Insinööriliitto IL ry

Rautatiealan tekniset asiantuntijat liittyivät Insinööriliittoon

Jaa

Rautatiealan Teknisten ja Toimihenkilöiden Liitto RTTL liittyy Insinööriliittoon ensi vuoden alusta alkaen.

RTTL:n valtuusto päätti tiistaina yksimielisellä päätöksellä hakea Insinööriliiton jäsenyyttä, ja Insinööriliiton hallitus hyväksyi jäsenhakemuksen.

RTTL on noin 570 henkilön jäsenmäärällään merkittävä rautatiealan ammattiyhdistys, jonka jäsenet työskentelevät pääosin VR-konsernin palveluksessa. Jäsenkunta koostuu pääosin diplomi-insinööreistä, insinööreistä, teknikoista ja muista tekniikan alan asiantuntijoista. RTTL on tällä hetkellä Pardian kautta STTK:n jäsenyhdistys.

- Odotamme hyvää yhteistyötä ja saumatonta edunvalvontaa siirtyessämme yleisliitosta nimenomaan tekniikan alan asiantuntijoiden edunvalvontaan keskittyneeseen liittoon, toteaa RTTL:n puheenjohtaja Johanna Wäre.

Insinööriliitto on vuonna 1919 perustettu insinöörien ja muiden tekniikan alan asiantuntijoiden liitto, jolla on noin 70 000 jäsentä ja RTTL:n liittymisen jälkeen 38 jäsenjärjestöä.

- Toivotan RTTL:n lämpimästi tervetulleeksi Insinööriliitto-yhteisöön. Tämä tukee meidän tavoitettamme keskittää insinöörien ja muiden tekniikan alan asiantuntijoiden, sekä erityisesti rautatiealan edunvalvontaa Akava-yhteisöön, toteaa IL:n puheenjohtaja Samu Salo.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Lisätietoja:

puheenjohtaja Samu Salo 040 184 2290

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Insinööriliitto IL ry
Insinööriliitto IL ry
Ratavartijankatu 2
00520 Helsinki

0201 801 801http://www.ilry.fi

Insinööriliitto on akavalainen ammattijärjestö, johon kuuluu jäsenjärjestöjen kautta 70 000 jäsentä. Jäsenet ovat insinöörejä ja muita tekniikan asiantuntijoita sekä insinööriopiskelijoita. Insinööriliitto tekee työtä parempien työpäivien puolesta.

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Insinööriliitto IL ry

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme