Pirkanmaan ELY-keskus

Rantatunnelissa pelastusharjoitus 11.11.2020

Jaa

Tampereen Rantatunnelissa järjestetään pelastusharjoitus 11.11.2020 23:00–12.11.2020 02:00. Tunneli on harjoituksen ajan suljettuna liikenteeltä ja liikenne ohjataan katuverkon kautta kulkevalle opastetulle varareitille.

Harjoituksessa pelastuslaitos, poliisi, ensihoito ja tieliikenneviranomaiset sidosryhmineen harjoittelevat keskinäistä yhteistoimintaa mahdollisten tunnelissa tapahtuvien onnettomuustilanteiden varalta.

Harjoitustilanne pyritään tekemään mahdollisimman todentuntuiseksi onnettomuustilanteen ja pelastusreittien osalta. Rantatunnelin molemmat ajosuunnat suljetaan ja liikenne ohjataan varareitille opastei-en ja kiinteiden sulkujen avulla.

Harjoitukseen osallistuvat Pirkanmaan pelastuslaitos, Sisä-Suomen poliisi, Pirkanmaan sairaanhoitopiirin ensihoitokeskus, Intelligent Traffic Management Oy (Tieliikennekeskus Tampere), Pirkanmaan ELY-keskus sekä tunnelin hoitourakoitsijana toimiva Destia Oy.

Lisätietoja harjoituksesta antavat Pirkanmaan ELY-keskuksen, Tampereen Tieliikennekeskuksen ja Pirkanmaan pelastuslaitoksen yhteyshenkilöt. 

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Pirkanmaan ELY-keskus:

Rantatunnelin hallinnoija
Heikki Koski
puh. 0295 036 251
heikki.koski@ely-keskus.fi

Rantatunnelin turvallisuusvastaava
Kimmo Toivonen
puh. 0295 029 216
kimmo.toivonen@ely-keskus.fi

Intelligent Traffic Management Oy, Tieliikennekeskus Tampere:

Liikennekeskuspäällikkö
Eero Sauramäki
puh. 050 3534010
eero.sauramaki@tmfg.fi

Pirkanmaan pelastuslaitos:

Palomestari
Joonas Suikkanen
puh. 040 806 2237
joonas.suikkanen@tampere

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Pirkanmaan ELY-keskus
Pirkanmaan ELY-keskus
Yliopistonkatu 38, PL 297
33101 Tampere

http://www.ely-keskus.fi/web/ely/ely-pirkanmaa

Huolehdimme sujuvasta arjesta; teiden rakentamisesta ja niiden kunnosta, ympäristön tilasta ja suojelusta sekä yritysten tukemisesta. Maakunnan kehittäjänä ja rahoituksen myöntäjänä teemme ELY-keskuksessa päivittäin työtä kestävän tulevaisuuden ja Pirkanmaan parhaaksi. 

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Pirkanmaan ELY-keskus

Iso-Längelmävedellä ja Iso-Tarjannevedellä vedenkorkeudet lähes huipussaan - säännöstellyistä järvistä Näsijärven, Pyhäjärven ja Vanajaveden vedenpinnat nousevat vielä kesäkuussa29.4.2021 08:00:00 EEST | Tiedote

Pirkanmaan suurilla luonnontilaisilla järvillä vedenkorkeudet ovat jo lähes huipussaan ja lähtevät viimeistään toukokuun puolessa välissä laskuun. Pienemmillä järvillä huippu on pääasiassa ohitettu ja vedenpinnat ovat jo siirtyneet kesäiseen laskusuuntaansa. Säännöstellyissä järvissä vedenkorkeuden nousu jatkuu toukokuun ajan. Kauvatsanreitillä vettä juoksutetaan poikkeusluvan turvin.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme