Espoon kaupunki - Esbo stad

Rantakesän kaupunkijuhannus Espoossa

Jaa

Espoossa koko perheen kaupunkijuhannus täyttyy tanssista, musiikista sekä Rantakesän juhannusmaalauksista Matinkylän Café Merenneidossa.

Perjantai 22.6.
Klo 20-01.30 Juhannusjuhlat
Café Merenneidon perinteiseen juhannusjuhlaan kuuluvat live-musiikki ja tanssit sekä tietysti iloinen ja lämminhenkinen tunnelma! Järjestäjänä Café Merenneito.

Lauantai 23.6.
Klo 14-17 Rantakesän kaupunkijuhannus
Koko perheen kaupunkijuhannuksen avaa vauhdikkaalla ja mukaansatempaavalla musiikkitarinatuokiolla Tomi Pulkkinen Duo. Rento ja letkeä Fin'n'Fill tunnelmoi Matinkylän rannalla. Kaupunkijuhannuksen päätteeksi Dj Criba soittaa kesäisiä disco- ja househittejä. Rantakesän neito loihtii perheen pienimmille juhannuspäivän maalauksia kasvoille.

14.00 Tomi Pulkkinen Duo
15.00 Fin'n'Fill
16.00 Dj Criba

Cafe Merenneito on avoinna perjantaina ja lauantaina tapahtumien ajan.

Järjestäjänä
Rantakesä
Kaupunkitapahtumat Espoo
Visit Espoo

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Sami Lehtinen
Rantakesä -koordinaattori
Kaupunkitapahtumat Espoo
sami.lehtinen@espoo.fi
Puh. 043 8272319

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Espoon kaupunki - Esbo stad
Espoon kaupunki - Esbo stad
PL 1 / PB 1
02070 ESPOON KAUPUNKI / ESBO STAD

+358 9 816 21http://www.espoo.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Espoon kaupunki - Esbo stad

Kuusi suurinta kaupunkia: tulevaisuuden kestävää kaupunkipolitiikkaa tulee tehdä kuntien ja kaupunkien väliset erot tunnistaen21.2.2019 09:00:00Tiedote

Suomen kuusi suurinta kaupunkia ovat laatineet yhteiset hallitusohjelmatavoitteet. Tulevalla hallituskaudella kaupunkien erityiset haasteet ja mahdollisuudet, joiden ratkaisemisessa suuret kaupungit ovat avainasemassa, tulee nostaa kansallisen kaupunkipolitiikan keskiöön. Kaupunkipolitiikassa tarvitaan kuuden suurimman kaupungin ja valtion tasavertaista kumppanuutta ja vuorovaikutusta.

Finlands finaste bussterminal och Havsvindsvägen öppnas i Hagalund15.2.2019 16:00:59Tiedote

Kommunikationerna och uträttandet av ärenden blir avsevärt lättare i Hagalund från och med den 4 mars, när bussterminalen för anslutningstrafik tas i bruk och Havsvindsvägen som löper genom Hagalund öppnas för trafiken. Bussterminalen och Havsvindsvägen öppnar många flaskhalsar i trafiken och gör kommunikationerna smidigare. Havsvindsvägen har varit stängd för trafiken sedan våren 2013.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme