McDonald's

Rauman McDonald’s-ravintola uudistuu ja tarjoaa töitä 10 uudelle työntekijälle

Jaa

McDonald’s-ravintola Raumalla sulkeutuu noin kuukauden kestävän remontin ajaksi maanantaina 25.1.2021. Uudistunut ravintola aloittaa remontin myötä pöytiintarjoilun. Ravintola palkkaa myös uusia työntekijöitä, ja järjestää kaksi rekrytointitilaisuutta 3.2.2021 ja 23.2.2021 Kontion kahvilassa (Karjalankatu 3, Rauma) kello 13–16. Kaikki paikalle saapuvat hakijat haastatellaan.

Remontissa Rauman McDonald’s-ravintola saa uuden ilmeen, ja sinne asennetaan digitaaliset tilauskioskit. Tilauskioskien avulla asiakkaat voivat valita haluamansa tuotteet, tilata ja maksaa tilauksensa digitaalisilta näytöiltä. Asiakkaan tilaama ruoka valmistetaan heti tilauksen jälkeen ja tarjoillaan suoraan pöytään.

Remontin jälkeen myös autokaistan asiakkaita pystytään palvelemaan entistä sujuvammin autokaistalle asennettavien uusien digitaalisten menutaulujen avulla.

”Olemme todella innoissamme, että pääsemme aloittamaan työt täysin uudistetussa ravintolassa. Remontin ansioista pystymme jatkossa tarjoamaan asiakkaillemme entistä nykyaikaisemman ja miellyttävämmän ravintolakokemuksen”, kertoo yrittäjä Johanna Junkkari.

Rekrytointitapahtumat keskiviikkona 3.2. ja tiistaina 23.2.

Uudistuksen myötä Rauman McDonald’s-ravintolaan palkataan uusia työntekijöitä. Rekrytoinnit järjestetään keskiviikkona 3. helmikuuta ja tiistaina 23.2.

”Meillä kaivataan uusia työkavereita, jotka ovat positiivisia ja palveluhenkisiä. Aiempaa työkokemusta ei tarvita, sillä koulutus työtehtäviin tapahtuu työpaikalla. Meille tärkeintä on positiivinen ja asiakaspalveluhenkinen asenne”, Junkkari sanoo.

Avoimet rekrytointitapahtumat järjestetään Kontion kahvilassa osoitteessa Karjalankatu 3, Rauma keskiviikkona 3. helmikuuta klo 13–16 ja tiistaina 23. helmikuuta klo 13–16. Mukaan haastatteluun työnhakija tuo ansioluettelonsa tai työhakemuksensa.

Tällä hetkellä vakituista työtä on tarjolla 10 täysi-ikäiselle ravintolatyöntekijälle, jotka pystyvät työskentelemään vähintään kolmena päivänä viikossa. Hakijoilta edellytetään suomen kielen taitoa.

”Kannattaa tulla rohkeasti paikan päälle, sillä kaikki paikalle saapuvat työnhakijat haastatellaan”, Junkkari jatkaa.

Junkkarin kaksi ravintolaa työllistää tällä hetkellä 113 henkeä, joista suurin osa on ensimmäisessä työpaikassaan. Ravintoloiden henkilökunnan keski-ikä on 22 vuotta.

Yhteyshenkilöt

Lisätietoja:

McDonald’s-yrittäjä Johanna Junkkari, puh. +358 400 417 848, johanna.junkkari (at) fi.mcd.com

Viestintäjohtaja Heli Ryhänen, puh. +358 40 501 7179, heli.ryhanen (at) fi.mcd.com

Tietoja julkaisijasta

McDonald's
Paciuksenkatu 29
00270 Helsinki

http://www.mcdonalds.fi

McDonald’s

McDonald’s on yksi maailman tunnetuimmista tuotemerkeistä. Tuttu kaarikuvio kohoaa yli 100 maassa, yhteensä noin 37 000 ravintolan tunnuksena. McDonald’s palvelee päivittäin noin 70 miljoonaa asiakasta. Maailmanlaajuisesti ketjun palveluksessa työskentelee 1,7 miljoonaa työntekijää. Suomen ensimmäinen McDonald’s avattiin yli 30 vuotta sitten vuonna 1984. Tällä hetkellä Suomessa on 66 McDonald's-ravintolaa. McDonald’s ravintoloiden yhteenlaskettu verollinen myynti oli 205,8 M€ vuonna 2019. Kasvua oli edelliseen vuoteen verrattuna lähes 7 %. Ravintoloista 55 eli noin 83 % on yksityisten lisenssinhaltijoiden eli yrittäjien omistuksessa. Yrittäjiä on yhteensä 11. 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta McDonald's

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme