Alko Oy

Rantasalmen Alko uudistuu

Jaa

Rantasalmen Alkon myymälä uudistetaan. Myymälä on avoinna viimeistä päivää ennen remonttia maanantaina 25.10. ja se avataan uudelleen torstaina 28.10. klo 11. Uudistetussa myymälässä asiointi on entistäkin selkeämpää ja vaivattomampaa, ja paikalliset toiveet huomioidaan aktiivisesti valikoimassa.

Rantasalmen myymälän ollessa suljettuna asiakkaita palvelevat lähimmät Alkot sijaitsevat Juvalla (Piikkiläntie 8), Sulkavalla (Alanteentie 38) sekä Savonlinnassa (Olavinkatu 46 ja Nojanmaantie 15).

”Uudistus selkeyttää ja raikastaa Rantasalmen myymälän ilmettä. Tavoittelemme entistäkin vaivattomampaa asiointia, selkeitä esillepanoja sekä kiinnostavaa valikoimaa huomioiden myös eri sesongit. Tuttu henkilökunta palvelee Rantasalmen myymälässä jatkossakin ja autamme mielellämme löytämään sopivat juomat erilaisten ruokien pariksi”, palvelujohtaja Mika Kauppinen kertoo.

Rantasalmen myymälä on kooltaan 150 neliötä ja valikoimaan mahtuu lähes 600 tuotetta, joista viinejä on noin 250, panimotuotteita noin 40, väkeviä noin 150 ja alkoholittomia juomia noin 20.

”Rantasalmen myymälä on viimeistä päivää auki ennen remonttia maanantaina 25. lokakuuta ja aukeaa uusittuna jo saman viikon torstaina 28. päivä. Myymälän valikoimaa suunnitellessamme kuuntelemme jatkossakin asiakastoiveita herkällä korvalla varmistaaksemme ajassa elävän valikoiman. Toiveita voi jättää helposti Alkotoiveen muodossa myös verkko-osoitteessa alkotoive.fi”, kertoo palvelupäällikkö Heli Eronen.

Verkkokauppa täydentää myymälän valikoimaa

Myymälöiden valikoima vastaa kattavasti asiakkaiden perustarpeisiin. Verkkokaupasta on tilattavissa koko Alkon kattava 11 000 tuotteen valikoima ja tuotteet voi noutaa omasta lähi-Alkosta.

”Verkkokauppa ja digitaaliset palvelumme, kuten Alko-äppi, täydentävät myymälöidemme tarjoamaa palvelua. Verkkokauppatilauksen voi tehdä myös Alkossa myyjän avustuksella”, Mika Kauppinen kertoo.

Vihreän valinnan tuotteet suosiossa myös Itä-Suomessa

Alkon asiakkaita kiinnostavat myös Vihreän valinnan tuotteet, jotka kertovat tuottajan sitoutumisesta ympäristötyöhön ja kestävään kehitykseen. Kuluttajat kiinnittävät juomavalinnoissaan yhä enemmän huomiota ympäristöystävällisyyteen ja vastuullisuuteen. Vihreän valinnan tuotteet on helppo löytää Alkoista, sillä ne on merkitty hyllynreunojen hintalappuihin Vihreä valinta -symboleilla.

Juomapakkauksella ja sen valmistamisella on merkittävä osuus juoman hiilijalanjäljestä. Viinillä se on jopa 46 prosenttia tuotteen ympäristövaikutuksista. Alkon tavoitteena on vuoteen 2030 mennessä pienentää juomapakkausten ilmastovaikutuksia 50 prosentilla verrattuna vuoden 2020 tilanteeseen.


Lisätiedot 
 

Itä-Suomen palvelujohtaja Mika Kauppinen, p. 040 566 5495, mika.kauppinen@alko.fi   

Alkon mediapuhelin 020 711 5123 (arkisin klo 8–16), viestinta@alko.fi

Avainsanat

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Alko Oy
Arkadiankatu 2
00101 Helsinki

020 711 11http://www.alko.fi

Alko haluaa tarjota asiakkailleen maailmanluokan palvelua. Monipuolinen ja uudistuva noin 11 000 tuotteen valikoima mahdollistaa nojatuolimatkat ympäri maailmaa asiakkaan omassa olohuoneessa. Asiakkaitamme palvelee monikanavainen palveluverkosto: 366 myymälää, yli 130 noutopistettä, verkkokauppa ja mobiilisovellus. Vuonna 2020 Alkon liikevaihto oli 1,3 miljardia euroa ja asiakaskäyntejä reilut 57 miljoonaa.

Vastuullisuus on meille sydämen asia. Arjessamme se tarkoittaa muun muassa tinkimätöntä myynninvalvontaa, hankinnan läpinäkyvyyden kehittämistä, pakkausmateriaalien kierrätystä, tuoteturvallisuutta sekä hyvinvointia edistäviä hankkeita.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Alko Oy

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme