Alko Oy

Rauman Äyhön Alko uudistuu, myymälä kiinni 6.–16.5.

Jaa

Rauman Äyhön Alko on kiinni remontin vuoksi 6.–16.5. ja se avataan jälleen 17.5. klo 9. Äyhön myymälän ollessa kiinni, palvelee Rauman keskustan myymälä (Karjalankatu 5) normaalisti arkisin klo 9-21 ja lauantaisin klo 9-18.

”Rauman kahdesta myymälästä on nyt Äyhön myymälän vuoro päivittyä sekä toiminnallisesti että ilmeen osalta Alkon uuden myymäläkonseptin mukaiseksi. Uudet tilat tarjoavat myös henkilöstöllemme entistä toimivammat puitteet Suomen parhaan asiakaspalvelun takaamiseksi,” kertoo Lounais-Suomen aluepäällikkö Juha Laanti.

Rauman Äyhön Alkon valikoima koostuu remontin jälkeen noin 1 300 nimikkeestä, joista panimotuotteita on noin 200, väkeviä noin 350 ja viinejä noin 750. Remontin yhteydessä valikoimaa uudistetaan noin 50 tuotteella huomioiden myös tuleva kesäsesonki.

Tämän lisäksi Alkon verkkokauppa palvelee asiakkaita noin 8 500 tuotteen koko valikoimalla. Verkkokaupan kautta kaikki Alkon tuotteet ovat tilattavissa mihin tahansa myymälään tai noutopisteeseen.

Kannustamme asiakkaita kertomaan tuotetoiveitaan

”Koko myymälätiimimme odottaa innolla kauan kaivattua remonttia. Ilme raikastuu ja tilojen toiminnallisuus paranee. Rakennamme valikoimaa myös yhdessä asiakkaidemme kanssa ja kannustankin lämpimästi asiakkaitamme kertomaan henkilöstöllemme tuotetoiveita. Ylipäätään asiantuntevat myyjämme auttavat mielellään, joten apua saa vaikkapa kevään ja kesän juhlajuomien valintaan”, myymäläryhmän palvelupäällikkö Suvi Raittinen sanoo.

Alko pyrkii aktiivisesti vähentämään myymäläketjunsa ympäristövaikutuksia. Liikepaikan valintaan vaikuttavatkin esimerkiksi synergiaedut, joita ovat mm. yhteinen pullojen ja tölkkien kierrätys, jätehuolto ja vartiointi. Yhteistoiminnan kautta haetaan ekologista tehokkuutta ja kustannussäästöjä sekä parempaa palvelua asiakkaille.

Lisätiedot


aluepäällikkö Juha Laanti, p. 020 711 6301

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Alko Oy
Alko Oy
Arkadiankatu 2
00101 Helsinki

020 711 11http://www.alko.fi

Alko haluaa tarjota asiakkailleen maailmanluokan palvelua. Monipuolinen ja uudistuva valikoima mahdollistaa nojatuolimatkat ympäri maailmaa asiakkaan omassa olohuoneessa. Tarjoamme niin 360 myymälässämme kuin digitaalisissa kanavissamme erinomaista ja asiantuntevaa palvelua sekä kiinnostavia tuotteita Hangosta Nuorgamiin. Asiakkaitamme palvelee noin 2500 alkolaista. Vuosittain meillä asioi reilut 55 miljoonaa asiakasta. Vuonna 2018 Alkon liikevaihto oli 1,2 miljardia euroa.


Vastuullisuus on meille sydämen asia. Arjessamme se tarkoittaa muun muassa tinkimätöntä myynninvalvontaa, hankinnan läpinäkyvyyden kehittämistä, pakkausmateriaalien kierrätystä, tuoteturvallisuutta sekä hyvinvointia edistäviä hankkeita.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Alko Oy

Muistutus: Hae mukaan Alkon järjestämään Maistuvia sisältöjä -valmennukseen!11.6.2019 09:20:01 EESTKutsu

Oletko sisällöntuottaja juoman ja ruoan maailmasta ja kaipaat uutta potkua tai kipinää tekemiseesi? Tai oletko alalle tähtäävä ja haluaisit syventää osaamistasi? Alko järjestää syksyllä ensimmäistä kertaa Maistuvia sisältöjä -valmennuksen, jossa valmennetaan toimittajia, bloggareita, vloggareita ja podcasting-tekijöitä syventämään juoma- ja ruoka-alan osaamistaan ja hyödyntämään tätä osaamista omassa sisällöntuotannossaan.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme