemiskaupan ketjuohjauksesta. ”Maistelumenuhun kuuluu makuja yhteensä seitsemästä annoksesta; kolmesta alku-, kahdesta pää- ja kahdesta jälkiruoasta. Jokainen annos jaetaan yhdessä ystävän kanssa.”
Maistelumenun sijaan syysmenulta voi myös valita juuri itseä kiinnostavat annokset. Vegaaneille on tarjolla kolmen ruokalajin vegaanimenu sopivine vegaanisine viineineen.
Ranskalaisen keittiön klassikot aina saatavilla
Frans & les Femmes -ravintoloiden klassikkoannoksia rakastavia ei ole unohdettu. Neljästi vuodessa vaihtuvan kausimenun rinnalla kulkee aina klassikkolista, jolta löytyy asiakkaiden rakastamia annoksia, kuten etanoita, pariloitua maksaa, bouillabaissea pippuripihviä sekä itse leivottua suklaakakkua.
”Suositut simpukkaperjantait jatkavat nekin eli joka perjantai tarjoilemme tuoreita sinisimpukoita kermaisessa Dijon-valkosipuliliemessä, niin kauan kuin niitä riittää”, Lampinen kertoo.
Kymmenen modernia bistroa
Aiemmin Sokos Hotellien hotelliravintoloina tutuiksi tulleet Fransmannit uusittiin raikkaiksi ja rennoiksi bistroiksi vuosien 2016–2018 aikana. Uudistetuissa 10 Frans & les Femmes -ravintolassa yhdistyvät rakkaus hyvään ruokaan, viiniin ja ihmisiin.
”Olemme saaneet asiakkailtamme todella hyvää palautetta erityisesti uusista tiloista, jotka on sisustettu ajan henkeen hyvin valoisiksi ja raikkaiksi”, Lampinen kertoo. ”Ruoan osalta asiakkaita viehättävät tutut annokset, mutta samalla kysellään säännöllisesti jotakin uutta. Ilahduttavaa on lounaamme, Nizzan salaattitorin, suuri suosio. Eikä ihme, sillä se on todella runsas, sanoisin jopa että kaupunkinsa runsain.”
Syysmenu saatavilla 11. syyskuuta alkaen kaikissa Frans & les Femmes -ravintoloissa.
Frans & Amelie, Kluuvikatu 8, Helsinki
Frans & les Femmes -ravintolat löydät seuraavilta paikkakunnilta:
Helsinki, Jyväskylä, Kotka, Kouvola, Kuopio, Mikkeli, Oulu, Rovaniemi, Tampere ja Vaasa
https://www.raflaamo.fi/fi/frans-les-femmes
Lisätietoja:
Ketjupäällikkö Jussi Lampinen, Frans & les Femmes -ravintolat / SOK Matkailu- ja ravitsemiskaupan ketjuohjaus, puh. 010 768 0264,jussi.lampinen@sok.fi
Avainsanat
Yhteyshenkilöt
Ketjupäällikkö Jussi Lampinen, Frans & les Femmes -ravintolat / SOK Matkailu- ja ravitsemiskaupan ketjuohjaus, puh. 010 768 0264, jussi.lampinen@sok.fi
Kuvat
Tietoja julkaisijasta
Frans & les Femmes -ravintolat ovat elämäniloisia ranskalaisbistroja, joissa rakkaus hyvään ruokaan yhdistyy siitä nauttimiseen. Ravintoloita on 10 Helsingistä Rovaniemelle.
https://www.raflaamo.fi/fi/frans-les-femmes
Tilaa tiedotteet sähköpostiisi
Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.
Lue lisää julkaisijalta SOK - Suomen Osuuskauppojen Keskuskunta
S-ryhmän päivittäistavarakauppa vastasi asiakkaiden tarpeisiin ja kasvatti edelleen markkinaosuuttaan27.3.2024 09:01:00 EET | Tiedote
S-ryhmän päivittäistavarakauppa onnistui vastaamaan asiakkaiden tarpeisiin viime vuonna niin hyvin, että S-ryhmä kasvatti ainoana kaupparyhmänä markkinaosuuttaan vuonna 2023. S-ryhmän päivittäistavarakaupan myynti kasvoi 8,9 prosenttia vuonna 2023. Nielsenin myymälärekisterin mukaan S-ryhmän päivittäistavarakaupan markkinaosuus oli viime vuonna 48,3 prosenttia (+1,3 %-yks.). S-ryhmä on myös ruoan verkkokaupan markkinajohtaja.
S-ryhmän ravintoloiden asiakkaiden suositteluhalukkuus paras 10 vuoteen – ravintoloiden ja henkilöstön vuoden 2023 parhaat onnistujat palkittiin27.3.2024 08:48:26 EET | Tiedote
Asiakkaiden aito kohtaaminen ja henkilökohtainen huomioiminen ovat merkittävä osa asiakaskokemusta. S-ryhmän ravintoloissa asiakaspalvelu on yksi systemaattisen kehitystyön painopisteistä. Ryhmän ravintoloiden asiakastyytyväisyys ja suositteluhalukkuus nousivat kymmenettä vuotta perättäin ja ovat kiitettävällä tasolla. Ravintola-alan ammattilaisia palkittiin hienosta vuodesta ja erityisen hienoista onnistumisista ravintoloiden vetovoiman ja asiakaskokemuksen edistämiseksi valtakunnallisessa tapahtumassa 26. maaliskuuta 2024 Original Sokos Hotel Triplassa.
Vuosi- ja vastuullisuuskatsaus 2023 – ”Entistä tiiviimpää yhdessä tekemistä arvoketjussa”26.3.2024 15:07:33 EET | Tiedote
Katsaus S-ryhmän viime vuoteen, liiketoimintoihin ja vastuullisuuteen on nyt julkaistu. Vastuullisuuden saralla S-ryhmässä ollaan ylpeitä muun muassa siitä, että tavoite omien päästöjen vähentämiseen täyttyy etuajassa. Ilmastotyössä sitouduttiin asettamaan kunnianhimoinen Net Zero 2050 -tavoite ja luontotyötä edistettiin yhteistyössä kumppaneiden kanssa.
Uusi jätelaki sai suomalaiset ryntäämään kauppaan – kompostoreiden myynti tuplaantunut lyhyessä ajassa26.3.2024 08:25:00 EET | Tiedote
Viime vuodesta alkaen asteittain Suomessa voimaan tuleva jätelain muutos on saanut suomalaiset suuntaamaan kiihtyvällä tahdilla kaupoille. Prisman myyntidatan mukaan muun muassa kompostoreiden ja kodin jätelajittelujärjestelmien myynti on noussut jopa kaksinkertaiseksi viimeisen kolmen kuukauden aikana. Kysyntä on ollut viime vuodesta lähtien niin suurta, että lämpökompostorit jopa hetkeksi loppuivat kaupoista.
Vesivastuullisuus keskeinen osa luontotyötä – S-ryhmä tukee John Nurmisen Säätiötä22.3.2024 08:45:00 EET | Tiedote
S-ryhmä tukee John Nurmisen Säätiötä ja sen meriympäristöhankkeita, joissa muun muassa vähennetään maalta mereen päätyvää ravinnekuormitusta ja torjutaan rehevöitymistä ja muita mereen kohdistuvia ympäristöriskejä.
Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.
Tutustu uutishuoneeseemme